Southampton Data Science Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Professor Les Carr

Sinds de jaren tachtig heeft hij ge Experimenteerd met multimedia-informatiesystemen, nieuwe manieren om hyperteksten, digitale bibliotheken en kennismanagementsystemen te bouwen.

Professor Elena Simperl

Zij heeft een doctoraat in Computer Science (Dr. rer. Nat.) Van de Vrije Universiteit van Berlijn. Haar hoofddomein van onderzoek is op het kruispunt tussen kennistechnologieën en menigte computing. In het bijzonder is Elena geïnteresseerd in maatschappelijk en economisch gemotiveerde aspecten van het creëren en gebruiken van semantisch geactiveerde inhoud op het web, en in paradigma's, methoden en technieken om grote samenwerking te vergemakkelijken en participatie te stimuleren.

Dr Sepi Chakaveh

Sepi heeft een diploma in Elektronische Ingenieurswese en een PhD in Experimentele Astrofysica & Ruimtewetenschappen. Sepi heeft de afgelopen 20 jaar Dynamische Objecten & Data Convergentie onderwezen en onderzocht. Zij is een bezoekend academisch in Computing & Data aan het Department of Continuing Education, Universiteit van Oxford, een Associate Researcher bij de Duitse Fraunhofer Society, en een lid van het Open Data Institute (ODI).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen » Bekijk Online Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Gegevensbeveiliging (technisch) - een online cursus

Online Deeltijd 6 weken May 2019 Verenigd Koninkrijk Cambridge

Deze cursus biedt u praktische kennis voor het veilig beheren van persoonlijke gegevens zoals gedefinieerd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Het vereist een basiskennis van webgebaseerde systemen en netwerken, niveau 3 BTEC of hoger. U leert hoe kwetsbaarheden te beoordelen op een bekend IT-systeem en hoe deze bedreigingsvectoren te verminderen. [+]

Over deze cursus

Deze cursus biedt u praktische kennis voor het veilig beheren van persoonlijke gegevens zoals gedefinieerd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Het vereist een basiskennis van webgebaseerde systemen en netwerken, niveau 3 BTEC of hoger. U leert hoe kwetsbaarheden te beoordelen op een bekend IT-systeem en hoe deze bedreigingsvectoren te verminderen.

Gedurende zes weken zal elke week een mix van lesmateriaal, zelfstudie, activiteiten en praktische oefeningen bevatten, allemaal online.

Doelstellingen en leerresultaten

Aan het einde van deze cursus kun je:

Begrijp de vereiste voor beveiligingsbeheer en de juridische aspecten van cyberbeveiliging zoals die van toepassing is op een IT-systeemIdentificeer het type kwetsbaarheden en bedreigingsvectoren voor een IT-systeemStel de cybercontrole voor die nodig is om de bedreigingsvectoren te verkleinenBegrijp de implicatie van verschillende strategieën die worden gebruikt om een ​​cyberaanval te beperken.Begrijp de beveiligingsarchitectuur van een organisatieVoer een beoordeling van de kwetsbaarheid uitSyllabus... [-]

Contact
Bezoekadres
Kett House, Station Road
Cambridge, Engeland, CB1 2JH GB
Social Media