Lees de Officiële Beschrijving

Receptie Academy werd opgericht in 2008 met de belangrijkste doelstelling van het verstrekken van Hotels met uitzonderlijk geschoold personeel in alle afdelingen. Sinds het aanbieden van onze klassikale opleidingen voor het grote publiek in 2010, hebben we getraind talloze gepassioneerde studenten, die willen een carrière in Hospitality. Met een hoog slagingspercentage van onze afgestudeerden het verkrijgen van de werkgelegenheid in de industrie, hebben we een doorslaggevende rol gespeeld bij de verbetering van het leven van individuen begaan en maakte scores van dromen uitkomen.

We zijn nu erkend door meer dan 500 hotels die nauw samenwerken met ons en erkennen de kwaliteit van onze beroepsopleidingen en de kwaliteit van onze afgestudeerden. We bieden een platform voor het aansluiten van Hospitality afgestudeerden om werkgevers via onze graduate profiel database. We hebben ook een online job-board die geregistreerde hotels in staat stelt om al hun Hospitality vacatures gratis plaatsen.

We zijn er trots op om te zeggen dat we hebben momenteel afgestudeerden werken in een assortiment van hotels. Van The Ritz, Hilton, Marriott, Park Plaza, IHG naar de Premier Inn, zijn we een verschil maken. Met succes verminderde de tijd en de kosten van de opleiding voor Front of House posities, streven wij ernaar om alle andere Hospitality afdelingen te dekken en zijn de geprefereerde leverancier van opgeleid personeel voor Hotels.

Onze Geschiedenis Tijdens de carrière van onze oprichter als een Front of House Manager in verschillende multinationale Hotelketens zoals Hilton en Radisson, blijkt dat de meerderheid van de aanvragen voor Receptioniste posities werden verworpen werd door een gebrek aan ervaring. Terwijl veel aanvragers leek de passie en het verlangen om te werken in hotels te hebben, konden zij niet worden gegeven een kans om dit te bewijzen in interviews, te wijten aan een gebrek aan kennis en vaardigheden. Zelfs degenen die moesten Hospitality Management Graden leek alleen een algemeen begrip van hotels, maar geen praktische vaardigheden voor het werken als receptionisten.

Ontevreden over de hoge collegegelden die voortdurend toenemen en willen die gepassioneerde mensen een kans om een ​​nieuwe carrière te beginnen geven, hebben we de Hotel Receptionist Training Course. Deze cursus samen met andere programma's Hospitality, vinden plaats in ons trainingscentrum ligt in het hart van Londen.

Om ervoor te zorgen onze afgestudeerden werk vinden in hotels in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, werkten we samen met hotels in een cursus op basis van hun eisen bij het aannemen van Hotel Receptionisten creëren. Wij bieden ook een gratis introductie service aan elke Hotel, waar de profielen van onze afgestudeerden 'kan gezien worden door Hotels op zoek naar in dienst Hotel Receptionisten. Continu nauwe samenwerking met Londen Hotels garant voor de opleiding is om de hoogste standaard, bovendien onze instructeurs zijn opgeleid professionals die zich hebben gewerkt in een succesvolle hotels voor jaren.

Bij de receptie Academy geloven we dat de passie, hard werken en een solide basiskennis zal iedereen de ideale gelegenheid succesvol te zijn in het leven te geven.

Wat onze afgestudeerden over ons zeggen: "Als je wilt dat je professionele dromen te laten uitkomen, boek een cursus met receptie Academy. Veel dank voor een uitstekende ondersteuning en begeleiding van mijn mentor! "Ania Maciuk" The Hotel Receptionist en Opera V5 natuurlijk bij de receptie Academy zal overtreffen al uw verwachtingen, ongeacht uw eerdere educatieve of professionele achtergrond! Door mijn professionele achtergrond op het gebied van onderwijs en gezien wat de educatieve markt op dit moment is het aanbieden, moet ik zeggen zonder enige twijfel is er geen betere plek om te leren wat moet worden geleerd over de horeca. De receptie Academy is de eerste plaats waar ik tot nu toe heb gezien waar de mensen die er werken zijn over wat ze doen, waar ze zijn 100% eerlijk gepassioneerd en echt zorg over hun leerlingen. "Lourdes Medina" Geweldige golfbaan waar ik niet alleen heb ontmoet toekomstige uitzonderlijke receptionisten, maar ook uitzonderlijke mensen (en trainers!) Bedankt voor het onderwijs ons "hoe om te vliegen"! "Ana Oñate" Ik beveel receptie academie voor iedereen die wil om te verbeteren en te groeien in een horeca. Erg blij met de resultaten na de cursus! "René Garcia Fernandez

Wat Hotels over ons zeggen: "Sinds het ontdekken van de enorme werk van de receptie Academy we zijn blij om te zeggen dat hun afgestudeerden een hoge maatstaf voor alle nieuwe rekruten hier in het Park Plaza Westminster Bridge hebt ingesteld. Op dit moment is meer dan de helft van onze receptie team is samengesteld uit Academy afgestudeerden, en we hebben onlangs bevorderd onze eerste afgestudeerde in een verschuiving leider positie. We zijn voortdurend blij met het enthousiasme en de technische mogelijkheden van de afgestudeerden per maand, en kijken uit naar het ontwikkelen van onze relatie verder uit met de academie. "Park Plaza Westminster Bridge" Een grote dank aan de receptie Academie voor het fantastische werk dat ze doen door de opleiding van hun studenten aan de hoogste technische en gedragsnormen voor gasten gezicht! Hilton Hotels hebben zo veel succesverhalen we konden delen! In London Hilton, Park Lane (de grootste 5-sterren hotel in Londen) kunt u Eva, Matt en Catalin vind alle bij de receptie Academy! Dank u aan het team ".

Hilton Resourcing

Opleidingen te volgen in:
Engels
Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: