Lees de Officiële Beschrijving

Dienstverleners aan de olie- en gasindustrie

Overzicht

Gevestigd in Londen, Mobiliteit Olie en Gas biedt uitgebreide diensten aan de wereldwijde olie- en gasindustrie op het gebied van Petroleum Engineering Consultancy en Training.

Wij zijn geaccrediteerd door de Britse Raad voor Accreditatie Onafhankelijke voortgezet en hoger onderwijs als een Short Course Provider.

Ons team van consultants met jarenlange ervaring in de olie- en gasindustrie zal u uitrusten effectiever bij het voldoen aan uw zakelijke doelstellingen te worden. Onze Olie en Gas adviesbureau met technische specialisten begrijpen de aardolie-industrie en bieden oplossingen voor exploratie en productie-activiteiten. Onze consultants bieden maatwerk consultancy en leveren van cursussen die de uitdagingen van de Olie en Gas industrie in de 21ste eeuw.

Als Olie en Gas aanbieders van opleidingen, worden onze Petroleum industrie korte cursussen gericht op het ontwikkelen van medewerkers 'kennis, vaardigheden en competenties. We werken samen met organisaties om hun opleiding behoeften te begrijpen, ontwikkelen en implementeren van een opleidingsplan om de kloof te overbruggen.

Unieke professionele service Ons team van consultants en medewerkers begrijpen de noodzaak om wereldklasse waarde te leveren tegen concurrerende prijzen. We werken hard om ervoor te zorgen dat we overtreffen uw verwachting en waarde te creëren voor uw organisatie elke keer.

Innovatieve oplossingen Wij stellen voor innovatieve oplossingen, waar we denken dat ze af te stemmen op uw organisatiestrategie, maar we altijd prioriteit uw eisen. Onze deskundige team van consultants hebben de ervaring om u te helpen het probleem gebieden te definiëren en samen met u de juiste oplossingen te bieden.

Uitgebreide service portfolio

Wij bieden consultancy diensten in de olie- en gasindustrie het ontwikkelen van oplossingen voor de Olie en Gas Exploratie en Productie Operations ondersteunen. Onze Olie en Gas professionele korte cursussen zijn bedoeld voor de opleiding van personeel om continue prestaties en ontwikkeling zorgen als ze voldoen aan de dagelijkse uitdagingen van de aardolie-industrie. Zoals olie en gas inkoop is één van onze kernactiviteiten, bron wij voor apparatuur gebruikt in de olie- en gasindustrie, zowel voor nationale en commerciële oliemaatschappijen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Mobility Oil & Gas Limited

Dit diploma is bedoeld voor vers afgestudeerden, personeel met weinig of geen ervaring in het boren en het personeel op andere gebieden die willen een carrière in het bor ... [+]

Diploma in Drilling Construerende Technische Wetenschappen (Gecertificeerd door de BPR Standards Office) Programma Inleiding

Dit diploma is bedoeld voor vers afgestudeerden, personeel met weinig of geen ervaring in het boren en het personeel op andere gebieden die willen een carrière in het boren te beginnen. Het curriculum van deze Diploma programma is ontwikkeld door onder deskundigen en is ook getoetst aan de industrie-standaard.

Course Delivery Approach

Een theoretische en hands on benadering wordt gebruikt in de aflevering van deze zes maanden intensief Diploma programma. Dit diploma programma zal de kandidaten met standaard software-industrie, boren simulatoren en kansen bloot te werken in teams en als individu. Kandidaten die op deze programma zal ook regelmatig in het programma worden beoordeeld met een eindbeoordeling aan het eind voor een certificaat van prestatie wordt toegekend.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Leeds
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands