Portsmouth College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze unieke structuur van de dag

 • Een zorgvuldig ontworpen tijdschema zonder 'gevangen tijd'
 • Nauwe banden met grote lokale werkgevers
 • Ondersteuning om studenten te helpen bij het opzetten

Ons leidende E6-programma

Het E6-programma aan het Portsmouth College is een zes delen-initiatief dat is opgezet met cursussen die gericht zijn op het verbeteren van uw kansen op het vinden van banen, leerplaatsen en plaatsen in het hoger onderwijs door deel te nemen aan een of meer van de volgende:

Enterprise (in samenwerking met UNLOC)

Ontdek ideeën voor het opzetten van uw eigen bedrijf en steun krijgen bij het realiseren hiervan. Bezorgd via onze partnerorganisatie, Unloc, krijgen studenten het hele jaar door een drietraps Pathway (Kindling, Spark en Ignite) aangeboden. Dit gefaseerde programma is ontworpen om een ​​onderbouwende kennis te ontwikkelen (Kindling), de kennis toe te passen via universiteitsbedrijven (Spark) en vervolgens de kennis te consolideren door een persoonlijke onderneming op te zetten (Ignite). Lees meer over Enterprise.

employability

(The PEP Talks - Creëer je PAKKET, verbeter je WERKBAARHEID, volg je Pathways ) Woon een aantal gesprekken en ondersteuningssessies bij die door professionals zijn gegeven over onderwerpen zoals het aanvragen van Hoger Onderwijs, het schrijven van een CV, solliciteren naar Apprenticeships, het beheren van je tijd, het krijgen van georganiseerd en nog veel meer. Lees meer over Inzetbaarheid.

Ervaring

Laat ons u helpen een wekelijkse werkervaringsplaatsing te vinden op een werkterrein dat aansluit bij uw loopbaanambities. We plaatsen studenten al in verschillende omgevingen, zoals: de media, de vrijwilligerssector, de sportindustrie, human resources, de NHS, veterinaire operaties, juridische praktijken en basisscholen. Meer informatie over ervaring.

Uitbreiding

Verbeter uw ervaring van College met een uitbreidingscursus. Maak nieuwe vrienden, leer nieuwe vaardigheden en bouw je zelfvertrouwen en CV op door deel te nemen aan bijvoorbeeld: College Magazine, de gecombineerde cadettenmacht, eerste hulp, hertog van Edinburgh, Apple Ambassador, Rock Challenge of ons rockkoor! Meer informatie over Extension.

Oefening

Speel voor een team in onze uitgebreide sportacademie, met sporten als voetbal, rugby, basketbal, netbal en badminton. Als alternatief, om wat oefening te krijgen en te werken aan je teambuildingvaardigheden, probeer dan onze leuke College Sport Maker-activiteiten zoals trefbal, zaalvoetbal, tafeltennis, volleybal, de sportschool, streetdance en boxercise. Meer informatie over Oefening.

onderzoeken

Portsmouth College werkt in samenwerking met NCS en True Adventure om cursussen te geven en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk aan te bieden die het inzicht en het bewustzijn van studenten over het implementeren van sociale verandering vergroten. Dit onderdeel biedt een inzicht en kans om kennis op te doen over geestelijke gezondheid, milieu, cultureel bewustzijn en gelijkheid

Onze nieuwsgierig

Onze nieuwsgierigen

Dit initiatief, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 2014/15, blijkt zeer waardevol en transformeert de manier waarop studenten op het college leren. Het project is exclusief gebaseerd op Apple iPad-technologie en heeft de ervaring en interactie van studenten in de klas verbeterd. Medewerkers hebben een uitgebreide training gekregen in het gebruik van deze krachtige technologie en hebben fantasierijke leveringstechnieken ontwikkeld om studenten op verschillende manieren te betrekken.

iPads worden op grote schaal gebruikt door personeel en studenten van het Portsmouth College en voegen vele voordelen toe aan het dagelijks leren:

 • Transformeren van de manier waarop studenten leren
 • Onafhankelijk onderzoek gemakkelijk gemaakt
 • Voltooiing en indiening van werk is sneller en gemakkelijker
 • Ideeën delen en samenwerken in lessen is eenvoudig
 • Georganiseerd blijven was nog nooit zo eenvoudig
 • Creativiteit en innovatie met meerdere apps is een ideale manier om uw digitale vaardigheden te verbeteren

Studenten hebben toegang tot:

 • Duizenden educatieve apps, die tekst, video en audio in elk onderwerp combineren en elke les- en leerstijl bestrijken
 • Downloadbare iBooks, waarvan vele gratis zijn - een hele bibliotheek binnen handbereik
 • Google-klaslokaal voor toegang tot klassenwerk en -bronnen online
 • Geïntegreerde en interactieve systemen in elk klaslokaal
 • Een-op-een communicatie tussen leraar en student, beoordeling en feedback
 • iPad-scherm 'spiegelen' naar het whiteboard
 • Betrouwbare, uitgebreide en gelijktijdige Wi-Fi-verbindingen in alle delen van de campus

Je iPad kan een wetenschappelijk lab zijn, een onderzoeksstation, een geschiedenisarchief, een muziekstudio, een videobewerkingssuite, een kunstcanvas, een talenlaboratorium, een interactieve wiskundeworkshop en meer ...

Nieuwe investeringen in verschillende hogeschoolsystemen zorgen nu voor betrouwbare, uitgebreide en simultane wifi-verbindingen in alle delen van de campus.

Voor het komende jaar blijven de ontwikkelingen van ons creatief leerprogramma in het dagelijkse leven van de Universiteit van kracht groeien in een toekomst waarin digitale geletterdheid van vitaal belang is. Het schema biedt nu wat extra flexibiliteit, zodat studenten hun eigen iPad mee kunnen nemen als ze dat willen.

Locaties

Portsmouth

Address
Tangier Road, Copnor
PO3 6PZ Portsmouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk