RED Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

RED Academy is een toonaangevende school voor digitale media, design en technologie, met campussen in Londen, Vancouver en Toronto. We bieden persoonlijke cursussen in Digital Marketing, UX

Onderwijs opnieuw definiëren

We bestaan ​​zodat onze studenten en medewerkers geïnspireerd worden om vaardigheden te leren en zich als mensen te ontwikkelen. Een zinvoller, bevredigender en bevredigender leven leiden - dit is ons gezamenlijk streven naar geluk. Dit is ons evolutionaire doel.

De vaardigheden kloof overbruggen

Steeds meer afgestudeerden zijn werkloos in hun vakgebied. Waarom? De vaardigheden die worden onderwezen in traditionele onderwijsinstellingen worden irrelevant in de digitale arbeidsmarkt van vandaag. RED bestaat om gradiënten te voorzien van de juiste vaardigheden die nodig zijn voor de digitale economie. Ons curriculum is ontworpen om de vraag te beantwoorden: hoe kunnen we onze studenten zowel een relevante opleiding EN werkervaring bieden? RED is zowel een school als een technologiebureau.

Echte projecten voor echte impact

De projecten van onze studenten zijn zorgvuldig geselecteerd en zorgvuldig geproduceerd. We proberen ons te richten op impactgedreven bedrijven en ondernemers, zodat onze studenten echte veranderingen in de gemeenschap kunnen aanbrengen. We zijn er trots op dat onze studenten een verschil maken door elk project dat ze voltooien, en hun netwerk uitbreiden met zinvolle verbindingen.

Een veranderend globaal landschap

De digitale economie groeit snel. Wetenschap en technologie verstoren traditionele vormen van transport, productie, accommodatie en in ons geval onderwijs. De industrieën veranderen en de vaardigheden die nodig zijn om zich aan deze veranderingen aan te passen, zijn ingebouwd in ons curriculum. RODE studenten ontwikkelen de soft skills die nodig zijn om te evolueren en te gedijen in hun nieuwe technische loopbaan.

Locaties

Londen

Address
RED Academy London
Aldwych House
71-91 Aldwych
WC2B 4HN

Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Toronto

Address
RED Academy Toronto
462 Wellington St West

M5V 1E3 Toronto, Ontario, Canada

Vancouver

Address
RED Academy Vancouver
1490 W Broadway

V6H 4E8 Vancouver, British Columbia, Canada