Queen Mary University Summer School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Queen Mary

Queen Mary University van Londen is een van de toonaangevende onderzoeksinstellingen voor hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Met 21.187 studenten, 4.000 medewerkers en een jaarlijkse omzet van £ 400 miljoen zijn we een van de grootste universiteiten van de Universiteit van Londen.

We leren en onderzoek in een breed scala van onderwerpen in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, rechten, geneeskunde en tandheelkunde, en wetenschap en techniek. Ons hoofdkantoor in Mile End, gevestigd in een creatief en cultureel divers gebied van Oost-Londen, is een van de grootste op zichzelf staande residentiële campussen in de hoofdstad.

Onze onderzoeksexcellentie

Queen Mary heeft een strategische inzet voor de hoogste kwaliteit van het onderzoek gemaakt. We hebben geïnvesteerd in dit principe door systematisch het werven van de beste wetenschappers in hun disciplines uit de hele wereld. De resultaten van de meest recente nationale beoordeling van onderzoek - het Research Excellence Framework (REF 2014) - hebben onze plaats bevestigd in de topgroep van door onderzoek geleide universiteiten in het VK. Over het algemeen stonden we op de 9e plaats in het Verenigd Koninkrijk onder multi-faculteit universiteiten en 5e in het Verenigd Koninkrijk voor het percentage van onze 3 * en 4 * onderzoeksoutputs.

Russell Group instelling

Queen Mary is een van de 24 toonaangevende Britse universiteiten vertegenwoordigd door de Russell Group, die zich inzetten voor het behoud van de allerbeste onderzoek, een uitstekende onderwijs-en leerervaring, uitstekende inzetbaarheid van afgestudeerden en ongeëvenaarde banden met het bedrijfsleven en de publieke sector.

Hoogwaardige leerervaring

Queen Mary biedt excellente studenten een stimulerende, ondersteunende en hoogwaardige leerervaring, met lesgeven geïnspireerd door onze toonaangevend onderzoek. Queen Mary bekleedt de top in Londen onder de Russell Group-universiteiten voor studenttevredenheid (National Student Survey 2016), met een aantal van onze vakgebieden die meer dan 90% ontvangen voor 'algemene tevredenheid', waaronder geneeskunde, tandheelkunde, recht en Engels.

We hebben £ 105 miljoen geïnvesteerd in nieuwe faciliteiten in de afgelopen vijf jaar om onze studenten een uitzonderlijke leeromgeving te bieden. Recente ontwikkelingen zijn het £ 39m Graduate Center, dat 7.700 vierkante meter aan onderwijs- en leerruimte biedt, en het Dentistry Building, de eerste nieuwe tandheelkundige school in veertig jaar. Toekomstige ontwikkelingen omvatten het geplande Life Sciences Building, dat een sleutelrol zal spelen in de regeneratie van het bredere Whitechapel gebied na de komst van Crossrail.

University of London

Queen Mary maakt deel uit van de internationaal erkende universiteit van Londen, die tot de leden behoort van de leidende instellingen voor hoger onderwijs in de wereld.

Queen Mary-studenten kunnen een groot aantal faciliteiten van de Universiteit van Londen gebruiken, waaronder de belangrijkste universiteitsbibliotheek van het Senaatshuis, waar je duizenden boeken en tijdschriften kunt vinden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Summer courses » Bekijk Health Cursus » Bekijk Law Course »

Programma's

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Artistieke opstand in de zomercursus van Londen en Parijs

Campus Voltijd 150 uur June 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Cursus doelstellingen

[-]

British Horror and Fantasy Cinema van Dracula naar Harry Potter Summer Course

Campus Voltijd 150 uur June 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Britse cinema wordt vaak gevierd vanwege zijn sociaal realisme, maar heeft belangrijke en invloedrijke bijdragen geleverd aan de wereld van horror, fantasy en science fiction. Van de gotische traditie van Dracula tot nachtmerrieachtige visies over Londen in 28 dagen later en de spectaculaire populaire fantasieën van Doctor Who en Harry Potter, deze cursus onderzoekt deze alternatieve geschiedenis of 'onderdrukte onderkant' van de Britse cinema en de manier waarop deze films hebben gereageerd naar hun sociale en culturele productiecontexten. [+]

Overzicht

Britse cinema wordt vaak gevierd vanwege zijn sociaal realisme, maar heeft belangrijke en invloedrijke bijdragen geleverd aan de wereld van horror, fantasy en science fiction. Van de gotische traditie van Dracula tot nachtmerrieachtige visies over Londen in 28 dagen later en de spectaculaire populaire fantasieën van Doctor Who en Harry Potter, deze cursus onderzoekt deze alternatieve geschiedenis of 'onderdrukte onderkant' van de Britse cinema en de manier waarop deze films hebben gereageerd naar hun sociale en culturele productiecontexten.

Door je kennis te laten maken met een reeks kritische benaderingen van film en literatuur en volledig gebruik te maken van onze unieke setting in Londen, zullen we ons bezighouden met debatten over de culturele aantrekkingskracht en de sociale betekenis van horror en fantasie, en de aard van het publiek en het filmtoernooi. Belangrijke onderwerpen voor discussie zijn de afbeelding van Londen en de East End als een landschap van angst en verwondering; de representatie van vrouwen, gender en seksualiteit in horror en fantasie; de psychoanalytische interpretatie van horror en de manieren waarop deze films omgaan met de geschiedenis van Groot-Brittannië en haar hoofdstad. Met de nadruk op cinema, zullen we ook het schrijven van Britse auteurs vergelijken met verfilmingen van hun werk.... [-]


Global Migration Flows Summer Course

Campus Voltijd 150 uur June 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

legale bronnen en principes combineren en onderscheiden en begrijpen de hiërarchie van wettelijke normen (internationaal, regionaal, nationaal niveau) een capaciteit voor analytisch en kritisch denken een dieper inzicht in de interactie tussen internationale, regionale en nationale rechtsstelsels

[-]

International Business Summer Course

Campus Voltijd 150 uur July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Om deel te nemen aan onze Summer School moet je minimaal twee semesters studeren bij je thuisinstelling.

We verwelkomen zomercursisten van over de hele wereld. We accepteren een reeks kwalificaties:

als uw thuisinstelling de vierpunts GPA-schaal (Grade Point Average) gebruikt, hebben we gewoonlijk een 3.0 GPA nodig

[-]

Introduction to Particle Physics Summer Course

Campus Voltijd 150 uur June 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

geef je de kans om ervaring op te doen met schrijven en praten over deeltjesfysica op een niveau dat geschikt is voor een wetenschapper of een leek.

Om deel te nemen aan onze Summer School moet je minimaal twee semesters studeren bij je thuisinstelling.

[-]

Londen in moderne Europese literatuur, beeldende kunst en film zomercursus

Campus Voltijd 150 uur July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Londen is al meer dan twee en een halve eeuw de grootste Europese stad en heeft een dominante rol gespeeld in de context van Europese steden. We gaan de manieren verkennen waarop dit idee wordt gepresenteerd in voorbeelden van Europese literatuur, beeldende kunst en film in de 19e, 20e en vroege 21e eeuw. [+]

Overzicht

Londen is al meer dan twee en een halve eeuw de grootste Europese stad en heeft een dominante rol gespeeld in de context van Europese steden. We gaan de manieren verkennen waarop dit idee wordt gepresenteerd in voorbeelden van Europese literatuur, beeldende kunst en film in de 19e, 20e en vroege 21e eeuw. De cursus omvat drie weken en biedt je een mix van klassikaal lesgeven, filmvertoningen, workshops en excursies. We zullen ook een aantal suggesties doen voor vakgerelateerde activiteiten buiten uw geplande contacturen.

Cursus doelen

Het doel van deze cursus is om je nieuwsgierigheid naar en bewustzijn van de veelzijdige stedelijke culturen in Londen als geheel en in het bijzonder in Oost-Londen te ontwikkelen. De cursus biedt de contextuele kennis en analytisch kader voor u om kritisch in gesprek te gaan met het grootstedelijke leven in Londen en de verschillende culturele manifestaties.... [-]


London Performance Past and Present Summer Course

Campus Voltijd 150 uur June 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Je krijgt les door een combinatie van seminars, excursies en theaterbezoeken.

[-]

Moderne Britse cinema: jaren zestig - zomercursus uit de jaren tachtig

Campus Voltijd 150 uur July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Cursus doelstellingen

[-]

Onderwerpen en debatten in zomercursus over internationale relaties

Campus Voltijd 150 uur June 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Tijdens deze Summer School-cursus zul je worden blootgesteld aan een breed scala aan seminars, lezingen en discussies over de problemen waarmee we geconfronteerd worden in een geglobaliseerde wereld. De cursus zal u voorzien van een geavanceerd theoretisch en toegepast begrip van internationale betrekkingen, met inbegrip van expertisegebieden zoals oorlog en veiligheid, globalisering en ontwikkeling, en het buitenlands beleid van de EU. [+]

Overzicht

Tijdens deze Summer School-cursus zul je worden blootgesteld aan een breed scala aan seminars, lezingen en discussies over de problemen waarmee we geconfronteerd worden in een geglobaliseerde wereld. De cursus zal u voorzien van een geavanceerd theoretisch en toegepast begrip van internationale betrekkingen, met inbegrip van expertisegebieden zoals oorlog en veiligheid, globalisering en ontwikkeling, en het buitenlands beleid van de EU. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer een overzicht van de internationale betrekkingen sinds 1945, de grote internationale instellingen en actoren, oorlog en veiligheid in een mondiaal tijdperk, en de Europese Unie als een wereldwijde actor.... [-]


Praktische machine learning zomercursus

Campus Voltijd July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Machinaal leren beïnvloedt het moderne leven op veel verschillende manieren en brengt een radicale verandering teweeg in de manier waarop we leven en werken. We kunnen de invloed van computerleren-algoritmen op sociale media, webzoekmachines, spellingscontrole van mobiele apparaten en zelfrijdende auto's zien. [+]

Overzicht

Machinaal leren beïnvloedt het moderne leven op veel verschillende manieren en brengt een radicale verandering teweeg in de manier waarop we leven en werken. We kunnen de invloed van computerleren-algoritmen op sociale media, webzoekmachines, spellingscontrole van mobiele apparaten en zelfrijdende auto's zien. Deze cursus geeft je een inleiding tot machinaal leren met behulp van de programmeertaal Python en de programmeer-tool TensorFlowTM van Google. Er wordt geen programmeerachtergrond verondersteld, maar als u deze cursus wilt volgen, moet u bekend zijn met het gebruik van computers.

Deze cursus wordt gegeven door wetenschappers die machinaal leren gebruiken voor data-analyse op de Large Hadron Collider van CERN en stelt je in staat om te werken aan praktische voorbeelden van zowel algemene als op fysica gebaseerde problemen. Er zullen voorbeelden van verschillende problemen worden getrokken om u meer inzicht te geven in de hulpmiddelen en hoe u ze kunt gebruiken. Dit bereidt je voor op een mini-project dat gegevens van een deeltjesfysica-experiment analyseert om de voorbeelden aan te vullen die eerder in de cursus zijn tegengekomen.... [-]


Scenarioschrijven in Londen: speelfilm-fictie zomercursus

Campus Voltijd 150 uur June 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze drie weken durende zomercursussen cursus stelt je in staat je creatieve schrijfvaardigheden op het gebied van scenarioschrijven te ontwikkelen om een ​​speelfilmverhaal te maken. [+]

