Online Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Betaalbare opleidingen met exclusieve online modules snel volgen leerlingen om een ​​universitair diploma.

Of u nu op zoek bent om je vaardigheden te verbeteren, het verbeteren van uw team of de uitoefening van een professionele opleiding, kan leerwegen het Online Business School bieden u alles wat u nodig hebt.

De Online Business School levert online universiteit route programma's met volledige undergraduate en Postgraduate Diploma Awards aan leerlingen uit alle hoeken van de wereld. Cursisten kunnen fast track hun weg door een Britse universiteit kwalificatie op de campus of via afstandsonderwijs.

Onze web-based modules studenten in staat om te leren wat ze willen, wanneer ze willen en hoe ze willen en zijn ontworpen om een ​​veel snellere, meer betaalbare en boeiende manier om te leren te vergemakkelijken. Met een 24/7 student networking platform, persoonlijke dashboards, 1-2-1 online tutorials, groep webinars en de bank van de vooraf opgenomen groep webcasts, het Online Business School biedt studenten alle ondersteuning die ze nodig hebben om te slagen in het ontwikkelen van hun professionele vaardigheid basis en het bereiken van een universitair diploma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Online Graduate Diploma's » Bekijk Online Diplomas » Bekijk Online Cursus »

Contact
Bezoekadres
7 Osbourne House, Queen Victoria Road,
Coventry, CV1 3JD

Coventry, Engeland, GB
Social Media