University of Oxford

Smith School of Enterprise and the Environment

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Elk jaar verwelkomt Oxford getalenteerde studenten uit de hele wereld. Onze studenten worden aangetrokken door de kans om te studeren aan een internationaal gerenommeerde universiteit, met uitstekende academische prestaties en innovatie.

  • Oxford's onderwijs en onderzoek staat nationaal en internationaal altijd in de hoogste rang en staat aan de spits van medische, wetenschappelijke en technologische prestaties.
  • De universiteit heeft uitstekende faciliteiten en middelen om te leren in zijn wereldberoemde bibliotheken, laboratoria en musea.
  • Studenten komen naar Oxford vanuit 140 verschillende landen en gebieden.
  • Oxford's collegiale systeem bevordert een gevoel van gemeenschap tussen docenten en studenten, en tussen studenten onderling.
  • Studenten hebben de mogelijkheid om te leren samen met toonaangevende onderzoekers in hun vakgebied.
  • Oxford heeft sterke banden met onderzoeksinstellingen, het bedrijfsleven en de industrie, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland.

Als de oudste universiteit in de Engelstalige wereld, is Oxford een uniek en historisch instituut. Er is geen duidelijke datum van oprichting, maar het onderwijzen bestond in een of andere vorm in Oxford in 1096 en ontwikkelde zich snel vanaf 1167, toen Henry II Engelse studenten verbood de Universiteit van Parijs te bezoeken.

De Smith School of Enterprise and the Environment (SSEE)

De Smith School of Enterprise and Environment (SSEE) werd in 2007 opgericht als een onafhankelijk onderzoekscentrum van de universiteit. In 2013 hebben we ons aangesloten bij de School of Geography and the Environment (SoGE), waarbij we onze onderwijsprogramma's hebben verdiept in samenwerking met de bredere afdeling en de andere onderzoekseenheden, de eenheid Transportstudies en het Environmental Change Institute. De School of Geography and the Environment en haar onderzoeksinstituten worden internationaal erkend vanwege hun uitmuntendheid in milieuonderzoek en -beurzen. De historische oorsprong ligt in de voormalige School of Geography, de eerste school voor geografie die meer dan 100 jaar geleden door Halford Mackinder in het Verenigd Koninkrijk werd gevestigd. Het ethos van SoGE is om onderzoek te bevorderen dat gedurfd, innovatief en uitdagend is, terwijl het zich blijft inzetten voor de hoogste standaard van wetenschap.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Summer courses »

Programma's

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Onderneming en het milieu summer school

Campus Voltijd 13 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Oxford

De Enterprise en de Environment Summer School is ontworpen, geleverd en beheerd door de Universiteit van Oxford. Het is een programma bedoeld voor studenten, maar ook pas afgestudeerden en jonge professionals die gepassioneerd zijn over het leiden van veranderingen in het milieu in het bedrijfsleven, NGO's of de overheidssector. [+]

De Enterprise en de Environment Summer School is ontworpen, geleverd en beheerd door de Universiteit van Oxford.

De zomercursus combineert onze faculteit van wereldklasse, baanbrekend onderzoek en deskundige beoefenaars; zij zullen samen met u onderwerpen verkennen zoals milieueconomie en -beleid, bedrijfsbeheer, financiƫle markten en investeringen om kritieke milieu-uitdagingen in de 21e eeuw te benaderen.

Terwijl veel zomerscholen in Oxford werken en universiteitsfaciliteiten huren, houden slechts een handjevol universiteitsafdelingen hun eigen zomerprogramma's. De Enterprise and the Environment Summerschool is een van deze weinige dierbaren en is afgestemd op het interne onderzoek van de Smith School en onderwezen door dezelfde normen en door academici van de Universiteit van Oxford. In totaal geven we u meer dan 50 uur les in de twee weken en worden deze afgewisseld met buitenschoolse activiteiten, netwerkmogelijkheden en uitstapjes.... [-]