Lees de Officiële Beschrijving

Stratford College biedt leerprogramma diensten van hoge kwaliteit Britse onderwijsprogramma's en workshops lokaal als internationaal.

Stratford College is gevestigd in Telford, Verenigd Koninkrijk met centra in Londen en Abuja (Nigeria). Wij bieden ook cursussen via afstandsonderwijs.

We zijn toegewijd aan het leveren van top kwaliteit van het onderwijs en ontwikkelomgeving. Onze studenten profiteren van de intensieve onderwijs en toegewijd personeel. Wij combineren traditionele waarden met een moderne aanpak en technologieën om ervoor te zorgen dat alle cursussen worden geleverd en onderwezen in de meest efficiënte en effectieve manier voor succes.

Onze programma's zijn ontworpen en geleverd in samenwerking met gerenommeerde Britse instellingen en worden normaal gesproken ingezet bij een online platform dat leerprogramma academies in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland feeds.

Onze studenten, gevestigd buiten het Verenigd Koninkrijk, kunnen wereldwijd erkende Britse kwalificaties krijgen zonder dat ze naar het Verenigd Koninkrijk moeten reizen. Bovendien, al onze cursussen te kunnen garanderen progressie voor verdere studie aan instellingen in het Verenigd Koninkrijk. Dit geeft onze internationaal gebaseerd studenten de flexibiliteit van het starten van hun programma's in hun eigen land en de voltooiing in het Verenigd Koninkrijk of vice versa als de dit wensen.

Al onze internationale academies opereren als professionele scholen die collegegeld voor studenten die ons intern toegekend programma of onafhankelijk geregeld examens voor cursussen / kwalificaties die door andere universiteiten of hogescholen. Studenten krijgen gezicht collegegeld en de steun van goed opgeleid personeel worden geconfronteerd bij hun plaatselijke academie voor programma's die worden beheerd en beoordeeld vanuit onze universiteit in het Verenigd Koninkrijk door middel van afstandsonderwijs.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Stratford College Of Business Management

Het programma kan onder andere dubbele award die de ATHE Level 5 Extended Diploma management omvat en is erkend door een groot aantal Britse universiteiten als gelijkwaar ... [+]

Advanced Diploma in Business Management - Level 5 (ATHE Level 5 Diploma in Management)

Toelatingseisen:

Een minimum Diploma of Niveau 4 kwalificatie OF EEN niveaus plus minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Bewijs van Engels Taal vermogen op een niveau dat gelijkwaardig is aan IELTS 5,0 Andere kwalificaties kunnen worden beschouwd op een geval per geval.

Minimum leeftijd:

19 yrs

Duur:

Single Award- 6 maanden, Dual award (ATHE) - 9 maanden

Intake Data:

Januari, april, juli en oktober Het programma kan onder andere dubbele award die de ATHE Level 5 Extended Diploma management omvat en is erkend door een groot aantal Britse universiteiten als gelijkwaardig aan hun eigen BA (Hons) Zakelijk inhoud en dus de houders van deze kwalificatie kan krijgen geavanceerde toetreding tot BA (Hons) Zakelijk graad.... [-]

Verenigd Koninkrijk Telford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 9 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Diploma

Stratford College Of Business Management

Een niveaus of niveau 3 kwalificatie of 5 GCSE's plus minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Bewijs van Engels Taal vermogen op een niveau dat gelijkwaardig is aan IELTS ... [+]

Diploma in Business Management - niveau 4 (ATHE Level 4 Diploma in Management)

Toelatingseisen:

Een niveaus of niveau 3 kwalificatie of 5 GCSE's plus minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Bewijs van Engels Taal vermogen op een niveau dat gelijkwaardig is aan IELTS 5,0 Andere kwalificaties kunnen worden beschouwd op een geval per geval.

Minimum leeftijd:

19 yrs

Duur:

Single Award- 6 maanden, Dual award (ATHE) - 9 maanden

Intake Data:

Januari, april, juli en oktober Het programma kan onder meer dual uitspraken die ATHE Niveau 4 Extended Diploma omvat in Management en is erkend door een verscheidenheid van de Britse instellingen voor de toegang tot Advanced Diploma / HND of een gelijkwaardig niveau 5-programma.... [-]

Verenigd Koninkrijk Telford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 9 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Postgraduate Diploma

Stratford College Of Business Management

Deze kwalificatie is geïnspireerd en gebaseerd op de Masters in Business Administration dat is een wereldberoemde diploma hoger onderwijs dat alle kerncompetenties vereis ... [+]

Postgraduate Diploma Strategic Management - Level 7 (ATHE Niveau 7 Diploma In Strategisch Management))

Toelatingseisen:

Elke HND of diploma. (Aanvragers kunnen worden aanvaard op basis van relevante werkervaring zal dit naar het oordeel van het college van geval tot geval worden overwogen) bewijs van het Engels taal mogelijkheden op een niveau dat gelijkwaardig is aan IELT's 6.5. Andere kwalificaties kan worden beschouwd op een geval per geval.

Minimum leeftijd:

19 yrs

Duur:

Single award - 6 maanden, Dual award (ATHE) - 9 maanden

Intake Data:

Januari, april, juli en oktober Deze kwalificatie is geïnspireerd en gebaseerd op de meesters in bedrijfskunde dat is een wereldberoemde diploma hoger onderwijs dat alle kerncompetenties vereiste van een senior business manager omvat.... [-]

Verenigd Koninkrijk Telford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 9 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
1 Bridge Street, Oakengates,
Telford, Engeland, TF1 2AH GB