Oxford International English Schools

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Oxford International, waar studenten al meer dan 29 jaar Engels leren. We geloven echt dat, ongeacht uw niveau of leerdoelen, we de best mogelijke cursus hebben om u te helpen echte vooruitgang te boeken in uw taalvaardigheden.

Op onze scholen in het VK, Canada en de VS werken onze ervaren en toegewijde medewerkers altijd om u te helpen het meeste uit uw tijd bij ons te halen. Of het nu gaat om specialistische cursussen, examenvoorbereiding of ons fantastische sociale programma, wij geloven dat er voor elk wat wils is.

We zijn ook verheugd om succesverhalen van eerdere studenten te delen, waarvan we hopen dat ze een beetje inspiratie zullen toevoegen voor wat kan worden bereikt na een studie bij Oxford International. We kijken ernaar uit u te ontmoeten, uw reis naar succes te ondersteunen en u te verwelkomen in de familie!

Ons doel is eenvoudig om u te helpen uw doelen te bereiken

Leren

Leer Engelse taalvaardigheden in een levendige, academische en ondersteunende omgeving.

Aansluiten

Leer van gekwalificeerde en toegewijde leraren en maak levenslange vrienden.

onderzoeken

Ontdek culturen, bezoek iconische bezienswaardigheden en dompel jezelf onder in een nieuw land.

Slagen

Word lid van de Oxford International-familie en we helpen je Engels te beheersen.

126499_Greenwich0599a.jpg

Bereik uw taaldoelen met Oxford International

Voor zakelijke, privé- of academische doeleinden, ongeacht wat uw reden is om Engels te leren, we kunnen de juiste hulpmiddelen en ondersteuning bieden om u te helpen vooruitgang te boeken.

Zodra uw Engelse programma begint, wordt u ondergedompeld in een diverse en gevarieerde leeromgeving met een verscheidenheid aan gerichte lessen, elk gericht op specifieke gebieden van het Engels leren.

Buiten het klaslokaal ontvang je extra leermogelijkheden om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je studie-ervaring haalt en je taalvaardigheden in echte situaties integreert.

 • 95% van de studenten zegt dat hun leraren hun Engels helpen verbeteren.
 • 91% van de studenten zegt dat ze hun leerdoelen hebben bereikt.
 • Studenten gaven Oxford International een algehele beoordeling van 5,1 uit 6.

Hoe wij uw leren ondersteunen

Onze programma's hebben een reeks functies die u helpen om de best mogelijke vooruitgang te boeken tijdens uw cursus.

Gekwalificeerde leraren

Al onze gekwalificeerde docenten en medewerkers worden gekozen vanwege hun persoonlijke kwaliteiten en hun professionele vaardigheden. Ze zijn toegewijd om u te helpen zoveel mogelijk tijdens uw tijd bij ons te leren.

Voortgangscontroles

Je zult regelmatig taaltests hebben die zijn ontworpen om je voortgang in elke fase te meten. Met deze controles kunt u uw kennis consolideren en u richten op verbeterpunten.

Individuele zelfstudies

Eén-op-één tutorialsessies met je leraar zijn een belangrijk onderdeel van je programma. De tutorials richten zich op uw vereisten en toekomstige doelen, en oefeningen kunnen worden voorgesteld om verdere vooruitgang te helpen.

Academische ondersteuning *

Toegang tot onze docenten betekent dat je over verbeterpunten kunt discussiëren en over onderwerpen die je misschien niet hebt begrepen tijdens de les. Je kunt ook om meer materiaal vragen om je individuele leertraject te ondersteunen.

* In de VS en Canada staat dit bekend als Study Club .

Online leerplatform

Ons online leerplatform is op elk moment van de dag beschikbaar voor alle studenten en is een krachtige tool die je een schat aan materiaal biedt om je Engels in je eigen tijd te verbeteren. Het bevat:

 • Voorbeeldlessen met oefeningen
 • Interactieve leeractiviteiten en toetsen
 • Studiemiddelen
 • Toegewijde gebieden voor onderzoek en zakelijk Engels
 • Voortgang volgen

126498_Greenwich0547a.jpg

Onze medewerkers zijn er trots op persoonlijke ondersteuning te bieden, zowel binnen als buiten de klas

Met Oxford International maakt u deel uit van een unieke internationale gemeenschap - leren, werken en samenleven om uw individuele taaldoelen te bereiken.

Dompel jezelf onder in een geweldige nieuwe stad en maak levenslange vrienden van over de hele wereld

Door het klaslokaal te verlaten en met je medestudenten om te gaan, kun je je Engelse taal verbeteren en kun je je nieuwe taalvaardigheden in de echte wereld op de proef stellen. De combinatie van klassikaal leren, culturele onderdompeling en vrienden maken in een voltijds programma is enorm krachtig.

Onze activiteiten brengen uw gekozen stad tot leven en onvergetelijke herinneringen wachten op u!

Voorbeelden van activiteiten en excursies

 • Zeven zussen
 • Harry Potter Studios Tour
 • Niagara watervallen
 • London Eye
 • musea
 • Strand volleybal
 • Los Angeles
 • Oxford hogescholen
 • CN Tower
 • Hangbrug Capilano
 • Skiën

126500_CambridgeRoad0271a.jpg

Onze scholen

Brighton

Geniet van een van de coolste steden in het VK.

Deze stad aan zee heeft kiezelstranden, een prachtig uitzicht en een bloeiende kunstscene - waardoor het een populaire keuze is voor zowel toeristen als studenten. Onze school is gevestigd in een traditioneel gebouw in Brighton Regency, in het hart van de stad, omringd door trendy winkels, cafés en restaurants. De school ligt op slechts drie minuten lopen van het strand en twintig minuten van het treinstation.

Londen

Studeer Engels in de historische en pittoreske Royal Borough of Greenwich in Londen.

Met uitzicht op de rivier de Theems, een Royal Park en enkele van de grootste gebouwen van Londen, is Greenwich een uniek mooi en vredig deel van Londen. Onze school is gevestigd in een modern gebouw dicht bij de historische markt, waar ambachtelijke ambachten en antiek naast moderne winkels en straatvoedsel van over de hele wereld zitten. Met dit alles kun je deel uitmaken van een levendige studentengemeenschap in een van de meest karakteristieke en stimulerende gebieden van Londen.

Oxford

Raak geïnspireerd in deze historische leerstad.

De thuisbasis van de oudste universiteit in de Engelstalige wereld en bekend als de "City of Dreaming Spires", Oxford combineert klassieke architectuur met een cafécultuur en heeft studenten generaties lang geïnspireerd. Onze Engelse taalschool ligt in het centrum van de stad, op slechts een paar minuten van winkels, cafés, het prachtige riviergebied en andere iconische attracties.

Toronto

Verken het rijke artistieke en culturele erfgoed van deze vriendelijke, kosmopolitische stad.

Toronto heeft alle opwindende attracties van een grote stad met een gevoel van een kleine stad, charmante buurten en gastvrije inwoners. Onze campus ligt in het hart van de trendy uitgaansbuurt Queen Street West, met geweldige winkels, bioscopen, cafés en restaurants op loopafstand.

Vancouver

Studeer in een moderne stad omringd door een spectaculair natuurlijk landschap.

Vancouver is een stad aan het water van wereldklasse met een indrukwekkende skyline - omgeven door besneeuwde bergen, weelderige bossen en zandstranden. Onze Engelse taalschool ligt in het hart van het centrum van Vancouver. De plaats heeft een overvloed aan winkels en restaurants, en studenten kunnen genieten van een spectaculair uitzicht vanaf het nabijgelegen Canada Place.

San Diego

Studeer in het historische hart van deze levendige en opwindende kuststad in Californië.

Met prachtige stranden, wereldberoemde attracties en een zonnig klimaat het hele jaar door, is San Diego de perfecte keuze voor studenten die van het buitenleven houden. Onze school bevindt zich in de historische Gaslamp Quarter - ruim op loopafstand van de waterkant, evenals vele mogelijkheden om te winkelen, een bioscoop, eten en drinken.

Locaties

Oxford

Address
Oxford International, 36-37 Pembroke Street
OX1 1BP Oxford, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Londen

Address
259 Greenwich
High Road

Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Brighton

Address
10 Brunswick Place
Brighton

Brighton, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Toronto

Address
111 Peter Street #220
Toronto, Ontario, Canada

Vancouver

Address
Oxford International, 250-815 W Hastings Street
V6C 1B4 Vancouver, British Columbia, Canada

San Diego

Address
415 Broadway
San Diego, Californië, Verenigde Staten