Lees de Officiële Beschrijving

MyStay ENGLISH (MSE) is een nieuw Engels onderdompelingspakket, beschikbaar in verschillende steden over de hele wereld, waaronder:

 • Entry en Exit Engelse beoordeling

Pre-arrival oriëntatieprogramma op:

 • Plaats van keuze.
 • MyStay ENGLISH pakket- en resourcetoegang.
 • Luchthaventransfer van en naar de accommodatie.
 • Inschrijving in cursus Algemeen Engels met door MSI goedgekeurde provider.
 • Gehoste accommodatie en 2 maaltijden per dag (ontbijt / diner).
 • MyStay ENGLISH Mentor (accommodatiehost).
 • Online Engels programma.
 • Specifieke reisverzekering.

Het is ontworpen om de Engelse taalniveaus snel te verbeteren in 5 weken

Kies uit een van de volgende belangrijke stadslocaties wereldwijd:

VK: Londen, Oxford, Stratford-upon-Avon
Australië: Sydney, Melbourne, Brisbane, Gold Coast, Cairns
VS: New York, Boston, Miami
Canada: Toronto, Vancouver, Calgary
Ierland: Dublin

111299_pexels-photo-541518.jpeg

Sleutelpunten

 • Veel internationale studenten willen en / of vereisen beter Engels.
 • Engelse taalvaardigheden worden vaak aangehaald als de grootste hindernis voor nieuwe internationale studenten.
 • Vaak worstelen studenten die Hoger Onderwijs zoeken met de verwachtingen van de Hoger Onderwijsaanbieder.
 • De meeste internationale studenten, waar Engels niet hun eerste taal is, moeten een programma als MyStay ENGLISH proberen voordat ze zich inzetten voor een duurder / langer Engels of onderwijsprogramma in het buitenland.
 • Een korte MyStay ENGLISH zoals MyStay ENGLISH bereidt de student voor op studiereizen in de toekomst.
 • Door de accommodatie-host op te nemen als een getrainde Mentor voor MyStay ENGLISH de student de beste mogelijkheid om zijn Engels snel bij te houden.

111302_111286_Capture.JPG

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om Engels leren in het Engels te MyStay ENGLISH :

 • MSE meet succes door geloofwaardige instap en exit Engelse beoordeling door de industrie.
 • Blended Model van engagement, formele ESL-lessen en gemoedelijke mentoring geeft studenten een meertalig platform in Engelse taal.
 • Online tools en online oriëntatieplatformen zorgen ervoor dat studenten beter voorbereid zijn en altijd in contact staan.
 • Studenten hebben nu een uitstekende en veilige manier om 'hoe te leren' in een nieuwe stad uit te proberen voordat ze een meer formele opleiding volgen.
 • MSE is een geweldige manier voor internationale studenten om een stad te kiezen en om de lokale omgeving en cultuur te leren kennen, en om een voorsprong te krijgen in hun Engelse taalvaardigheid.

111300_pexels-photo-374815.jpeg

Voordelen van MSE

 1. Local MSE trainde Host Mentor - elke dag samen met iemand wonen en eten, in combinatie met lokale school en online ondersteuningsprogramma's, helpen je je Engels snel te volgen.
 2. Veiligheid bij aankomst - opgehaald door een professionele chauffeur op de luchthaven en naar uw nieuwe host Mentors thuis gebracht.
 3. Als u meer te weten wilt komen over de door u gekozen stad - oriëntatie voor vertrek in combinatie met het leven met uw door MSE getrainde Host Mentor, die lokale kennis van de stad biedt, kunt u kennismaken met de beste dingen om te doen en de manier om de stad te verkennen.
 4. Voorbereiding op voortgezet onderwijs - begin uw volgende cursus of werkkans met meer ervaring en beter Engels.
 5. Nieuwe netwerken - bouw uw eigen persoonlijke netwerken via uw school, klasgenoten en MSE Host Mentor.
 6. Verantwoording voor resultaten - MSE biedt u de mogelijkheid voor 'Voor en na beoordelingen'. Je zult je verbetering meer dan 5 weken kunnen zien.

Doelmarkten

 • Internationale studenten (vanaf 18 jaar), zoals hieronder:
 1. Degenen die zich geen buitenlandse studie kunnen veroorloven maar de ervaring willen.
 2. Degenen die hun Engels moeten verbeteren om in het buitenland langdurig te studeren.
 3. Degenen die achterblijven in hun studie vanwege de behoefte aan beter Engels.
 4. Degenen die twijfels hebben over de beste locatie voor hun lange overzeese studies en willen 'proberen' voordat ze een grotere beslissing nemen.
 • Zakelijke professionals die in korte tijd hun Engels moeten verbeteren.
 • De ouders of verwanten van studenten die al in de gekozen overzeese stad studeren, als een kans om de student te bezoeken en een voordeel voor zichzelf te verkrijgen (zonder te betalen voor dure hotelaccommodatie).
 • Elke andere volwassene die wil deelnemen aan en geniet van deze unieke ervaring als onderdeel van werk, studie of vrije tijd.

