Nottingham English School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Nottingham Engels School (NES) is een gespecialiseerde leverancier van het Engels Taal collegegeld gevestigd in Nottingham. De school is een academische afdeling die deel uitmaakt van New College Nottingham, gebaseerd op de historische Adams-gebouw in het Lace Market gebied van de stad.

NES biedt British Council geaccrediteerd Engels taal lessen en is lid van het Engels UK geven de studenten een garantie voor de kwaliteit van de lessen die zij zullen ontvangen. Het helpt veel internationale studenten om Engels te leren, meer vertrouwen te zijn en om hun lezen te verbeteren, schrijven, spreken en luisteren.

Nottingham is een favoriete bestemming voor Britse en internationale studenten als het biedt veel mogelijkheden en een grote kwaliteit van het onderwijs. Elk jaar honderden studenten kiezen Nottingham Engels School en tot op heden, de studenten zijn aangekomen uit meer dan 80 verschillende landen

Flexibele Engels Taalcursussen die bij u past

Nottingham Engels School biedt General Engels, IELTS, KET en PET voorbereiding en een Engels taal Summer School. De meeste cursussen beginnen elke maandag en elke vrijdag onder eindigen met een minimum van 2-4 weken studie. We hebben een team van CELTA gekwalificeerde docenten waarvan de gezamenlijke vaardigheden en expertise zorgen wij leveren lesgeven in overeenstemming met de normen British Council.

Onze faciliteiten

Onze faciliteiten zijn onlangs gerenoveerd en als onderdeel van New College Nottingham (NCN), één van de grootste door de overheid gefinancierde hogescholen in het Verenigd Koninkrijk, en een kantoor aan huis Highly Trusted Sponsor, kunt u er zeker van dat we een warm welkom, goede prijs en top kwaliteit collegegeld.

Locaties

Nottingham

Nottingham English School

Address
New College Nottingham
The Adams Building,
Stoney Street

NG1 1NG Nottingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 (0) 115 8380596