Mobility Oil & Gas Limited

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Dienstverleners aan de olie- en gasindustrie

Overzicht

Gevestigd in Londen, Mobiliteit Olie en Gas biedt uitgebreide diensten aan de wereldwijde olie- en gasindustrie op het gebied van Petroleum Engineering Consultancy en Training.

Wij zijn geaccrediteerd door de Britse Raad voor Accreditatie Onafhankelijke voortgezet en hoger onderwijs als een Short Course Provider.

Ons team van consultants met jarenlange ervaring in de olie- en gasindustrie zal u uitrusten effectiever bij het voldoen aan uw zakelijke doelstellingen te worden. Onze Olie en Gas adviesbureau met technische specialisten begrijpen de aardolie-industrie en bieden oplossingen voor exploratie en productie-activiteiten. Onze consultants bieden maatwerk consultancy en leveren van cursussen die de uitdagingen van de Olie en Gas industrie in de 21ste eeuw.

Als Olie en Gas aanbieders van opleidingen, worden onze Petroleum industrie korte cursussen gericht op het ontwikkelen van medewerkers 'kennis, vaardigheden en competenties. We werken samen met organisaties om hun opleiding behoeften te begrijpen, ontwikkelen en implementeren van een opleidingsplan om de kloof te overbruggen.

Unieke professionele service Ons team van consultants en medewerkers begrijpen de noodzaak om wereldklasse waarde te leveren tegen concurrerende prijzen. We werken hard om ervoor te zorgen dat we overtreffen uw verwachting en waarde te creëren voor uw organisatie elke keer.

Innovatieve oplossingen Wij stellen voor innovatieve oplossingen, waar we denken dat ze af te stemmen op uw organisatiestrategie, maar we altijd prioriteit uw eisen. Onze deskundige team van consultants hebben de ervaring om u te helpen het probleem gebieden te definiëren en samen met u de juiste oplossingen te bieden.

Uitgebreide service portfolio

Wij bieden consultancy diensten in de olie- en gasindustrie het ontwikkelen van oplossingen voor de Olie en Gas Exploratie en Productie Operations ondersteunen. Onze Olie en Gas professionele korte cursussen zijn bedoeld voor de opleiding van personeel om continue prestaties en ontwikkeling zorgen als ze voldoen aan de dagelijkse uitdagingen van de aardolie-industrie. Zoals olie en gas inkoop is één van onze kernactiviteiten, bron wij voor apparatuur gebruikt in de olie- en gasindustrie, zowel voor nationale en commerciële oliemaatschappijen.

Locaties

Londen

Address
London Office
Suite 17705
Lower Ground Floor
145-157 St John Street
EC1V 4PW

Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Leeds

Address
Leeds Office
Enterprise House
Education Road
LS7 2AH

Leeds, Engeland, Verenigd Koninkrijk