Wereld eerst

Dit is de eerste keer dat iemand al deze essentiële Engelse leercomponenten heeft samengevoegd tot één product en beschikbaar heeft gemaakt op meerdere locaties over de hele wereld.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

MyStay ENGLISH

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om uw Engelse MyStay ENGLISH snel bij te houden. ... [+]

Leef en leer met een echte localWoon een erkende lokale taalschool Engels bijMyStay ENGLISH (MSE) is een nieuw Engels onderdompelingspakket, beschikbaar in verschillende steden over de hele wereld, waaronder:Entry en Exit Engelse beoordelingPre-arrival oriëntatieprogramma op:Plaats van keuzeMyStay ENGLISH pakket- en resourcetoegangLuchthaventransfer van en naar de accommodatieInschrijving in cursus Algemeen Engels met door MSI goedgekeurde providerGehoste accommodatie en 2 maaltijden per dag (ontbijt / diner)MyStay ENGLISH Mentor (Host accommodatie)Online Engels programmaSpecifieke reisverzekering

Het is ontworpen om de Engelse taalniveaus snel te verbeteren in slechts 5 weken.

Voordelen van MSELocal MSE trainde Host Mentor - elke dag samen met iemand wonen en eten, in combinatie met lokale school en online ondersteuningsprogramma's, helpen je je Engels snel te volgen.Veiligheid bij aankomst - opgehaald door een professionele chauffeur op de luchthaven en naar uw nieuwe host Mentors thuis gebracht.Als u meer te weten wilt komen over de door u gekozen stad - oriëntatie voor vertrek in combinatie met het leven met uw door MSE getrainde Host Mentor, die lokale kennis van de stad biedt, kunt u kennismaken met de beste dingen om te doen en de manier om de stad te verkennen.Voorbereiding op voortgezet onderwijs - begin uw volgende cursus of werkkans met meer ervaring en beter Engels.Nieuwe netwerken - bouw uw eigen persoonlijke netwerken via uw school, klasgenoten en MSE Host Mentor.Verantwoording voor resultaten - MSE biedt u de mogelijkheid voor 'Voor en na beoordelingen'. U zult uw verbetering gedurende de 5 weken kunnen zien!MyStay ENGLISH is ideaal voor:Iedereen die zijn Engels wil vastenBestaande internationale... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen Oxford Stratford-upon-Avon Australië Sydney Melbourne Brisbane Gouden Kust Cairns Verenigde Staten New York Boston Miami Canada Toronto Vancouver Calgary Ierland Dublin  + 16 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 - 10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
MyStay ENGLISH

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om uw Engelse MyStay ENGLISH in het VK snel te volgen! ... [+]

Leef en leer met een echte localWoon een goedgekeurde Engelse talenschool bijMyStay ENGLISH (MSE) is een nieuw Engels onderdompelingspakket, beschikbaar in verschillende steden over de hele wereld, waaronder:Entry en Exit Engelse beoordelingPre-arrival oriëntatieprogramma op:Plaats van keuzeMyStay ENGLISH pakket- en resourcetoegangLuchthaventransfer van en naar de accommodatieInschrijving in cursus Algemeen Engels met door MSI goedgekeurde providerGehoste accommodatie en 2 maaltijden per dag (ontbijt / diner)MyStay ENGLISH Mentor (Host accommodatie)Online Engels programmaSpecifieke reisverzekering

Het is ontworpen om de Engelse taalniveaus snel te verbeteren in slechts 5 weken.

Voordelen van MSELocal MSE trainde Host Mentor - elke dag samen met iemand wonen en eten, in combinatie met lokale school en online ondersteuningsprogramma's, helpen je je Engels snel te volgen.Veiligheid bij aankomst - opgehaald door een professionele chauffeur op de luchthaven en naar uw nieuwe host Mentors thuis gebracht.Als u meer te weten wilt komen over de door u gekozen stad - oriëntatie voor vertrek in combinatie met het leven met uw door MSE getrainde Host Mentor, die lokale kennis van de stad biedt, kunt u kennismaken met de beste dingen om te doen en de manier om de stad te verkennen.Voorbereiding op voortgezet onderwijs - begin uw volgende cursus of werkkans met meer ervaring en beter Engels.Nieuwe netwerken - bouw uw eigen persoonlijke netwerken via uw school, klasgenoten en MSE Host Mentor.Verantwoording voor resultaten - MSE biedt u de mogelijkheid voor 'Voor en na beoordelingen'. U kunt uw verbetering gedurende de 5 weken zien.MyStay ENGLISH is ideaal voor:Iedereen die zijn Engels wil vastenBestaande internationale studenten die... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen Oxford Stratford-upon-Avon
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 - 10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
MyStay ENGLISH

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om uw Engels taalonderwijs in de VS snel te volgen! ... [+]

Leef en leer met een echte localWoon een erkende lokale taalschool Engels bijMyStay ENGLISH (MSE) is een nieuw Engels onderdompelingspakket, beschikbaar in verschillende steden over de hele wereld, waaronder:Entry en Exit Engelse beoordelingPre-arrival oriëntatieprogramma op:Plaats van keuzeMyStay ENGLISH pakket- en resourcetoegangLuchthaventransfer van en naar de accommodatieInschrijving in cursus Algemeen Engels met door MSI goedgekeurde providerGehoste accommodatie en 2 maaltijden per dag (ontbijt / diner)MyStay ENGLISH Mentor (Host accommodatie)Online Engels programmaSpecifieke reisverzekering

Het is ontworpen om de Engelse taalniveaus snel te verbeteren in slechts 5 weken.

Voordelen van MSELocal MSE trainde Host Mentor - elke dag samen met iemand wonen en eten, in combinatie met lokale school en online ondersteuningsprogramma's, helpen je je Engels snel te volgen.Veiligheid bij aankomst - opgehaald door een professionele chauffeur op de luchthaven en naar uw nieuwe host Mentors thuis gebracht.Als u meer te weten wilt komen over de door u gekozen stad - oriëntatie voor vertrek in combinatie met het leven met uw door MSE getrainde Host Mentor, die lokale kennis van de stad biedt, kunt u kennismaken met de beste dingen om te doen en de manier om de stad te verkennen.Voorbereiding op voortgezet onderwijs - begin uw volgende cursus of werkkans met meer ervaring en beter Engels.Nieuwe netwerken - bouw uw eigen persoonlijke netwerken via uw school, klasgenoten en MSE Host Mentor.Verantwoording voor resultaten - MSE biedt u de mogelijkheid voor 'Voor en na beoordelingen'. U kunt uw verbetering gedurende de 5 weken zien.MyStay ENGLISH is ideaal voor:Iedereen die zijn Engels wil vastenBestaande internationale studenten... [-]
Verenigde Staten New York Boston Miami
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 - 10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
MyStay ENGLISH

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om je Engelse taalonderwijs in Australië snel te volgen! ... [+]

Leef en leer met een echte localWoon een erkende lokale taalschool Engels bijMyStay ENGLISH (MSE) is een nieuw Engels onderdompelingspakket, beschikbaar in verschillende steden over de hele wereld, waaronder:Entry en Exit Engelse beoordelingPre-arrival oriëntatieprogramma op:Plaats van keuzeMyStay ENGLISH pakket- en resourcetoegangLuchthaventransfer van en naar de accommodatieInschrijving in cursus Algemeen Engels met door MSI goedgekeurde providerGehoste accommodatie en 2 maaltijden per dag (ontbijt / diner)MyStay ENGLISH Mentor (Host accommodatie)Online Engels programmaSpecifieke reisverzekering

Het is ontworpen om de Engelse taalniveaus snel te verbeteren in slechts 5 weken.

Voordelen van MSELocal MSE trainde Host Mentor - elke dag samen met iemand wonen en eten, in combinatie met lokale school en online ondersteuningsprogramma's, helpen je je Engels snel te volgen.Veiligheid bij aankomst - opgehaald door een professionele chauffeur op de luchthaven en naar uw nieuwe host Mentors thuis gebracht.Als u meer te weten wilt komen over de door u gekozen stad - oriëntatie voor vertrek in combinatie met het leven met uw door MSE getrainde Host Mentor, die lokale kennis van de stad biedt, kunt u kennismaken met de beste dingen om te doen en de manier om de stad te verkennen.Voorbereiding op voortgezet onderwijs - begin uw volgende cursus of werkkans met meer ervaring en beter Engels.Nieuwe netwerken - bouw uw eigen persoonlijke netwerken via uw school, klasgenoten en MSE Host Mentor.Verantwoording voor resultaten - MSE biedt u de mogelijkheid voor 'Voor en na beoordelingen'. U zult uw verbetering gedurende de 5 weken kunnen zien!MyStay ENGLISH is ideaal voor:Iedereen die zijn Engels wil vastenBestaande internationale... [-]
Australië Sydney Melbourne Brisbane Gouden Kust Cairns  + 2 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 - 10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
MyStay ENGLISH

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om uw Engels taalonderwijs in Canada snel te volgen! ... [+]

Leef en leer met een echte localWoon een erkende lokale taalschool Engels bijMyStay ENGLISH (MSE) is een nieuw Engels onderdompelingspakket, beschikbaar in verschillende steden over de hele wereld, waaronder:Entry en Exit Engelse beoordelingPre-arrival oriëntatieprogramma op:Plaats van keuzeMyStay ENGLISH pakket- en resourcetoegangLuchthaventransfer van en naar de accommodatieInschrijving in cursus Algemeen Engels met door MSI goedgekeurde providerGehoste accommodatie en 2 maaltijden per dag (ontbijt / diner)MyStay ENGLISH Mentor (Host accommodatie)Online Engels programmaSpecifieke reisverzekering

Het is ontworpen om de Engelse taalniveaus snel te verbeteren in slechts 5 weken.

Voordelen van MSELocal MSE trainde Host Mentor - elke dag samen met iemand wonen en eten, in combinatie met lokale school en online ondersteuningsprogramma's, helpen je je Engels snel te volgen.Veiligheid bij aankomst - opgehaald door een professionele chauffeur op de luchthaven en naar uw nieuwe host Mentors thuis gebracht.Als u meer te weten wilt komen over de door u gekozen stad - oriëntatie voor vertrek in combinatie met het leven met uw door MSE getrainde Host Mentor, die lokale kennis van de stad biedt, kunt u kennismaken met de beste dingen om te doen en de manier om de stad te verkennen.Voorbereiding op voortgezet onderwijs - begin uw volgende cursus of werkkans met meer ervaring en beter Engels.Nieuwe netwerken - bouw uw eigen persoonlijke netwerken via uw school, klasgenoten en MSE Host Mentor.Verantwoording voor resultaten - MSE biedt u de mogelijkheid voor 'Voor en na beoordelingen'. U kunt uw verbetering gedurende de 5 weken zien.MyStay ENGLISH is ideaal voor:Iedereen die zijn Engels wil vastenBestaande internationale studenten... [-]
Canada Toronto Vancouver Calgary
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 - 10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
MyStay ENGLISH

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om uw Engelse taalonderwijs in Ierland snel te volgen! ... [+]

Leef en leer met een echte localWoon een erkende lokale taalschool Engels bijMyStay ENGLISH (MSE) is een nieuw Engels onderdompelingspakket, beschikbaar in verschillende steden over de hele wereld, waaronder:Entry en Exit Engelse beoordelingPre-arrival oriëntatieprogramma op:Plaats van keuzeMyStay ENGLISH pakket- en resourcetoegangLuchthaventransfer van en naar de accommodatieInschrijving in cursus Algemeen Engels met door MSI goedgekeurde providerGehoste accommodatie en 2 maaltijden per dag (ontbijt / diner)MyStay ENGLISH Mentor (Host accommodatie)Online Engels programmaSpecifieke reisverzekering

Het is ontworpen om de Engelse taalniveaus snel te verbeteren in slechts 5 weken.

Voordelen van MSELocal MSE trainde Host Mentor - elke dag samen met iemand wonen en eten, in combinatie met lokale school en online ondersteuningsprogramma's, helpen je je Engels snel te volgen.Veiligheid bij aankomst - opgehaald door een professionele chauffeur op de luchthaven en naar uw nieuwe host Mentors thuis gebracht.Als u meer te weten wilt komen over de door u gekozen stad - oriëntatie voor vertrek in combinatie met het leven met uw door MSE getrainde Host Mentor, die lokale kennis van de stad biedt, kunt u kennismaken met de beste dingen om te doen en de manier om de stad te verkennen.Voorbereiding op voortgezet onderwijs - begin uw volgende cursus of werkkans met meer ervaring en beter Engels.Nieuwe netwerken - bouw uw eigen persoonlijke netwerken via uw school, klasgenoten en MSE Host Mentor.Verantwoording voor resultaten - MSE biedt u de mogelijkheid voor 'Voor en na beoordelingen'. U zult uw verbetering gedurende de 5 weken kunnen zien!MyStay ENGLISH is ideaal voor:Iedereen die zijn Engels wil vastenBestaande internationale... [-]
Ierland Dublin
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 - 10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
Oxford
Oxford, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
CV37 Stratford-upon-Avon, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië
Address
Melbourne, Victoria, Australië
Address
Brisbane, Queensland, Australië
Address
Gouden Kust, Queensland, Australië
Address
Cairns, Queensland, Australië
Address
New York, New York, Verenigde Staten
Address
Boston, Massachusetts, Verenigde Staten
Address
Miami, Florida, Verenigde Staten
Address
Toronto, Ontario, Canada
Address
Vancouver, British Columbia, Canada
Address
Calgary, Alberta, Canada
Address
Dublin, County Dublin, Ierland