Richard Huish College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Richard Huish College

Er zijn vele redenen waarom kiezen om te studeren aan Richard Huish College zal u helpen uw volledige potentieel te bereiken.

Wij bieden een breed scala van A-niveau cursussen, BTECs en stages voor studenten 16 tot 19 jaar, over Taunton en Somerset.

Huish Business School levert een uitgebreid assortiment van de boekhouding, zakelijke, professionele en opleidingen in het hoger onderwijs voor volwassenen.

Naast dit bieden wij ook opleidingen in samenwerking met de Universiteit van San Marco en St John, Plymouth.

Als toonaangevende leverancier van leertijd in Taunton Somerset en we hebben opgebouwd sterke banden met lokale organisaties en werkgevers.

Als u de school verlaten in de nabije toekomst en het is nu tijd voor u om beslissingen te nemen over wat te doen u informatie over al onze cursussen op deze website te vinden te maken.

Voor degenen onder u terug te keren naar het onderwijs, hetzij voltijds of deeltijds, om nieuwe vaardigheden en krijgen kwalificaties te leren, bieden wij Cursus voor volwassenen inclusief leertijd.

Waarom voor ons kiezen?

Richard Huish College, gevestigd in Taunton, is een aangewezen "uitstekend" door Ofsted Beacon college. We zijn er trots op een van de beste zesde vorm universiteiten in Engeland, bewezen door onze consistente rankings in de top tien voor A-niveau prestaties voor de laatste acht jaar. We bereikten de top zes in 2008.

We hebben een benijdenswaardige reputatie in de omgeving gebouwd op een lange geschiedenis van uitmuntendheid. Als je hardwerkend en ambitieus om te slagen dan willen wij u helpen het beste dat je kunt zijn.

We streven naar een omgeving waarin jongeren een effectieve overgang van school naar de universiteit of werk kan maken bieden.

Waarom we zijn uitstekend

Wij zijn een van de beste zesde vorm hogescholen in het land dat in de top tien voor A-niveau prestaties in de afgelopen acht jaar, het bereiken van de top zes in 2008.

Maar wat we het meest trots op Huish is ons vermogen om studenten die beter dan verwachte resultaten te produceren.

Hier geven we een overzicht van alle dingen die ons een eerste keuze voor studenten die willen suceed.

Onze studenten overtreffen verwachtingen

We zijn roodgloeiend op het produceren van studenten die beter dan verwacht te doen. Niet alleen lokaal, maar op nationaal niveau, hebben we in de top presterende 12% van alle scholen en universiteiten in Engeland, Wales en ...

Reputatie

We hebben hard aan de opbouw van onze reputatie voor kwaliteit gewerkt. Oorspronkelijk opgericht als een middelbare school voor jongens door de weldoener Richard Huish in de 18e eeuw, werd het college opgenomen als een ...

Uitstekende lof van Ofsted

In ons laatste Ofsted rapport werden we beoordeeld als "uitstekend". Het college werd gevonden om uit te blinken in alle vijf categorieën gebruikt door OFSTED om de kwaliteit van verdere onderwijsinstellingen in het meten van ...

Onze resultaten

In 2014, 99% van onze studenten bereikt A E rangen op A-niveau. 85% van onze studenten bereikt drie of meer A niveaus A - E. 9% van onze studenten behaalde drie A niveaus AAB in het faciliteren ...

Verrijking voor

We zijn trots op ons uitgebreide assortiment van verrijking kansen. Studenten waarderen de vaardigheden, kennis en, het allerbelangrijkste, plezier dat verrijking biedt via haar sociale, culturele en recreatieve ...

We blijven groeien

We verhogen onze bepaling om studenten de hele tijd en Huish Business School biedt een breed scala aan cursussen voor volwassenen. Gedurende de laatste drie jaar Huish heeft een indrukwekkend programma aanhoudende ...

Locaties

Taunton

Address
Richard Huish College,
South Road,

TA1 3DZ Taunton, Engeland, Verenigd Koninkrijk