Lees de Officiële Beschrijving

Hoe het allemaal begon…

Goede ideeën zijn vaak geboren tijdens de studie in omgevingen die innovatie te bevorderen en dat rijden de wil om dingen anders te doen. Geen betere plek om dit te laten gebeuren dan 's werelds meest vooraanstaande academische instelling, de Universiteit van Oxford. Oxford Bright Geleerden ontwikkeld uit vele gesprekken na de late night wandelingen huis van de oude bibliotheek in Oxford, de oprichters te zijn geweest in het proces van het lezen van hun graden. Verenigd door een passie voor het onderwijs, we erkend dat er hiaten in de kennis waren en zocht naar manieren om ze te vullen in de meest academisch en cultureel verrijkend weg te vinden.

Allereerst erkende we de noodzaak om de invloed van economische en politieke landschap van China op de rest van de wereld te begrijpen. Ook hebben gewerkt bij grote internationale ondernemingen onszelf, we herkende hoe competitief het is om lid worden van de academische en professionele arena en dat de aanvragers moeten een of andere manier te onderscheiden van hun collega's.

Met dit alles in het achterhoofd, we wilden een spannend en interactief programma, dat we zouden kunnen hosten in het economische centrum van China, Shanghai te ontwikkelen. Dit is hoe onze Summer School-programma's werden geboren. Door onze School programma Zomer in China, willen we een platform dat zal aanmoedigen goede studenten om creatief te zijn, om leiderschap vaardigheden te ontwikkelen en beter te onderscheiden van hun collega's te creëren. We hebben op een missie om de mogelijkheden voor intellectueel nieuwsgierig studenten om niet alleen inzicht in hun gekozen onderwerp te krijgen te maken, maar ook leren de vaardigheden die hen in staat stellen om uit te blinken in te stellen.

We kijken ernaar uit om ons plan van aanpak in werking om ervoor te zorgen dat we een succesvolle inaugurele jaar. Met ons mee op deze reis.

Onze Teaching Philosophy

Bij Oxford Bright Geleerden zijn we trots op het leveren van academische opleidingen en materialen van de hoogste standaard. Al onze docenten zijn in Oxford opgeleide en hun vaardigheden en ervaring toe te passen om het onderwijs te leveren op gelijke voet met Oxford normen.
Terwijl wij stellen hoge premies op academische uitmuntendheid, we begrijpen dat kennis heeft een beperkte gebruik zonder praktische uitvoering. Onze vakdidactiek is dan ook bedoeld om de echte wereld gebruik te garanderen als we relevante mondiale vraagstukken en case studies op te nemen in al onze Summer School-programma's.
Daarbij zijn wij van mening dat het delen van onze ervaring van studeren aan de Universiteit van Oxford en reizen naar alle uithoeken van de wereld met onze studenten biedt hen een platform om te beginnen aan hun reis aan het worden wereldburgers.

Hoe kunt u uw tijd Maximaliseer met ons

Actief deel te nemen en deel je ervaringen van uw land en de cultuur.
Oefen je Mandarijn door te spreken met de lokale bevolking.
Wees niet bang om vragen te stellen. Dit is een zeldzame gelegenheid is om je wereldbeeld uit te breiden.
Exchange contactgegevens met internationale studenten die u zal toetreden op het programma. Maak vrienden voor het leven!
Daag jezelf door te denken over hoe wat je leert van toepassing is op de echte wereld.
Gebruik uw initiatief in onze werkplaatsen om vooruit te rijden uw toekomstige doelen.
Neem veel foto's en deel ze met je vrienden en familie als je thuis komt.
In gesprek met onze residentiële team die zijn gemaakt van de huidige studenten en pas afgestudeerden van de Universiteit van Oxford.

Het is belangrijk op te merken dat de Oxford Bright Geleerden geen deel uitmaakt van of anderszins verbonden aan de Universiteit van Oxford.
Oxford Bright Geleerden werd opgericht en wordt momenteel geleid door een netwerk van alumni van de Universiteit van Oxford.
Onderwijzend personeel op een Oxford Bright Scholars programma's zijn ofwel momenteel begeleiding en / of studeren of zijn alumni van de Universiteit van Oxford.
Gastsprekers uitgenodigd door Oxford Bright Scholars zal houden lezingen en / of begeleiding posities aan de universiteit van Oxford en / of deskundigen uit het bedrijfsleven.
Interactief klaslokaal facilitators zijn alumni van de Universiteit van Oxford en een engagement op lange termijn voor ondernemingen en innovatie in hun vakgebied hebben getoond.
De pastorale medewerkers op onze programma's zijn de huidige studenten aan de universiteit van Oxford, hoewel ze kunnen worden samen met de lokale tweetalig personeel om maximale zorg te waarborgen en aandacht wordt verstrekt.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Oxford Bright Scholars

Oxford Bright Geleerden China Enterprise Zomerprogramma is een twee weken durende, residentiële en academische programma op maat gericht op een kans voor studenten en jon ... [+]

Toekomstige zakelijke leiders moeten worden gevuld met vertrouwen te weten wat hen een groot leider maakt, zijn wij van mening een zodanige kwaliteit is met een mondiaal perspectief. De China Enterprise Summer programma biedt een kans voor u een mondiaal perspectief te krijgen beginnen met Azië en zijn meest interessant land op dit moment: China. Leer hoe om anderen te leiden, of dat nu in de discussies in de klas van de wereldeconomie, of je eigen team in de start-up workshops, vind uw stem en gebruik deze ervaring om uw vaardigheden te verrijken en de terugkeer van Shanghai met kop en schouders boven uw collega's .

Dit programma is bedoeld voor ambitieuze toekomstige zakelijke leiders, beleidsmakers en ondernemers om het perspectief van een zeldzame insiders 'over China te krijgen. Dit unieke programma biedt privé-lessen Mandarijn, Masterclasses op de Chinese politieke economie en ondernemerschap workshops facilitators door experts uit de industrie.... [-]

China Sjanghai Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands