Lees de Officiële Beschrijving

Kwalitatieve universitaire voorbereidingskwalificaties ontworpen door universiteiten voor internationale studenten om te slagen op de universiteit.

Je beste route naar de universiteit.

NCUK is uniek in het hoger onderwijs. We zijn opgericht door een groep toonaangevende Britse universiteiten. We zijn toegewijd aan het helpen van internationale studenten om kwalificaties te behalen die de toegang tot universiteiten in het VK en wereldwijd garanderen. We geven studenten ook de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om de best mogelijke start te maken op de universiteit en te slagen in hun gekozen studierichting.

NCUK studenten profiteren van direct contact met universiteitsvertegenwoordigers en een volledige plaatsingsdienst, inclusief clearing-ondersteuning, indien nodig. We handelen altijd in uw belang en helpen u om uw dromen en ambities te verwezenlijken op de universiteit - en in uw toekomstige carrière.

Gegarandeerde toegang tot duizenden opleidingen.

Onze kwalificaties worden erkend door de NCUK universiteiten en door de meeste anderen in het Verenigd Koninkrijk, waaronder veel in de Russell Group, en ook door universiteiten internationaal. En veel meer dan andere kwalificaties, bereiden ze je voor om de grond te rennen.

Of je nu op zoek bent naar een plek als student of postgraduaat, onze kwalificaties en gegarandeerde toegang zijn de beste die er zijn. Ze zijn ontworpen in samenwerking met onze universiteiten en combineren hoge academische normen met taal-, studie-, sociale en culturele vaardigheden.

Je kunt studeren in je eigen land of in een van onze studiecentra in het Verenigd Koninkrijk en Europa, onderwezen door kwaliteitsbewuste partners waarvan de normen even hoog zijn als die van ons. En onze kwalificaties worden ondersteund door fantastische niveaus van service en ondersteuning en een uitstekende staat van dienst van 30 jaar.

Sinds 1987 heeft NCUK meer dan 30.000 internationale studenten aan een breed scala aan universitaire opleidingen toegevoegd en onze staat van dienst is iets waar we buitengewoon trots op zijn!

NCUK is hier om ervoor te zorgen dat je NCUK en aan de slag gaat. We helpen je je perfecte plek te vinden aan een Britse universiteit.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

NCUK

Een programma van uitzonderlijke kwaliteit, ontworpen met en voor universiteiten. De mastervoorbereidingskwalificatie is de beste voorbereiding op succes op het door u ge ... [+]

Een programma van uitzonderlijke kwaliteit, ontworpen met en voor universiteiten

De mastervoorbereidingskwalificatie is de beste voorbereiding op succes op je gekozen postgraduaat en in je toekomstige carrière - het zorgt ervoor dat je instapt en aan de slag gaat.

De voorbereiding van de meester is voor:Iedereen die zijn niveau van de Engelse taal wil verbeteren voorafgaand aan een postgraduaatsopleidingDegenen die ervoor willen zorgen dat ze de academische vaardigheden hebben die nodig zijn voor een succesvolle postdoctorale studie in het EngelsIedereen die hun carrière te verbeteren Pathway of prospects door middel van de ontwikkeling van vaardigheden en postdoctorale studieWerkgevers / sponsors die hun personeel willen ondersteunen door postdoctorale studie en willen een one-stop oplossing met academische en taalvoorbereiding en de applicatieprocessenVoordelen van de Master's Preparation QualificationGegarandeerde progressie naar duizenden Masters Degrees aan toonaangevende universiteiten. Maakt je zorgen of je een plaats krijgtEen unieke one-stop-applicatieservice. Vermindert de stress van het toepassen op elke universiteit afzonderlijk en probeert het juiste contactpunt te vindenDe onderzoeksvaardigheden en de Engelse kennis en vaardigheid die je nodig hebt om te slagen in een PG-kwalificatie. Zorgt ervoor dat u niet alleen instapt, maar dat u klaar bent om verder te studeren - sommige van onze studenten zeggen dat ze beter voorbereid waren dan Britse studentenWat is de voorbereiding van de meester?... [-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
10 - 30 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Voorbereidend Jaar

NCUK

Mathematics for Business Wiskunde voor Techniek Wiskunde voor Wetenschap Verdere Wiskunde biologie chemie ... [+]

Mathematics for Business Wiskunde voor Techniek Wiskunde voor Wetenschap Verdere Wiskunde biologie chemie [-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2020
Engels
Voltijd
6 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
NCUK

Hoe lang duurt het? Engels voor academische doeleinden Ofwel: ... [+]

Hoe lang duurt het? Engels voor academische doeleinden

Ofwel:

[-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2020
Engels
Voltijd
6 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

NCUK Overview

Address
NCUK Room E43 Sackville St Building The University of Manchester Sackville St
M1 3BU Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 (0)161 306 8897