NCUK

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kwalitatieve universitaire voorbereidingskwalificaties ontworpen door universiteiten voor internationale studenten om te slagen op de universiteit.

Je beste route naar de universiteit.

NCUK is uniek in het hoger onderwijs. We zijn opgericht door een groep toonaangevende Britse universiteiten. We zijn toegewijd aan het helpen van internationale studenten om kwalificaties te behalen die de toegang tot universiteiten in het VK en wereldwijd garanderen. We geven studenten ook de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om de best mogelijke start te maken op de universiteit en te slagen in hun gekozen studierichting.

NCUK studenten profiteren van direct contact met universiteitsvertegenwoordigers en een volledige plaatsingsdienst, inclusief clearing-ondersteuning, indien nodig. We handelen altijd in uw belang en helpen u om uw dromen en ambities te verwezenlijken op de universiteit - en in uw toekomstige carrière.

Gegarandeerde toegang tot duizenden opleidingen.

Onze kwalificaties worden erkend door de NCUK universiteiten en door de meeste anderen in het Verenigd Koninkrijk, waaronder veel in de Russell Group, en ook door universiteiten internationaal. En veel meer dan andere kwalificaties, bereiden ze je voor om de grond te rennen.

Of je nu op zoek bent naar een plek als student of postgraduaat, onze kwalificaties en gegarandeerde toegang zijn de beste die er zijn. Ze zijn ontworpen in samenwerking met onze universiteiten en combineren hoge academische normen met taal-, studie-, sociale en culturele vaardigheden.

Je kunt studeren in je eigen land of in een van onze studiecentra in het Verenigd Koninkrijk en Europa, onderwezen door kwaliteitsbewuste partners waarvan de normen even hoog zijn als die van ons. En onze kwalificaties worden ondersteund door fantastische niveaus van service en ondersteuning en een uitstekende staat van dienst van 30 jaar.

Sinds 1987 heeft NCUK meer dan 30.000 internationale studenten aan een breed scala aan universitaire opleidingen toegevoegd en onze staat van dienst is iets waar we buitengewoon trots op zijn!

NCUK is hier om ervoor te zorgen dat je NCUK en aan de slag gaat. We helpen je je perfecte plek te vinden aan een Britse universiteit.

Locaties

Manchester

Address
NCUK
Room E43
Sackville St Building
The University of Manchester
Sackville St

M1 3BU Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 (0)161 306 8897