Notre Dame Sixth Form College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame is een zeer populaire en over-geabonneerde staat college gelegen in de stad Leeds. Het College is de thuisbasis van meer dan 1600 lokale Britse studenten, en met een uitstekende reputatie biedt het een ondersteunende en opwindende atmosfeer voor studie.

Internationale studenten die een vergoeding betalen, vormen minder dan 3% van de universiteitsbevolking en zijn volledig geïntegreerd in onze universiteitsgemeenschap.

Notre Dame werd in 1898 opgericht en is in de loop van de jaren uitgegroeid van een kleine kapel met slechts een paar leslokalen, tot een veel groter college waar traditionele gebouwen gelukkig naast het nieuwe zitten om de campusachtige site te creëren die we vandaag zien.

Notre Dame Campus ligt in het academische hart van de stad. Direct tegenover de Universiteit van Leeds en grenzend aan het stadscentrum, is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer, winkels en accommodatie en heeft een levendige studentenomgeving.

Onze klaslokalen, technologische workshops en laboratoria zijn speciaal gebouwd en goed uitgerust, en onze andere faciliteiten omvatten een sporthal, een intrekbaar IT-centrum en een grote bibliotheek.

Het leven in de stad Leeds

Leeds ligt in het noorden van Engeland in de provincie Yorkshire.

Iets meer dan 2 uur van Londen met de trein en 1 uur van Manchester met de auto, Leeds is met de wereld verbonden via zijn eigen internationale luchthaven, Leeds Bradford (LBA).

Het is een stad met 1 miljoen inwoners en is het grootste financiële gebied buiten Londen.

Leeds wordt internationaal erkend als een toonaangevend centrum voor leren, met een totale studentenpopulatie van meer dan 200.000.

Het weer in Leeds is gematigd en staat bekend als relatief droog, vooral in vergelijking met andere Engelse steden. Temperaturen vallen zelden onder nul graden in de winter, en tijdens het late voorjaar en de zomer, heeft de stad veel boetes en vaak extreem zonnige dagen met gemiddelde temperaturen boven de 20C.

Voor meer informatie over het leven in Leeds:
http://www.visitleeds.co.uk/

Waarom kiezen voor de Notre Dame?

 • Uitstekende resultaten

Het slagingspercentage op A-niveau voor internationale studenten was dit jaar 100%. We staan ​​constant in de top 10% van de Sixth Form Colleges in het land.

 • De kwaliteit van het lesgeven

Ofsted - de overheidsdienst die verantwoordelijk is voor het inspecteren en reguleren van Britse scholen - beschrijft ons college als 'uitstekend'.

 • Een breed scala aan onderwerpen op A-niveau

We bieden een breed scala aan goed ondersteunde en ondersteunde A-level onderwerpen. Er zijn meer dan 30 onderwerpen beschikbaar voor studenten om te studeren.

 • 100% progressie naar universiteit

Al onze internationale studenten zijn naar de universiteit gegaan na de succesvolle voltooiing van de cursus A Level.

 • OCRE Oxford, Cambridge, Russell Group ervaring

Coachings- en mentordiensten voor studenten die geïnteresseerd zijn in de meest prestigieuze universiteiten.

 • IELTS examenvoorbereiding en Engelstalige ondersteuning

Een belangrijk onderdeel van uw academische succes.

 • Dynamisch buitenschools programma

Een goed georganiseerd en uitgebreid scala aan activiteiten - zowel sportief als academisch.

 • Zeer vertrouwde sponsor

Zoals je mag verwachten, is Notre Dame geregistreerd als een zeer vertrouwde sponsor bij het Britse grensagentschap Home Office, dat de hoogst mogelijke ranglijst heeft voor de sponsoring van internationale studenten onder het Tier 4-sponsorschapssysteem. Licentie nr. 54JPRGKT3 van de universiteit.

Academische uitmuntendheid

100% slagingspercentage bij A-niveau examens

Britse kwalificaties worden wereldwijd erkend en gerespecteerd. Door in het VK te studeren, bouw je een solide basis voor je toekomst.

Ons slagingspercentage van 100% met 86% bij graad AC, is iets waar we trots op zijn en het bewijs is van:

 • De gestructureerde aanpak van leren en een hoog niveau van persoonlijk contact bij de Notre Dame
 • Het hoge niveau van lesgeven en de toewijding van onze deskundige medewerkers
 • Onze hardwerkende studenten!

100% slagingspercentage voor internationale universitaire aanvragers

We hebben ook een fantastische toelating tot de universiteit. 100% van onze internationale studenten die van toepassing zijn gaan verder studeren aan de universiteit, hier of in het buitenland. Als ze willen studeren in het VK, passen ze zich aan via UCAS (universitair en hogeschoolapplicatiesysteem) en krijgen ze bij elke stap aanmoediging en begeleiding, niet alleen via het tutorialsysteem van het college, maar ook door begeleiding van de experts in onze drop-out. in het kantoor van Carrière. Uitgebreide begeleiding wordt aangeboden door personeel en externe sprekers om u door het gecompliceerde proces van een universitaire toepassing te leiden.

"Ze hebben goede faciliteiten om je te helpen de juiste universiteit te vinden en je later in het leven te helpen. Ze vergeten je niet alleen. '
Liam, Lower Sixth Student

A Level's zijn internationaal erkende kwalificaties, en sommige studenten besluiten om een ​​aanvraag in te dienen bij universiteiten in andere landen, bijvoorbeeld de University of Hong Kong via het non-Jupas-systeem.

We helpen studenten buiten het Verenigd Koninkrijk graag met het verstrekken van referenties en resultatenverklaringen.

Locaties

Leeds

Address
St Mark's Avenue, Leeds LS2 9BL
Leeds, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen