Morley College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Morley College is een hogeschool voor volwassenenonderwijs in Londen. Het biedt cursussen op verschillende gebieden, waaronder kunst en design, mode, talen, drama, dans, muziek, gezondheid en geesteswetenschappen.

We zijn er om u te helpen uw toekomst te ontdekken door te leren. Onze verbeterde en flexibele voorziening houdt rekening met uw veiligheid en planning, dus of u nu graag uw vaardigheden wilt ontwikkelen, prioriteit wilt geven aan uw welzijn of graag creatief wilt worden, er is een korte cursus voor u bij Morley.

Misschien ben je een avonturier : een echte risiconemer, alles over het inslaan van nieuwe wegen en het verkennen van creatieve mogelijkheden. Misschien ben je een natuurbeschermer , enthousiast om groen te zijn en klaar om technologieën en praktijken te ontwikkelen om onze planeet te beschermen. Misschien ben je een futurist - in plaats van buiten de gebaande paden te denken, herbouw je het met nieuwe strategieën voor een betere wereld.

Of u nu wilt werken aan een aantal nieuwe vaardigheden, bespreken de grote vragen, goed te voelen of genieten van het krijgen van creatieve, is er een volwassene cursus leren voor u op Morley, waar je je kunt vinden - ist.

Locaties

South Bank

Address
Westminster Bridge Road,61
SE1 7HT South Bank, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: