Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij het Oxford International College of Beauty , Beauty School UK . Het Oxford International College of Beauty , opgericht in 1990, is een van de meest prestigieuze gespecialiseerde instellingen voor schoonheidsopvoeding in het Verenigd Koninkrijk.

De Oxford International College of Beauty biedt studenten de hoogste kwalificaties ter wereld, een toegangspoort tot werk in enkele van 's werelds toonaangevende spa's en carrières op exotische locaties, en maakt een integraal onderdeel uit van het leveren van de schoonheidsindustrie aan zeer professionele therapeuten.

OICB geniet een benijdenswaardige reputatie voor hoge professionele normen, uitzonderlijke onderzoeksresultaten en kansen op werk. De beauty- en spa-industrie biedt opwindende mogelijkheden voor professionele therapeuten en het Oxford International College of Beauty is de plek om deze ontdekkingsreis te beginnen.

De vraag naar therapie voor schoonheidstherapie, gestimuleerd door de populaire en opwindende carrièremogelijkheden in de schoonheidsindustrie, draagt ​​bij tot het succes van het Oxford International College of Beauty .

De Oxford International College of Beauty biedt studenten de hoogste kwalificaties ter wereld, een toegangspoort tot werkgelegenheid in een aantal Britse en 's werelds toonaangevende spa's en carrières op exotische locaties, en maakt een integraal onderdeel uit van het leveren van de schoonheidsindustrie aan zeer professionele therapeuten.

Met een benijdenswaardige reputatie voor hoge professionele normen, uitzonderlijke onderzoeksresultaten en werkgelegenheidsperspectieven, biedt het Oxford International College of Beauty exclusieve schoonheidstherapie-training in Witney, een van de aantrekkelijkste marktsteden van de Cotswolds.

Witney is een bruisende marktstad met uitstekende faciliteiten voor winkelen, vrije tijd, bioscoop, pubs en restaurants. We zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Oxford, Blenheim Palace, prachtige Cotswold-dorpen en slechts anderhalf uur van Londen.

Het Oxford International College of Beauty heeft onlangs de status 'Premier College' gekregen van ASIC's en is een geregistreerde sponsor van het Britse grensagentschap.

De beauty- en spa-industrie biedt opwindende mogelijkheden voor professionele therapeuten en het Oxford Interational College of Beauty is de plek om deze ontdekkingsreis te beginnen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Oxford International College of Beauty

Deze korte cursussen, die leiden tot CIBTAC-kwalificaties, worden ten zeerste aanbevolen voor studenten die het hoogste niveau in schoonheidstherapie willen bereiken door ... [+]

Deze korte cursussen, die leiden tot CIBTAC-kwalificaties, worden ten zeerste aanbevolen voor studenten die het hoogste niveau in schoonheidstherapie willen bereiken door lid te worden van de elitetherapeuten die over de hele wereld werken. Elke cursus wordt 5 dagen per week (35 uur) gegeven gedurende 4-6 maanden. Extra huisstudie is vereist voor projecten, onderzoek en revisie.

Onze voltijdcursussen:

Deze full-time CIBTAC intensieve schoonheidslessen van 4 tot 6 maanden leiden tot de begeerde en internationaal erkende Britse Confederatie van Beauty Therapy en Cosmetology (CIBTAC) kwalificaties, erkend in meer dan 19 landen, evenals het zeer gerespecteerde OICB college-certificaat.

... [-]
Verenigd Koninkrijk Witney
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 - 6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Oxford International College of Beauty

De ultieme cursus voor schoonheidstherapie, leidend tot CIDESCO, CIBTAC ... [+]

De ultieme cursus voor schoonheidstherapie, leidend tot CIDESCO, CIBTAC De cursus wordt 5 dagen per week (35 uur) gegeven en omvat esthetische behandelingen

Onze voltijdcursus:

Deze full-time 10 maanden CIDESCO / CIBTAC sneltraining intensieve schoonheidstraining leidt tot zowel de felbegeerde als internationaal erkende CIDESCO-kwalificatie, erkend in meer dan 33 landen; het CIBTAC Diploma, Confederation of Beauty Therapy and Cosmetology, een Britse kwalificatie erkend in 19 landen; en ons eigen OICB-diploma van de universiteit, erkend om in het VK te werken.

Onze CIDESCO / CIBTAC-afgestudeerden zijn volledig inzetbaar in slechts 10 maanden en zijn zeer gewild bij top salon- en spa-eigenaren over de hele wereld. We hebben vrijwel elk jaar een arbeidsparticipatie van 100%, behalve wanneer studenten doorgaan met verdere studies zoals Makeup of Spa Management.... [-]

Verenigd Koninkrijk Witney
Augustus 2020
Engels
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Oxford International College of Beauty

Deze 1-jarige deeltijdcursus deeltherapie is ideaal voor diegenen die in deeltijd willen studeren en toch een nationaal erkende kwalificatie willen behalen. De cursus lei ... [+]

Deze 1-jarige deeltijdcursus deeltherapie is ideaal voor diegenen die in deeltijd willen studeren en toch een nationaal erkende kwalificatie willen behalen. De cursus leidt tot een ITEC NVQ niveau 2 kwalificatie en een OICB-kwalificatie en omvat esthetische behandelingen en wordt 1 dag per week gedurende 1 academisch jaar gegeven.

Onze parttime NVQ 2-cursus:

Een ideale cursus voor mensen met andere verplichtingen die de voorkeur geven aan een deeltijdse studieoptie. De syllabus is vooral geschikt voor studenten die naast familie of werk willen leren. Extra studie thuis is nodig voor case studies, projecten, onderzoek en revisie.

Studenten worden in een vriendelijke omgeving onderwezen volgens de hoogste professionele normen in alle aspecten van schoonheidstherapie. Naast de algemene studierichting, zullen studenten regelmatig huiswerk maken, casestudy's en opdrachten voltooien tijdens de cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Witney
Augustus 2020
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands