Oxford International College of Beauty

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij het Oxford International College of Beauty , Beauty School UK . Het Oxford International College of Beauty , opgericht in 1990, is een van de meest prestigieuze gespecialiseerde instellingen voor schoonheidsopvoeding in het Verenigd Koninkrijk.

De Oxford International College of Beauty biedt studenten de hoogste kwalificaties ter wereld, een toegangspoort tot werk in enkele van 's werelds toonaangevende spa's en carrières op exotische locaties, en maakt een integraal onderdeel uit van het leveren van de schoonheidsindustrie aan zeer professionele therapeuten.

OICB geniet een benijdenswaardige reputatie voor hoge professionele normen, uitzonderlijke onderzoeksresultaten en kansen op werk. De beauty- en spa-industrie biedt opwindende mogelijkheden voor professionele therapeuten en het Oxford International College of Beauty is de plek om deze ontdekkingsreis te beginnen.

De vraag naar therapie voor schoonheidstherapie, gestimuleerd door de populaire en opwindende carrièremogelijkheden in de schoonheidsindustrie, draagt ​​bij tot het succes van het Oxford International College of Beauty .

De Oxford International College of Beauty biedt studenten de hoogste kwalificaties ter wereld, een toegangspoort tot werkgelegenheid in een aantal Britse en 's werelds toonaangevende spa's en carrières op exotische locaties, en maakt een integraal onderdeel uit van het leveren van de schoonheidsindustrie aan zeer professionele therapeuten.

Met een benijdenswaardige reputatie voor hoge professionele normen, uitzonderlijke onderzoeksresultaten en werkgelegenheidsperspectieven, biedt het Oxford International College of Beauty exclusieve schoonheidstherapie-training in Witney, een van de aantrekkelijkste marktsteden van de Cotswolds.

Witney is een bruisende marktstad met uitstekende faciliteiten voor winkelen, vrije tijd, bioscoop, pubs en restaurants. We zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Oxford, Blenheim Palace, prachtige Cotswold-dorpen en slechts anderhalf uur van Londen.

Het Oxford International College of Beauty heeft onlangs de status 'Premier College' gekregen van ASIC's en is een geregistreerde sponsor van het Britse grensagentschap.

De beauty- en spa-industrie biedt opwindende mogelijkheden voor professionele therapeuten en het Oxford Interational College of Beauty is de plek om deze ontdekkingsreis te beginnen.

Locaties

Witney

Address
Waterside Court
New Bridge Street
Witan Way

OX28 6FE Witney, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden