National Film and Television School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis

De National Film School (zoals het voor het eerst werd genoemd) opende in 1971, het hoogtepunt van een grote inspanning van de industrie en de overheid om een ​​instelling te creëren om talent voor de Britse filmindustrie te ontwikkelen en op te leiden.

In 1970, Colin Young, een Scot die vervolgens de afdeling Theater Arts van de University of California voorzit, was medeoprichter van de NFTS en werd benoemd tot de eerste directeur van de school. Met een lening van Rank kocht de NFS de oude Beaconsfield Film Studios in Buckinghamshire - waar verschillende organisaties waren ondergebracht zoals de British Lion Film Corporation, The Crown Film Unit en de North Thames Gas Board - en begon aan de herinrichting ervan in de professionele industrie. normen. Young stichtte vier permanente afdelingen - productie, camera, montage en geluid - en in 1971 passeerde de eerste intake van 25 studenten de studiohekken. Regisseurs Mike Radford (The Merchant of Venice, Il Postino), Bill Forsyth (Local Hero) en Ben Lewin (Ally McBeal), baanbrekend documentarist Nick Broomfield (Aileen: Portrait of a Serial Killer), en specialist in visuele effecten Dennis Lowe (Cold Mountain , The English Patient) waren onder hun aantal.

Productie faciliteiten

De NFTS is de enige Britse filmschool met een eigen standaard filmstudio, 4k televisie en repetitiestudio's. Met een recente investering van £ 20 miljoen in de School bieden we geavanceerde toegewijde werkruimten voor alle cursussen, waardoor onze studentenervaring ongeëvenaard is in een andere creatieve instelling in het Verenigd Koninkrijk.

NFTS-studenten krijgen 24/7 toegang, 364 dagen per jaar tot de grootste productiefaciliteiten van elke Britse filmschool. Dit zijn niet alleen onze studio's, maar ook onze geluids- en nasynchronisatiezalen, meer dan 50 topklasse camera's, de nieuwste bewerkingssoftware in speciale suites, onze Dolby Digital Surround Cinemas en meer. Deze unieke faciliteiten stellen onze studenten in staat om BAFTA, Royal Television Society, CILECT bekroonde en Oscar-genomineerde producties te creëren.

leerplan

Er is geen andere filmschool in de wereld die zoveel individuele, praktische, praktische filmcursussen aanbiedt. 18 masters, 14 diploma's, 4 certificaten en een breed scala aan korte cursussen.

NFTS-cursussen zijn gebaseerd op het leren en toepassen van de ambachten en vaardigheden van het medium. Studenten worden aangemoedigd om een ​​goed begrip te ontwikkelen van hoe hun specialistische rol past in het algehele proces van projectontwikkeling, productie en het maken van programma's. Alle praktisch leren wordt zorgvuldig geïntegreerd in seminars en andere activiteiten die film, televisie en games plaatsen in een historische, culturele en zakelijke context.

Alumni Network

Alleen omdat je bent afgestudeerd, wil nog niet zeggen dat het voorbij is!

De NFTS heeft een zeer actief Alumni-netwerk, waarbij veel afgestudeerden contact houden en samenwerken lang nadat ze de school hebben verlaten. Er zijn ook een toenemend aantal recent afgestudeerden die werken aan projecten met afgestudeerden van vele jaren geleden.

Als onderdeel van het Alumni Netwerk ontvang je regelmatig e-mails met informatie over banen, Bridges to Industry-projecten en nieuws van de school. We hebben ook onze jaarlijkse NFTS Alumniparty die in januari in het centrum van Londen plaatsvindt - houd zeker je uitnodiging in de gaten!

Vergeet niet om ons op de hoogte te houden van contactgegevens en laat ons weten welke credits of festivals je hebt gespeeld!

Neem contact op met alumni@nfts.co.uk om contact op te nemen met ons NFTS Alumniteam

Om u te helpen verbonden te blijven, herenigd te worden met oude klasgenoten of afgestudeerden van andere jaren te ontmoeten, waarom niet bij ons online op Facebook en Linked In.

partners

Het NFTS is veel dank verschuldigd aan de vele organisaties, bedrijven en individuen die ons werk ondersteunen, van wie velen de School het grootste deel van haar bestaan ​​hebben gesteund.

PLATINUM PARTNER SPONSOR

KANAAL 4

CHANNEL 4 IS EEN PUBLICLY-OWNED, COMMERCIALLY FUNDED OPENBARE DIENSTVERLENING MET EEN VERTROUWEN OM INNOVATIEF, EXPERIMENTEEL EN ONDERSCHAPSBAAR TE ZIJN.

BELANGRIJKSTE PARTNERFONDSEN

AFDELING VOOR CULTUUR, MEDIA EN SPORT

DCMS WERKT OM ZEKER TE ZORGEN DAT DE COMMUNICATIE-, CREATIEVE, MEDIA-, CULTURELE, TOERISME-, SPORT- EN VRIJETIJDSECONOMIE HET KADER HEBBEN OM TE GROEIEN EN EEN EFFECTIEF EFFECT OP HET LEVEN VAN MENSEN HEBBEN.

HEFCE

PROMOTEN EN FONDSEN ONDERWIJZEN EN ONDERZOEK IN HOGER ONDERWIJSINSTELLINGEN.

CREATIVE SKILLSET FILM SKILLS FUND

THE FILLSET FILM SKILLS FUND WORDT ONDERSTEUND DOOR DE NATIONALE LOTERIJ DOOR DE BFI EN DE FILMINDUSTRIE DOOR HET VAARDIGHEDEN INVESTERINGSFONDS

KEY PARTNER SPONSORS

HEMEL

SKY IS DE GROOTSTE PAY-TV-BROADCASTER IN HET VERENIGD KONINKRIJK EN IERLAND MET MEER DAN 11 MILJOEN ABONNEES.

BRITISH BROADCASTING CORPORATION

DE BRITSE BROADCASTING CORPORATION (BBC) IS DE GROOTSTE BROADCASTER IN DE WERELD, MET MEER DAN 23.000 PERSONEELSLEDEN.

ITV

ITV IS HET GROOTSTE COMMERCIËLE TELEVISIENETWERK IN HET VK

VERENIGING VAN FILM DISTRIBUTEURS

FILM DISTRIBUTEURS ASSOCIATION LTD. (FDA) IS HET HANDELLICHAAM VOOR THEATRISCHE FILMVERDELERS IN HET VERENIGD KONINKRIJK - DE BEDRIJVEN DIE FILMS VOOR HET UK CINEMA PUBLIEK OPENEN.

UK CINEMA ASSOCIATION

DE UK CINEMA ASSOCIATION IS DE VERENIGING VAN VAKBONDEN DIE DE BELANG VAN DE UK CINEMA-OPERATOREN VERTEGENWOORDIGT.

BELANGRIJKSTE PARTNERACCREDITATIES

KONINKLIJK ART. ART

ONZE MA CURSUS WORDT GEVALIDEERD DOOR DE KONINKLIJKE COLLEGE VAN KUNST

CREATIVE SKILLSET FILM ACADEMY

WIJ ZIJN EEN CREATIEVE VAARDIGHEDEN FILMACADEMIE GEÏDENTIFICEERD DOOR DE UK FILM INDUSTRY ALS CENTRUM VAN UITMUNTENDHEID IN FILMONDERWIJS EN OPLEIDING.

CENTRE INTERNATIONAL DE LIAISON DES ECOLES DE CINÉMA ET DE TÉLÉVISION - CILECT

WIJ ZIJN EEN LID VAN CILECTE DE VERENIGING VAN 'S WERELDS BELANGRIJKSTE FILM- EN TELEVISIESCHOLEN. ZIJN DOELEN ZULLEN EEN MIDDEL ZIJN VOOR DE UITWISSELING VAN IDEEËN ONDER LID-SCHOLEN

GROUPEMENT EUROPEEN DES ECOLES DE CINEMA ET DE TELEVISION - GEECT

WIJ ZIJN LID VAN DE EUROPESE GROEPERING VAN FILM- EN TELEVISIESCHOLEN

KWALITEITSBORGINGSAGENTSCHAP

DE NFTS BEREIKT EEN "AANGEBODEN" OORDEEL VOOR DE KWALITEIT VAN LEERDOMMOGELIJKHEDEN VAN HET KWALITEITSBORGINGSAGENTSCHAP VOOR HET HOGER ONDERWIJS (QAA). ZIE VERSLAG .

Bruggen naar de industrie

Het NFTS werkt met een reeks partners in de industrie om NFTS-studenten en afgestudeerden kansen te bieden.

De NFTS-bruggen naar bedrijfstakschema's zijn ontworpen om NFTS-studenten en afgestudeerden in de industrie te helpen. Ze bieden mogelijkheden om shorts, films en promo's te maken met onze Industry Partner-sponsors, terwijl ze nog steeds worden ondersteund door de NFTS.

Locaties

Beaconsfield

National Film and Television School

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: