South Eastern Regional College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op de internationale afdeling van SERC

South Eastern Regional College combineert academische uitmuntendheid met fantastische faciliteiten, briljante plezier in een geweldig deel van de wereld. Noord-Ierland biedt fantastische locaties, prachtige landschappen en de vriendelijkste welkom en is de veiligste plek in het Verenigd Koninkrijk.

SERC is een top voortgezet en hoger onderwijs overheid college. Studenten uit meer dan 68 verschillende landen hebben gekozen SERC als hun eerste keuze voor de kwaliteit van het onderwijs dit jaar en zijn een gewaardeerd en integraal onderdeel van onze studentengemeenschap. Het College is British Council geaccrediteerd en heeft een UKVI Tier 4 licentie. SERC biedt een ruime keuze van het Engels taal ontwikkelingsprogramma's voor algemeen Engels, academisch Engels, Teacher Training programma's, alsmede internationaal erkende pre-universitaire diploma's en universitaire stichting graden erkend door universiteiten en het toekennen van instanties, waaronder Business, Toerisme, IT, Techniek en Wetenschap . We zijn actief op zoek naar meer mogelijkheden om samen te werken met buitenlandse organisaties.

'Leren bij SERC gaf me veel positieve herinneringen, veel plezier en grote tevredenheid. Ik ben klaar om mijn carrière te starten met de juiste kwalificatie en internationale ervaring '
Isabella Parbeza

We zijn getrouw aan onze wortels en blijven de levensbloed van de lokale gemeenschap en de economie, en daarmee zijn we een top 30 U K College. We hebben onze reputatie opgebouwd als vertrouwd en gerespecteerd onderdeel van onze lokale gemeenschap door een industriegericht curriculum te leveren.

Hoewel we beter bekend zijn om trainingen te geven, zijn we bekend geworden als innovatieve partner voor bedrijven die de productiviteit willen verbeteren en nieuwe markten of producten ontwikkelen. Diensten zoals prototyping van producten en bedrijfsverbeteringsadvies helpen bedrijven, groot en klein, hun ambities te bereiken. We werken met BT, Bombardier Aerospace, Nitronica, Canyon Europe, Red Raven en Coca Cola om maar een paar te noemen.

South Eastern Regional College (SERC) biedt een scala aan cursussen om te betrekken bij de lokale gemeenschap. Naast de voltijdse en deeltijdse cursussen die worden aangeboden bij SERC werken we samen met lokale gemeenschap, vrijwillige en wettelijke organisaties om cursussen in gemeenschapscentra, scholenhallen en clubs te leveren. Tastercursussen kunnen op uw lokale campus worden afgeleverd.

Terugkerend naar studies kan individuen helpen om:

  • Leer een nieuwe vaardigheid en ontwikkel nieuwe recreatieve interesses

<li> Verbind opnieuw met leren</li> <li> Verhoog het vertrouwen</li> <li> Geleentheid om nieuwe mensen te ontmoeten</li> <li> Bereid je voor om te gaan tot formele cursussen</li> <li> Gain kwalificaties gemist op eerste keer rond</li> <li> Bereik vaardigheden en kwalificaties om de carrièremogelijkheden te verbeteren</li>

Locaties

Lisburn

Address
Castle Street​​
Lisburn
Co. Antrim

BT27 4SU Lisburn, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk

Bangor

Address
Castle Park Road
Bangor
Co. Down

BT20 4TD Bangor, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk

Downpatrick

Address
Market Street
Downpatrick
Co. Down

BT30 6LZ Downpatrick, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk

Newtownards

Address
Victoria Avenue
Newtownards
Co. Down

BT23 7EH Newtownards, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk

Ballynahinch

Address
Church Street
Ballynahinch
Co. Down

BT24 8LP Ballynahinch, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk

Newcastle upon Tyne

Address
Castlewellan Road
Newcastle
Co. Down

BT33 0UR Newcastle upon Tyne, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Holywood

Address
Old Holywood Road
Holywood
Co. Down

BT18 9QH Holywood, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk