Lees de Officiële Beschrijving

Nottingham Engels School (NES) is een gespecialiseerde leverancier van het Engels Taal collegegeld gevestigd in Nottingham. De school is een academische afdeling die deel uitmaakt van New College Nottingham, gebaseerd op de historische Adams-gebouw in het Lace Market gebied van de stad.

NES biedt British Council geaccrediteerd Engels taal lessen en is lid van het Engels UK geven de studenten een garantie voor de kwaliteit van de lessen die zij zullen ontvangen. Het helpt veel internationale studenten om Engels te leren, meer vertrouwen te zijn en om hun lezen te verbeteren, schrijven, spreken en luisteren.

Nottingham is een favoriete bestemming voor Britse en internationale studenten als het biedt veel mogelijkheden en een grote kwaliteit van het onderwijs. Elk jaar honderden studenten kiezen Nottingham Engels School en tot op heden, de studenten zijn aangekomen uit meer dan 80 verschillende landen

Flexibele Engels Taalcursussen die bij u past

Nottingham Engels School biedt General Engels, IELTS, KET en PET voorbereiding en een Engels taal Summer School. De meeste cursussen beginnen elke maandag en elke vrijdag onder eindigen met een minimum van 2-4 weken studie. We hebben een team van CELTA gekwalificeerde docenten waarvan de gezamenlijke vaardigheden en expertise zorgen wij leveren lesgeven in overeenstemming met de normen British Council.

Onze faciliteiten

Onze faciliteiten zijn onlangs gerenoveerd en als onderdeel van New College Nottingham (NCN), één van de grootste door de overheid gefinancierde hogescholen in het Verenigd Koninkrijk, en een kantoor aan huis Highly Trusted Sponsor, kunt u er zeker van dat we een warm welkom, goede prijs en top kwaliteit collegegeld.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Nottingham English School

Het Algemeen Engels programma zal u helpen om het verbeteren van uw grammatica, woordenschat, lezen, schrijven, spreken en luisteren. Uw docenten zijn professioneel gekwa ... [+]

Deze Algemeen Engels taalcursus helpt je je grammatica, woordenschat, lezen, schrijven, spreken en luisteren vaardigheden te verbeteren. Het is een uitstekende manier om de ontwikkeling van uw Engels voor werk, studie of plezier.

Onze Engels taaldocenten zal je leren in een vriendelijke, motiverende lessen. We maken gebruik van moderne lesmethoden en apparatuur, de huidige cursus Engels boeken en andere authentieke materialen om u te helpen om je taalvaardigheden te verbeteren.

De cursus is afgestemd op uw individuele taalniveau. Wij zullen u testen op de eerste dag om u in de beste klasse om u te helpen verbeteren. Er is een minimum leeftijd van 18 jaar en een minimum verblijf van 2 weken, met ten minste 4 weken aanbevolen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Augustus 2020
Voltijd
2 - 52 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham English School

Het programma zal u helpen voor te bereiden op de IELTS-examen door te focussen op de vier vaardigheden van lezen, schrijven, spreken en luisteren, maar ook het ontwikkel ... [+]

Minimum leeftijd 18, de maximale groepsgrootte 16, British Council geaccrediteerd, studie van 2 weken tot een volledige termijn of meerdere termen met flexibele startdata die bij u past.

Onze 6 uur examenvoorbereiding cursus is ontworpen om u te helpen voor te bereiden op de aard van de vragen die u heeft op het IELTS-examen, of voor een lager niveau leerlingen de KET en PET-examens. Wij zullen u helpen om het vertrouwen en expertise te ontwikkelen, zodat je klaar bent voor je examen zijn. We voeren ook een 15 uur Intensive IELTS voorbereidingscursus in onze zeer populaire Summer School elk jaar in juli en augustus.

De lessen lopen want van 1330 - 1530 op maandag - dinsdag - donderdag.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Voltijd
2 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

Nottingham English School

Als u wilt kunt verbeteren Engels, maak vrienden van over de hele wereld en leren in een van de levendigste steden van het Verenigd Koninkrijk, wordt dan lid van onze Eng ... [+]

De Summer School programma op Nottingham Engels School kunt u studeren, genieten met vrienden uit de hele wereld en de bezienswaardigheden van Nottingham en andere delen van Engeland. De klassen zijn vergelijkbaar met de algemene Engels programma en voorbereidinscursussen.

Kenmerken van de Summer School:

• maandag tot en met vrijdag - 9,00-10,30 uur en 11,00-12,30 middags • Minimaal verblijf - 2 weken • Maximaal 16 leerlingen per klas • Studenten uit verschillende landen • Minimum leeftijd - 18 jaar (op koers startdatum) • Klassen hebben studenten van soortgelijke mogelijkheid • Test op de eerste dag om u in de beste klasse • ​​De toegang tot de belangrijkste college Learning Centre We organiseren een volledige sociaal programma voor Engels Summer School studenten in Nottingham. Dit zal u helpen om nieuwe vrienden te maken, oefen je Engels en bezoeken bezienswaardigheden. Prijzen vanaf £ 155 per week ... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Augustus 2020
Voltijd
2 - 9 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands

NCN International video

Welcome to Nottingham video