Lees de Officiële Beschrijving

Een toonaangevende aanbieder van gediversifieerde leermogelijkheden

Notting Hill College is een dynamische Britse instelling die is gespecialiseerd in zowel voortgezet onderwijs als beroepsopleiding. Het College werd opgericht in 2004 en sinds die datum heeft het zich voortdurend uitgebreid in verschillende sporen; curriculum en programma-ontwerp, academisch partnerschap en netwerkconstructie. Dit ijverige werk heeft van ons een toonaangevende aanbieder gemaakt die gediversifieerde educatieve diensten aanbiedt.

Vanwege onze rigoureuze updates en innovaties; NHC heeft ambitieuze studenten aangetrokken om deel te nemen aan de programma's en heeft gedijen in de onderwijs- en leergemeenschap. Onze kwaliteitsgestuurde aanpak heeft ons een wereldwijd perspectief gegeven en heeft NHC in de voorhoede van de markt voor beroepsopleidingen geplaatst.

In de loop der jaren heeft NHC beroepsopleidingsprogramma's ontwikkeld die rechtstreeks leiden tot de professionele arbeidsmarkt. Dit betekent dat het College alleen die programma's aanbiedt die volledig worden geaccepteerd door de onderwijssector in Groot-Brittannië en daarbuiten, maar ook door het bedrijfsleven en de industrie.

Alle studieprogramma's worden momenteel in kaart gebracht in het kwalificatiekredietkader. Het College biedt cursussen in:

  • Studenten en professionals die willen werken of studeren in het VK of een ander Engels sprekend land zijn verplicht om examens Engels af te leggen. Onze attente docenten geven één-op-één Engelse lessen en UK Masters voorbereidingscursussen die worden gegeven door onze Engelse talenschool.
  • Voor kwalificaties in het bedrijfsleven biedt Notting Hill College een uitgebreide keuze aan door ATHE geaccrediteerde managementcursussen.
  • Voor diegenen die hun didactische vaardigheden willen uitbreiden en hun vaardigheden willen inzetten, of zelfs hun eerste stappen willen zetten om leraar te worden, bieden we TEFL en TESOL cursussen aan om u te helpen leraar te worden.

Notting Hill College Britse campus van Notting Hill College is geaccrediteerd door Accreditation Service for International Colleges (ASIC), een onafhankelijke instantie die accreditatiediensten verleent aan onafhankelijke colleges voor hoger en hoger onderwijs. ASIC-accreditatie helpt studenten en ouders een beter geïnformeerde keuze te maken en zal ook een school, universiteit, universiteit, trainingsaanbieder of aanbieder van afstandsonderwijs helpen om aan de internationale studentenorganisatie aan te tonen dat zij een instelling van hoge kwaliteit zijn.

Het verkrijgen van de ASIC-accreditatie - goedgekeurd en geautoriseerd door UKBA (Border Agency van het Verenigd Koninkrijk) om op te treden als een accreditatieorganisatie voor internationale hogescholen - werd bereikt door een reeks kwaliteitscontroles uit te voeren

Onze instelling is actief op vier belangrijke gebieden: Lerarenopleiding, Bedrijfstraining, Gezondheid

Alle NHC-scholen zetten zich in voor excellent onderwijs en hoogwaardige training. Door onze praktische, loopbaangerichte training helpen we onze studenten hun volledige potentieel te bereiken. Onze ervaring in het leveren van beroepsgerichte en academische cursussen in een breed scala van onderwerpen heeft onze studenten geholpen hun doelen te bereiken en een succesvolle toekomst te hebben.

Om het wereldwijde bereik van Notting Hill College te garanderen, hebben we een aantal regionale vestigingen opgericht

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Notting Hill College

Kwalificaties op RQF Niveau 7 geeft de competentie, kennis en praktische vaardigheden weer die academisch vergelijkbaar zijn met masterdiploma's, geïntegreerde mastersgra ... [+]

Wat is de Extended Strategic Management Diploma-kwalificatie?

Kwalificaties op RQF Niveau 7 geeft de competentie, kennis en praktische vaardigheden weer die academisch vergelijkbaar zijn met masterdiploma's, geïntegreerde mastersgraden, postgraduaatdiploma's, postgraduaat in het onderwijs (PGCE) en postgraduaatcertificaten.

kwalificatie Overzicht

Geaccrediteerde ATHE Level 7 Extended Diploma in Management biedt een flexibele route voor studenten die reeds managementkwalificaties op een lager niveau hebben behaald, evenals voor studenten die geen bedrijfs- of managementkwalificaties hebben, maar mogelijk ook kwalificaties hebben in andere gebieden en / of voorafgaand management ervaring op de werkplek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2019
Engels
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Notting Hill College

Het TQUK Level 6 Diploma in het onderwijzen van Engels aan sprekers van andere talen (RQF) wordt gereguleerd door Ofqual. De kwalificatie ontwikkelt kennis en vaardighede ... [+]

Ofqual Regulated Level 6 Diploma in Engels voor sprekers van andere talen (RQF)

Het TQUK Level 6 Diploma in het onderwijzen van Engels aan sprekers van andere talen (RQF) wordt gereguleerd door Ofqual. De kwalificatie ontwikkelt kennis en vaardigheden op de belangrijkste gebieden van: taaltheorie, taalonderwijs methodologie, klaslokaal planning en organisatie en taalkunde en taalonderwijs.

De kwalificatie is geschikt voor leerlingen die al lesgeven en voor degenen die willen werken in een functie die diepgaande kennis en vaardigheden vereist om Engels te leren voor anderstaligen.

Afstand leren

£ 1200

Blended learning

£ 1550

Academiejaar

£ 3000

... [-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2019
Engels
372 uur
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Address
Peter House, 9th Floor, Oxford Street
M1 5AN Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk