Oxford International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studenten voorbereiden op universiteit en verder leven

Oxford International College heeft een uitstekende reputatie voor het helpen van studenten om onafhankelijke, gemotiveerde studenten te worden en met succes toegang te krijgen tot de beste Britse en internationale universiteiten. The College ligt in het hart van de historische stad Oxford, de thuisbasis van een van de oudste en meest gerespecteerde universiteiten ter wereld. OIC werd in 2002 opgericht door een groep academici van de Universiteit van Oxford en werd al snel een van de toonaangevende hogescholen in Oxbridge-stijl in het VK. In de afgelopen 17 jaar heeft het College een bloeiende internationale gemeenschap van studenten en medewerkers gecreëerd. Studenten worden onderwezen door enkele van de beste docenten van Oxford, die allemaal experts zijn in hun vakgebied. Een sterk kenmerk van het College is de focus op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, die onze studenten een voorsprong op de concurrentie biedt bij sollicitaties aan de universiteit en in hun toekomstige loopbaan.

  • Resultaten A-niveau 2019: 53,2% A * kwaliteiten 92,1% A * -A kwaliteiten
  • 100% slagingspercentage voor medische schooltoepassingen in 2018 en 2019
  • 75% van de studenten behaalde A * AA of hoger in hun A-niveau examens in 2019

Gerangschikt in de top van de A-Level League-tabellen

Toppresterende Sixth Form College

Oxford International College is er trots op de top * te behalen als het gaat om prestaties op A-niveau onder onafhankelijke hogescholen. Op basis van de resultaten op A-niveau 2019 staat OIC gerangschikt:

  • 1e in het VK voor A * -B kwaliteiten
  • 1e in het VK voor A * -A kwaliteiten

* Zoals gepubliceerd door The Times

In de 21e eeuw is het niet langer voldoende voor studenten om door deskundige leraren te worden geleerd hoe ze goede cijfers kunnen behalen. Studenten moeten zich ook onderdompelen in hun academische interesses door clubs / verenigingen bij te wonen en aan wedstrijden deel te nemen aan de door hen gekozen onderwerpen, uit hun comfortzone stappen door een nieuwe activiteit aan te gaan, leren hoe een boeiende persoonlijke verklaring af te werken en indruk te maken op universitaire interviews, inzichtelijke werkervaring en ontdek hoe u de uitdagingen van het leven kunt aangaan.

Door gefocust te blijven op hun doelen, leren onze studenten om tegenslagen als kansen te behandelen en het onvermijdelijke het gevoel van ongemak te omarmen dat geassocieerd wordt met het proces van groei en zelfontdekking. We bevorderen een cultuur van verantwoordelijkheid voor de eigen prestaties, evenals een gevoel van plicht om de wereld waarin we leven te verbeteren.

Onze benadering van leren is succesvol gebleken. Tegen de tijd dat onze studenten ons verlaten, worden ze goed afgeronde volwassenen die bestemd zijn voor persoonlijk en professioneel succes.

Academisch succes is zinloos zonder persoonlijke integriteit. We zijn gepassioneerd om onze studenten uit te rusten met een verscheidenheid aan complementaire vaardigheden en hulpmiddelen die hen gedurende hun hele leven van dienst zullen zijn en helpen om karakter en veerkracht op te bouwen. We willen dat onze studenten kunnen leren door na te denken over hun ervaringen en deze kennis gebruiken om anderen te dienen, te leiden en te inspireren. Daarom neemt OIC modules voor persoonlijke ontwikkeling op in zijn kerncurriculum.

Op Oxford International College bieden we onze studenten een open en stimulerende studieomgeving in een stad die al bijna 1000 jaar wereldwijd bekend staat om zijn academische excellentie. Onze studenten hebben de kans om kennis te maken met en te leren van enkele van de slimste mensen ter wereld in een omgeving die hun persoonlijke en academische groei bevordert, terwijl ze ook genieten van het culturele leven van deze prachtige stad.

Wij geloven dat al onze studenten de potentie hebben om professionals, innovators, leiders en wetenschappers van de toekomst te worden. Om hen in staat te stellen te slagen in hun academische en professionele carrière, erkennen we de noodzaak van leren om verder te gaan dan de grenzen van de klas.

126413_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

10 goede redenen om te studeren in Oxford

Een mix van oud en modern, Oxford is een levendige kosmopolitische stad vol geschiedenis en verbazingwekkende architectuur. Er wonen veel studenten in de stad en er is geen tekort aan manieren om je vrije tijd te vullen. Oxford heeft vijf theaters, drie bioscopen, een ijsbaan, binnen- en buitenzwembaden en talloze cafés en restaurants. Hier zijn onze top 10 redenen waarom u zou moeten overwegen om in Oxford te wonen en te studeren:

1. De universiteit van Oxford

De Universiteit van Oxford is een van de oudste, mooiste en meest geprezen universiteiten ter wereld! Alumni van Oxford University zijn 26 Britse premiers, ten minste 30 internationale staatshoofden, 50 Nobelprijswinnaars en 120 Olympische medaillewinnaars. Geniet van een wandeling rond de vele hogescholen en leer hun kleurrijke geschiedenis!

2. De beroemde skyline van Oxford

Oxford kan lijken op een grote ansichtkaart. Er zijn veel spectaculaire uitzichten. In 1865 begroette de grote romantische dichter Matthew Arnold het de stad van "dromende torens". U kunt een glimp opvangen van wat hij bedoelde vanuit South Parks Hill - op slechts 100 meter van Oxford International College .

3. Harry Potter, The Lord of the Rings en andere klassiekers voor kinderen

Geniet van Harry Potter? Veel van de scènes uit de Harry Potter-films zijn hier in Oxford gefilmd. Liever de Lord Of The Rings? JRR Tolkien was een student en tutor aan de universiteit van Oxford. Andere boeken van beroemde Oxonians zijn Alice in Wonderland en The Lion, The Witch en The Wardrobe .

4. De Bodleian Library - duizend jaar oud

De Bodleian Library is tussen 400 of 600 jaar geleden opgericht (afhankelijk van je dating) en is een van de oudste en grootste bibliotheken ter wereld. De vele faculteiten bevatten een kopie van elk boek dat in het VK is gepubliceerd. Studenten kunnen rondleidingen regelen door het sierlijke interieur, of gewoon wandelen tussen de weelderige binnenplaatsen.

5. Je kunt overal wandelen of fietsen

Oxford heeft misschien veel te doen, maar het is geen grote stad. Oxford wordt erkend als een van de weinige echte 'Cycling Cities' in het Verenigd Koninkrijk. Oxford International College en de accommodatie liggen op loopafstand van het stadscentrum. Voor iets verder weg is het meer dan eenvoudig om een fiets te huren.

6. Zoals boeken? Blackwell's Bookshop is voor jou!

Blackwell's is de grootste boekenwinkel ter wereld. Het vlaggenschip in Oxford beslaat verschillende gebouwen en de beroemde Norrington Room herbergt alleen al meer dan 100.000 boeken. Het bedrijf heeft onlangs ook nieuwe muziek- en printwinkels geopend, allemaal beschikbaar op Broad Street in Oxford.

7. De rivier afstropen

Er zijn maar twee plaatsen op de wereld waar je kunt proberen te punteren - een daarvan is Oxford. De rustigste en meest luxueuze manier om de rivieren van Oxford te ervaren, punteren is een must-do zomeractiviteit.

8. Beroemde musea en natuurhistorische collecties

Oxford heeft meer dan 20 musea en galerijen. De meest bekende zijn onder meer het beroemde Ashmolean Museum and Gallery (geopend in 1683) en het Oxford University Museum of Natural History (opgericht 1850). Maar mis ook enkele van de kleinere tentoonstellingen niet! Het Pitt Rivers Museum herbergt een wereldberoemde verzameling Amazonian Shrunken Heads.

9. Het spoor '4 minuten mijlen'

In 1954 was Roger Bannister, een 25-jarige Britse student geneeskunde, de eerste man in de geschiedenis die in minder dan vier minuten een mijl rende. Zijn tijd was 3 minuten 59,4 seconden, behaald op de Iffley Road-baan in Oxford en bekeken door 3000 toeschouwers. Er werd ooit gedacht dat de mijl van 4 minuten onmogelijk te bereiken was.

10. Beroemde plaatsen om te bezoeken in de buurt

Gelegen in het centrum van Engeland, is het gemakkelijk om Oxford te ontvluchten voor een weekendje weg. Londen is slechts een uur reizen met de trein. Andere steden zoals Manchester, Birmingham en Bristol zijn ook bereikbaar per bus en trein. Of bezoek het statige huis van Blenheim Palace, de geboorteplaats van Winston Churchill.

Onze geschiedenis

Opgericht in 2002 door een groep ervaren pedagogen onder leiding van dr. Mario Peters, is de organisatie uitgegroeid tot een van de meest succesvolle privécolleges in het VK, waar studenten uit het VK en over de hele wereld worden verwelkomd. Het College is sinds de oprichting elk jaar gegroeid en is nu veilig gevestigd in moderne onderwijsgebouwen op London Place en een grote, moderne Hall of Residence op slechts 7 minuten lopen. London Place is een gevestigde educatieve site die volledig is opgeknapt door Oxford International College als onderdeel van haar langetermijnengagement voor groei en het verbeteren van de studentenervaring.

Sinds 2008 loopt Oxford International College voorop in de ontwikkeling van internationaal onderwijs op het vasteland van China, in samenwerking met BE Education Ltd, een Brits bedrijf en een van China's toonaangevende onderwijs- en schoolmanagementorganisaties die gespecialiseerd zijn in het voorbereiden van studenten op deelname aan de top scholen zoals Eton College en Westminster College. Verdere scholen in heel China worden gepland voor de toekomst. Tot op heden hebben we twee scholen opgericht in Changzhou en Chengdu.

Twee andere bedrijven maken deel uit van onze onderwijsgroep - Oxford Science Studies en Oxford Summer Academy. Oxford Science Studies zijn zeer succesvolle revisiespecialisten die cursussen geven voor GCSE-, IGCSE-, A-niveau- en IB-studenten tijdens schoolvakanties. Residentiële cursussen worden aangeboden tijdens de paas-, zomer- en kerstvakantie, evenals niet-residentiële cursussen tijdens de drie pauzes van een semester. De Oxford Summer Academy is een uniek programma ontworpen voor middelbare scholieren en studenten van 16-20 jaar. Deelnemers maken kennis met de unieke academische en culturele omgeving van Oxford en het programma omvat academisch onderwijs, keuzevakken en een breed scala aan culturele activiteiten en excursies. De Oxford Summer Academy is elk jaar in juli gevestigd in St Edmund Hall, Oxford University.

Oxford International Education Group

Oxford International College is in april 2019 toegetreden tot de Oxford International Education Group. Oxford International Education Group is een erkende, particuliere onderwijsaanbieder die onafhankelijke kostscholen, internationale hogescholen, educatieve reizen en Engelstalige centra in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika exploiteert om levensverbetering te creëren ervaringen voor studenten wereldwijd. Onze cursussen helpen elk jaar meer dan 50.000 internationale studenten en uit het VK om academisch succes te behalen. We hebben sterke relaties opgebouwd met onderwijsadviseurs over de hele wereld en zijn er trots op dat we de beste programma's voor hun studenten leveren.

Locaties

Oxford

Address
Oxford International College, 1 London Place
OX4 1BD Oxford, Engeland, Verenigd Koninkrijk