Overzicht

Deze drie weken durende zomercursussen cursus stelt je in staat je creatieve schrijfvaardigheden op het gebied van scenarioschrijven te ontwikkelen om een ​​speelfilmverhaal te maken. De cursus begint met een periode van onderzoek naar ideeën en onderwerpen, waarbij Londen wordt gebruikt als locatie en locatie voor deze verkenning. Er zullen bezoeken zijn aan galeries, musea, wandeltochten en lezingen die materiaal bieden voor de ontwikkeling van verhalen. Tijdens de eerste twee weken van de cursus zullen er onderzoek en korte schrijfoefeningen zijn (die een beoordelingsportfolio vormen) en tijdens uw laatste week zullen individuele schrijfsessies en groepsworkshops zich richten op het helpen ontwikkelen en definiëren van één idee-idee. geschikt voor een speelfilm-scenario.... [-]


Speltheorie zomercursus

Campus Voltijd 150 uur July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus biedt je een inleiding tot speltheorie, een raamwerk voor het bestuderen van situaties van strategische onderlinge afhankelijkheid. U zult worden getoond hoe dergelijke situaties formeel moeten worden beschreven en geanalyseerd, en hoe de theorie kan worden toegepast in de economie, politieke wetenschappen, rechten en elders. [+]

Overzicht

Deze cursus biedt je een inleiding tot speltheorie, een raamwerk voor het bestuderen van situaties van strategische onderlinge afhankelijkheid. U zult worden getoond hoe dergelijke situaties formeel moeten worden beschreven en geanalyseerd, en hoe de theorie kan worden toegepast in de economie, politieke wetenschappen, rechten en elders. Onderwerpen zijn onder meer: ​​games in strategische en uitgebreide vorm, achterwaartse inductie, dominantie, keuze onder onzekerheid, pure en gemengde strategie Nash-evenwicht, imperfecte informatie, coördinatie- en outguessing-spellen, het prisoners dilemma, subgame perfectie en herhaalde interactie.

... [-]

The Universe Summer Course

Campus Voltijd 150 uur June 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus biedt een breed overzicht van de astronomie om u een goed inzicht te geven in de evolutie van het universum en zijn constituenten. [+]

[-]

Wereldsteden: paris en london summer course

Campus Voltijd 90 uur June 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Dit intensieve zes weken durende programma biedt studenten een creatieve intellectuele onderdompeling in het hart van Londen en Parijs. Je zult de eerste 3 weken studeren aan het Univeristy of London Institute in Parijs en de laatste 3 weken aan QMUL in cool East London. [+]

Overzicht

Dit intensieve zes weken durende programma biedt studenten een creatieve intellectuele onderdompeling in het hart van Londen en Parijs. Je zult de eerste 3 weken studeren aan het Univeristy of London Institute in Parijs en de laatste 3 weken aan QMUL in cool East London. Het gebruikt elke stad als klaslokaal en laboratorium voor het onderzoeken van een reeks van continuïteiten en veranderingen, problemen en mogelijkheden in het hele stedelijke weefsel. Het introduceert studenten aan sleutelconcepten en intellectuele debatten verbonden met ongelijkheid in steden en economische groei, globalisering, postkolonialisme, stedelijke politiek en openbare ruimte. Het programma-curriculum is geworteld in de sociale wetenschappen en zal relevant zijn voor diegenen die sociologie, economie, geschiedenis, aardrijkskunde, politieke wetenschappen, gemeenschapsstudies, mondiale studies en stedelijke studies bestuderen. Het zal ook een beroep doen op mensen in de kunsten en geesteswetenschappen, communicatie en het bedrijfsleven, en iedereen die geïnteresseerd is in de dynamiek van verstedelijking.... [-]


Videos

130 years of Queen Mary University of London

Contact

Adres Mile End Rd, London E1 4NS United Kingdom
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk