Oxford Royale Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor ORA?

Zeven redenen om te kiezen voor Oxford Royale Academy deze zomer.

r1

Volledige onderdompeling in de Oxford universiteit milieu

Oxford Royale Academy studenten slapen, eten en studeren in een college van de Universiteit van Oxford - net als studenten van de universiteit. Dit geeft onze studenten de zeldzame gelegenheid om de magie van het leven te ervaren in een College van de Universiteit van Oxford.

1

Live in een 17e-eeuws herenhuis

Studenten hebben de exclusieve mogelijkheid om te wonen en te werken in de prachtige en historische Yarnton Manor, die dateert uit 1611.

3

Een ontvanger van de hoogste onderscheiding voor de Britse bedrijven

In 2012 en 2016 wonnen we de Queen's Enterprise Award ', de hoogste onderscheiding die kan worden geschonken aan een Brits bedrijf "- een bewijs van onze compromisloze kwaliteit.

3

Het ontwikkelen van een voorsprong op uw collega's

ORA studenten worden gegeven door docenten van het hoogste kaliber, van wie velen waren opgeleid of momenteel werkzaam bij de Universiteit van Oxford. Onze docenten hebben een groot belang bij het helpen van studenten ontwikkelen nieuwe perspectieven en het realiseren van hun academische potentieel.

2

Meld je aan bij studenten van over de hele wereld

Vorig jaar onze studenten afkomstig uit meer dan 95 verschillende landen, en dit jaar verwachten we gaan ruim boven de 100. Onze zomerschool is een buitengewone kans om vrienden te maken van over de hele wereld.

6

Een spannende culturele en recreatieve programma om je studie te vullen

Onze zomercursussen worden aangevuld door een zorgvuldig samengestelde tijdschema van de activiteiten die bedoeld zijn om ervoor te zorgen dat de studenten plezier hebben en maken het grootste deel van hun tijd in Oxford. Deze activiteiten omvatten Oxford klassiekers zoals punteren en croquet.

7

Bezoek sites zoals Warwick Castle, Blenheim Palace en Stonehenge

Alle programma's omvatten coach excursies naar een aantal prachtige locaties, waaronder Stonehenge, Warwick Castle en Blenheim Palace, dat is een van de grootste gebouwen in de wereld.

Locaties

Oxford

Oxford Royale Academy

Address
St Catherine's College
Manor Road
Oxford OX1 3UJ

Oxford, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 845 130 6021

Yarnton

Oxford Royale Academy

Address
Yarnton Manor
Church Lane
Yarnton OX5 1PY

Yarnton, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 845 130 6021

Opleidingen

Cursus
Zomercursussen