Lees de Officiële Beschrijving

Waarom voor ons kiezen?

Tien redenen waarom u moet kiezen om te studeren aan de Universiteit van Newcastle:

01 In 2012 Newcastle College werd verleend Stichting graad toekennen Powers, een van een select aantal hogescholen in het Verenigd Koninkrijk deze uitstekende prestatie te hebben bereikt. 02 We houden Beacon-status - u zult studeren aan een hogeschool erkend voor zijn onderwijs en leerervaring. 03 Onze multi-miljoen pond investeren in faciliteiten betekent dat je studeren in inspirerende gebouwen met geavanceerde faciliteiten. 04 Met meer dan 20.000 studenten aan de Universiteit van Newcastle, weet je dat je in goed gezelschap. 05 Onze universiteit toegekend Honours en Masters Degrees betekenen dat uw diploma wordt wereldwijd erkend door werkgevers. 06 Onze uitstekende resultaten QAA (Quality Assurance Agency). 07 U zal toetreden tot studenten uit 44 verschillende landen op 5 continenten in een kosmopolitische college in een stad vol cultuur. 08 Een speciale International Office met hoog gekwalificeerde en vriendelijke medewerkers zullen beschikbaar zijn om u veel advies, begeleiding en ondersteuning te bieden. 09 Onze collegegeld zijn zeer concurrerend en we hebben een aantal beurzen en kortingen beschikbaar. 10 De stad, de kust en het platteland zijn allemaal op een steenworp afstand en je krijgt een warm en vriendelijk welkom overal mee naar toe te vinden.

Newcastle College achtergrond

Wij zijn een gevestigde onderwijs provider in het Noord-Oosten van Engeland met een geschiedenis die teruggaat tot 1894. Het college is actief in zijn huidige vorm sinds 1972, toen twee kleinere hogescholen gefuseerd tot Newcastle College geworden.

Newcastle College is een van de grootste en meest succesvolle hogescholen in het Verenigd Koninkrijk met meer dan 20.000 studenten. Wij bieden een breed scala aan programma's, waaronder: Engels Taalcursussen, pre-universitaire opleidingen, Stichting Graden, Bachelors Degrees en masteropleidingen.

Studie in het Verenigd Koninkrijk # 1 studentenstad

Newcastle upon Tyne is een rijke en levendige kosmopolitische stad met een bloeiende studentenpopulatie. Newcastle is beroemd om zijn wereldklasse cultuur, levendige restaurants en het bruisende nachtleven, fascinerende geschiedenis, geweldige winkels, mooie architectuur en erfgoed.

Newcastle College is gelegen in het centrum van de stad, zodat u kunt profiteren van alles wat het te bieden heeft. De stad van de warme en vriendelijke sfeer maakt het een zeer populaire bestemming voor studenten uit de hele wereld en biedt voor elk wat wils.

Een korte geschiedenis

De stad heeft gespeeld gastheer van vele kolonisten met inbegrip van de Romeinen, de Noormannen, de Vikingen en de Schotse Kelten. Deze mix van invloeden kan worden gezien in de hele stad in de architectuur en de mensen, het maken van Newcastle een echte wereldstad. Het noordoosten van Engeland is beroemd om zijn ongerepte schoonheid, met wilde bossen en ruige kusten binnen een korte reisafstand van Newcastle.

Beroemde Inwoners van Newcastle upon Tyne

Veel invloedrijke en creatieve mensen zijn gekomen van Newcastle en het Noordoosten. De regio heeft wereldberoemde talent voortgebracht. Sommige van deze zijn: muzikant en mensenrechtenactivist Sting; voetballegende Alan Shearer; regisseur Ridley Scott; AC / DC zanger Brian Johnson. Het Noord-Oosten heeft altijd in de voorhoede van innovatie en inventiviteit paaien zoals talent als Joseph Swann, mede-uitvinder van de gloeilamp en George Stephenson, die de eerste openbare spoorlijn gecreëerd, en het meest recent de Nobelprijs winnende natuurkundige Peter Higgs.

Campus leven

Een mengsel van oude en nieuwe architectuur, onze campus is net zo divers als onze studenten. State-of-the-art onderwijsfaciliteiten gemengd met uitstekende gastvrijheid en recreatieve voorzieningen geven u alles wat u nodig om te slagen.

Lifestyle Academy

Onze Lifestyle Academy, winnaar van een Royal Institute of British Architects Award, biedt faciliteiten van wereldklasse voor schoonheid, horeca, toerisme en vrije tijd, alle bemand en beheerd door onze studenten en biedt u real-werkervaring in uw gekozen industrie.

Deze fantastische faciliteiten zijn toegankelijk voor alle studenten van de Universiteit van Newcastle. Na een dag hard studeren, kunt u genieten van een werk in onze fitnessruimte of ontspannen in de spa - compleet met whirlpool, sauna en stoombaden - voordat u uzelf trakteert op een gezonde, vers bereide gerechten in onze Academy restaurant Chefs 'en Food for Thought Bistro.

Als je tijd hebt, probeer dan een make-over in onze suite van haar, schoonheid en spa-therapie kamers die rivaal elke op de grote straat.

Prestaties Academy

Newcastle College Performance Academy is een van de toonaangevende training de Britse centra voor muziek, podiumkunsten en media. Het combineert bekroonde architectuur met up-to-date faciliteiten, het stimuleren van opleidingen en de industrie professionele docenten. Een breed scala aan uitdagende en lonende cursussen worden aangeboden, variërend van muziek, acteren, dans, media, technische productie en evenementen management, dus wat je interesses, hebben wij de juiste cursus voor u.

Mandela Building

Creativiteit en vindingrijkheid is in overvloed in onze kunst en design gebouw, het verstrekken van inspiratie voor onze ontluikende kunstenaars. Binnen deze faciliteit heeft u toegang tot een breed scala aan professionele faciliteiten hebben om je vaardigheden, zoals fotografie studio, keramische studio's, digitale media studio, mode en textiel workshops ontwikkelen.

Aviation Academy

Ons doel gebouwd vliegtuighangar op de internationale luchthaven van Newcastle herbergt onze aerospace engineering en reizen en toerisme cursussen. Het gebouw heeft een vloot van vliegtuigen voor de handen op training en een volledig functionerende Boeing 737.

Sandyford Building

Onze moderne centrum in Sandyford is de thuisbasis van onze digitale vaardigheden Academie voor het berekenen van studenten en biedt uitgebreide trainingsprogramma's voor zakelijke studenten op onze opleidingen in het hoger onderwijs. Het gebouw is gelegen in het centrum van de stad in de buurt van Newcastle winkelgebied.

Energy Academy

Een hub voor de energie-industrie, de academie biedt een expertisecentrum voor diegenen die een carrière in een aantal van de belangrijkste groeiende prioritaire sectoren internationaal te ontwikkelen. Faciliteiten in de 20.000 sq ft centrum onder andere een computer numeriek bestuurde (CNC) machine en de autoclaaf onder druk zetten van apparatuur in verband met de fabricage, assemblage en onderhoud van offshore windturbines.

Rail Academy

Dit jaar hebben we de Noord-Oost allereerste Rail Academie gewijd aan het spoor engineering. De nieuwe £ 5m speciaal gebouwde faciliteit bevat een aantal echte werkomgevingen die technici en ingenieurs kunnen trainen in een verscheidenheid van situaties.

Parsons Building

We zijn trots om aan te kondigen dat onze nieuwe en verbeterde Parsons gebouw opent september 2015! De 18 miljoen £ faciliteit heeft een geweldige renovatie ondergaan en zal thuis zijn voor ons bedrijf, geüniformeerde openbare diensten, gezondheid en zorg, kinderopvang en opleidingen.

Student ondersteuning

Wij willen uw tijd met ons zo succesvol en zo zorgeloos mogelijk zijn. Onze bekroonde ondersteunende diensten zijn er om advies en ondersteuning te bieden en wanneer je het nodig hebt.

We zijn hier om u te ondersteunen door de inwerkperiode en welzijn bieden advies en begeleiding tijdens je studie.

Er is veel over na te denken bij verhuizing naar een nieuw land en onze student support team zal u door dit proces zodat uw overgang naar het Verenigd Koninkrijk is zo glad mogelijk.

Het International Office diensten omvatten:

welkom informatie en inschrijving op uw cursus inductie naar het college en Newcastle het openen van een bankrekening registreren met een arts en medische informatie het vinden van huisvesting advies over het aanvragen van een National Insurance Number (nodig voor de werkgelegenheid) immigratie advies cursusinformatie en progressie advies algemeen welzijn te ondersteunen.

Sociaal Programma

Newcastle College biedt een uitgebreid en spannende sociale evenementen en activiteiten programma. Dit geeft u de gelegenheid om andere studenten die studeren aan de hogeschool te ontmoeten en zal u toelaten om deze prachtige streek van Engeland en de rest van het Verenigd Koninkrijk te verkennen. Eerder hebben we bezocht: Edinburgh, York, Leeds, Beamish Museum en Alnwick Castle.

Accommodatie

Newcastle upon Tyne heeft een breed scala aan accommodaties in de stad. Newcastle College International Office kan u helpen de juiste keuze om het beste past bij uw behoeften.

Opties zijn onder andere:

Residential zelfstandige Familie thuis-verblijf accommodatie Particuliere accommodaties.

Residentiële Self-Catering

Als u liever om te leven met andere studenten heeft u de mogelijkheid van het leven in speciale studentenhuizen. Newcastle heeft uitstekende self-catering accommodatie. Woningen variëren in grootte en stijl en rekeningen zijn meestal inbegrepen in de prijs van de huur die u helpen om effectief te plannen. Sommige eigenschappen bieden zelfstandige studio's, anderen hebben kamers met gedeelde faciliteiten en-suite en er zijn privé-kamers beschikbaar in gedeelde ats. Kamers in woningen zelfstandige woningen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Zelfstandige accommodatie wordt normaliter ligt op loopafstand van het college.

Family Homestay Accommodatie

U kunt ervoor kiezen om te leven met een lokale homestay gastheer tijdens je studie. Kiezen homestay kan sterk verbeteren van uw ervaring van wonen en studeren in het Verenigd Koninkrijk vooral als je nieuw bent in het land en / of je bent het leren van Engels. Een gastgezin biedt een warm welkom en kan u helpen vestigen in om de omgeving. Er is een grote verscheidenheid van homestay gastheren: gezinnen met kinderen, gezinnen zonder kinderen en alleenstaande gastheren.

Als internationale student leven met een gastgezin krijgt u de gelegenheid om te hebben:

oefen je Engels met native speakers meer informatie over de Britse cultuur en onze manier van leven krijgen veel begeleiding en steun van uw gastheer.

Prive accommodatie

Gemeubileerde appartementen of huizen zijn te huur in de stad. Newcastle is een zeer populaire studentenstad wat betekent dat er veel mogelijkheden voor gedeelde studentenhuisvesting in en rond het gebied. Newcastle College niet uit te voeren controles op de particuliere accommodatie en u, uw ouders of verzorgers moeten ervoor zorgen dat de accommodatie is aanvaardbaar.

Newcastle College lopen we opleidingen van niveau 3 (universiteit / undergraduate toegang cursussen) tot niveau 7 masteropleidingen. U moet het vorige niveau hebben afgerond voordat je in staat om de voortgang naar het volgende, als je wilt om te studeren op een graad je nodig hebt om een ​​Level 3 kwalificatie om toegang te krijgen moet zijn. Echter, voor sommige masteropleidingen als je relevante werkervaring je zou kunnen worden overwogen voor binnenkomst.

International Foundation programma

U kunt beginnen studeren voor een Level 3 kwalificatie met onze International Foundation Programme. Op het bereiken van een niveau 3 kwalificatie, kunt u zich wenden tot een bachelordiploma te studeren, ofwel met Newcastle College of aan een andere instelling.

Stichting Graden en Honours Degrees

Onze opleidingen werken iets anders dan de normale route van de studie op een Honours Degree. De eerste twee jaar van een graad worden gedekt door onze Stichting Beroepsopleiding, zodat aan het einde van de twee jaar van de studie een kwalificatie die wordt erkend door werkgevers te ontvangen. Aan het einde van deze cursus kunt u een cursus van een jaar met Newcastle College of aan een andere instelling naar top-up de Stichting Degree om een ​​volledige Honours Degree nemen. Onze Honours Degree Top-Ups worden gevalideerd door Teesside University.

Masteropleidingen

Met een graad diploma (of relevante beroepservaring) die u kunt toepassen om te studeren op een van onze masteropleidingen. Onze masteropleidingen zijn gevalideerd door Teesside University.

Corporate Onderwijs en Beroepsopleiding

Newcastle College is een toonaangevende leverancier van internationale zakelijke onderwijs en beroepsopleiding. Onze programma's zijn ontworpen in samenwerking met onze klanten om op maat gemaakte, praktische en beroepsonderwijs werkgerelateerde opleiding. Wij leveren van hoge kwaliteit onderwijs en leren aan gekwalificeerde leerlingen, gewapend met de nieuwste kennis van de industrie te produceren.

Wij bieden een scala van op maat gemaakte programma's en kwalificaties in een aantal onderwerp specialismen aan de behoeften van onze klanten voldoen. Alle programma's bieden leerlingen met waardevolle continue professionele ontwikkeling kansen, terwijl de bouw van hun kennis door middel van hun studieprogramma.

Subject bepaling:

Ruimtevaart en luchtvaart automotive Business en IT Bouw Onderwijs en lerarenopleiding Ingenieurschap Engels Taal Brandbestrijding en Health & Safety Leiderschap en Management GEZONDHEIDSZORG Olie en Gas Hernieuwbare energie en Subsea Technologies Toerisme en hospitality Beroepsonderwijs Wetenschap Rail techniek Creatieve kunsten

Faciliteiten van wereldklasse

Newcastle College is trots op het investeren in de industrie standaard faciliteiten om onze studenten profiteren. Onze faciliteiten repliceren echte werkomgeving voor studenten met de beste in de opleiding en ontwikkeling.

Programma levering

Wij bieden flexibele en innovatieve methoden natuurlijk levering. Programma's worden geleverd in een van Newcastle College negen campussen of op sites van klanten, afhankelijk van de aard en de leerresultaten van de cursus. Programma's kunnen ook worden geleverd in een scala van nationale en internationale locaties op basis van eisen van de klant. Onze flexibele manieren van levering zorgen voor een verscheidenheid van benaderingen te leren. Dit geldt ook voor blended learning waar de levering face-to-face, off-site onderwijs, e-learning, of blok / dag afgifte kan zijn, vaak een combinatie van academische met Engels taal bepaling.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:


Newcastle College

Wanneer u kiest voor kunst en design te studeren in onze Mandela Building je gedijen in onze opwindende omgeving. ... [+]

Wanneer u kiest voor kunst en design te studeren in onze Mandela Building je gedijen in onze opwindende omgeving. Je studie samen met de mensen die deel uw enthousiasme en ambitie, in een sfeer die gonst van opwinding.

We scoorden de hoogste rating in elk gebied geïnspecteerd in onze laatste beoordeling door de Quality Assurance Agentschap voor Hoger Onderwijs, dus je kunt er zeker van zijn dat u de beste leerervaring mogelijk te krijgen.

Onze Mandela gebouw is ontworpen om te inspireren en te voldoen aan al uw creatieve wensen. Het beschikt over fotografie studio's en darkrooms, Mac suites, tekenen, schilderen en beeldhouwen studio's, een goed toegeruste keramiek studio, workshops voor het ontwerp en de productie van kleding en textiel en een gespecialiseerde bibliotheek en resource gebied.... [-]

Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle College

Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met lokale werkgevers en biedt studie opties die u in staat stellen om de vereiste kennis en vaardigheden te verwerven om uw pot ... [+]

Overzicht

Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met lokale werkgevers en biedt studie opties die u in staat stellen om de vereiste kennis en vaardigheden te verwerven om uw potentieel te vervullen in een toezichthoudende / bestuurlijke capaciteit. Je de mogelijkheid om een ​​route die het beste past bij uw interesse en loopbaanontwikkeling volgen aangeboden. U zult ook profiteren van natuurlijk docenten met uitgebreide kennis van de industrie te hebben en regelmatig een verscheidenheid van onderzoek en wetenschappelijke activiteiten te helpen cursusinhoud informeren.

FdA Business Management met Enterprise en Marketing

Je leert hoe je marketing plannen te ontwikkelen met behulp van relevante marketing tools en theorieën en passende aanbevelingen. U vindt er ook een reeks van marketing theorieën en instrumenten te evalueren en te rechtvaardigen innovatie oplossingen voor organisatorische marketing problemen met marketing analyse.... [-]

Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
August 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle College

Onze School van het Engels heeft een goed opgeleide, ervaren team verlenen van diensten voor taalleerders op alle niveaus. ... [+]

Onze School van het Engels heeft een goed opgeleide, ervaren team verlenen van diensten voor taalleerders op alle niveaus.

Newcastle College Engels is geaccrediteerd door de British Council en is lid van het Engels UK. Onze klassen zijn klein en bestaat uit studenten uit een breed scala van landen (meer dan 30 verschillende nationaliteiten in 2014), dus je hebt een prachtige gelegenheid om te oefenen met anderen te communiceren en te leren over andere culturen in het Engels.

Onze cursussen zijn beschikbaar op zes verschillende niveaus, van beginner tot gevorderde. U zal worden getest bij aankomst en in de juiste stand op basis van uw niveau en behoeften.

Tariefplannen en betaling... [-]

Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
Open Inschrijving
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle College

De International Foundation programma [IFP] is een toegang tot diploma hoger onderwijs voor studenten (18 jaar en ouder) die willen gaan studeren aan de universiteit of h ... [+]

De International Foundation programma [IFP] is een toegang tot diploma hoger onderwijs voor studenten (18 jaar en ouder) die willen gaan studeren aan de universiteit of hogeschool. Het is een landelijk erkend diploma, volledig toegekend door Ascentis en door de meeste instellingen geaccepteerd voor academische progressie.

Deze cursus is een stap in de richting van een plaats hoger onderwijs op basis graad of Higher National Diploma (HND) niveau. Het IFP is speciaal ontworpen uitdagende met de nadruk op het verwerven van de kwalificaties, terwijl het ontwikkelen van onschatbare waarde vaardigheden, kennis en het vertrouwen te zijn.

Newcastle College is een van de grootste voortgezet en hoger onderwijs College in het Verenigd Koninkrijk met meer dan 20.000 studenten. Onze internationale studentenpopulatie bestaat uit studenten uit meer dan 60 verschillende landen en we zijn er trots op een Tier 4 Highly Trusted Sponsor met de Britse Visa en immigratie zijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
August 2019
Voltijd
7 - 10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle College

Deze cursus omvat een breed scala aan disciplines in games ontwikkeling, waaronder de programmering en het ontwerp en modellering. ... [+]

Overzicht

Deze cursus omvat een breed scala aan disciplines in games ontwikkeling, waaronder de programmering en het ontwerp en modellering. Je zal ook waardevolle werkervaring op te bouwen op de vaardigheden die je leren en te ontwikkelen als onderdeel van de cursus. Terwijl het bestuderen van deze cursus bent u ook aangemoedigd om te registreren als lid van de British Computer Society (BCS).

Toelatingseisen

Normaliter ten minste 18 jaar oud met diploma gelijkwaardig is aan een minimum van 160 UCAS punten uit relevante Level 3 BTEC kwalificaties, GNVQ Advanced / NVQ op niveau 3 of GCE 'A' Levels / Schotse Highers.

Kandidaten meer dan 21 met geen van de bovenstaande, maar met de juiste werkervaring kan worden aanvaard.... [-]

Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

What is Newcastle College like as a place to study?