Melton College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Al bijna 55 jaar zijn er studenten geweest Melton College leren Engels in York. De College Ligt in een woonwijk van de stad, weg van het drukke winkelgebied, het is de Alleen IELTS Center in York. Wij zijn ook een Cambridge ESOL examencentrum. We hebben een scala aan cursussen voor studenten van alle leeftijden en vaardigheden. Wij bieden accommodatie voor accommodatie en bieden ondersteuning voor degenen die de voorkeur geven aan zelfstandige catering. Onze medewerkers van de Student Services zijn erop toegewijd om u te helpen u optimaal te benutten.

College

Het College organiseert hoogwaardige Engelse cursussen voor alle leeftijden en voor alle niveaus.

We hebben algemene Engels cursussen, volwassen en junior vakanties en cursussen voor meer dan 50's, vaak met speciale aanvullende programma's.

In Melton College hebben we de kwalificaties en ervaring om u te helpen het beste uit uw tijd in Engeland te halen. Naast lessen op lessen in de klas organiseren we allerlei sociale evenementen, excursies, activiteiten en begeleide bezoeken aan bezienswaardigheden in York. Melton College ligt in een zorgvuldig omgebouwd Victoriaans gebouw met uitgebreide eigen aangelegde terreinen, maar het ligt op korte loopafstand van het hart van York.

Door de jaren heen hebben we ons gebouw en terrein ontwikkeld om de veranderende behoeften van onze studenten aan te passen. In onze prachtige tuin kunnen studenten in vrede studeren, tennis, basketbal en tafeltennis spelen of gewoon relaxen! Wij maken gebruik van ons groot terras voor barbecues en andere sociale activiteiten.

Het college beschikt over prachtig uitgeruste klaslokalen, een lezingsteater, een bibliotheek, een computerkamer, gemeenschappelijke ruimten, serreën, een zelfcentrum, een café en gratis WiFi.

Dit alles in een gebouw, ruim, veilig en veilig!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Algemene engelse cursus voor jonge leerlingen

Campus Voltijd 1 - 4 weken August 2019 Verenigd Koninkrijk York

De cursus biedt een balans tussen grammatica, spreken, lezen, schrijven en luisteren. Elke zaterdag is er een hele dag excursie. Tijdens de cursus worden namiddag- / avondgebeurtenissen gehouden, waaronder bezoek aan de bioscoop, tienpunts bowling, quizzen en een afscheidsfeest, die allemaal in de collegegeld inbegrepen zijn. [+]

Jonge studenten houden van York; Een veilige en leuke locatie om Engels te leren.

De cursus biedt een balans tussen grammatica, spreken, lezen, schrijven en luisteren. Elke zaterdag is er een hele dag excursie.

Tijdens de cursus worden namiddag- / avondgebeurtenissen gehouden, waaronder bezoek aan de bioscoop, tienpunts bowling, quizzen en een afscheidsfeest, die allemaal in de collegegeld inbegrepen zijn.

Studenten op onze Junior Cursussen worden automatisch ingeschreven op 'Homestay Extra'; Dit omvat volpension, een lokale buspas en transfers van het vliegveld. We zijn extra voorzichtig bij het selecteren van gezinswoningen en proberen altijd met speciale verzoeken te helpen.... [-]


Algemene engelse cursus voor volwassenen

Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk York

Onze Algemene Engelse Cursussen zijn gericht op volwassenen die hun taalvaardigheden willen verbeteren voor educatieve of professionele doeleinden. Ons programma bevat een balans van grammatica, spreken, lezen, luisteren en schrijven. [+]

Onze Algemene Engelse Cursussen zijn gericht op volwassenen die hun taalvaardigheden willen verbeteren voor educatieve of professionele doeleinden. Ons programma bevat een balans van grammatica, spreken, lezen, luisteren en schrijven.

Studenten ontvangen elke week 15 uur lesgeven (Algemeen Engels A) of 22,5 uur lesgeven per week (Algemeen Engels B). (Algemeen Engels A loopt niet gedurende de periode waarop de zomercursus valt.)

Onderwijs

Melton College verwelkomt studenten het hele jaar behalve twee weken over Kerstmis. Onze Algemene Engelse Cursussen zijn gericht op volwassenen die hun taalvaardigheden willen verbeteren voor educatieve of professionele doeleinden. Ons programma bevat een balans van grammatica, spreken, lezen, luisteren en schrijven. Elke student krijgt een persoonlijke begeleider om de voortgang te volgen en aan te moedigen en advies te geven. Deze tutorials zijn inbegrepen in de vergoedingen, maar we rekenen ze niet als onderwijstijd! Uw tutor zal u helpen bij het plannen van uw studie en aanpassen van uw leer naar uw behoeften, dit zal vooral gericht zijn op uw Melton E-learning account. Veel van onze studenten gaan een IELTS examen af ​​(Melton College is het enige IELTS-centrum in York) om hun studie aan een Britse universiteit voort te zetten.... [-]


Algemene engelse cursus voor volwassenen (50+)

Campus Voltijd 1 - 4 weken August 2019 Verenigd Koninkrijk York

De Gold Course is open voor iedereen boven de 50 jaar die tijd in het gezelschap van gelijkgestemde volwassenen wil doorbrengen. De cursus biedt een mix van Engelse lessen, sociale activiteiten, bezoeken en excursies. [+]

De Gold Course is open voor iedereen boven de 50 jaar die tijd in het gezelschap van gelijkgestemde volwassenen wil doorbrengen. De cursus biedt een mix van Engelse lessen, sociale activiteiten, bezoeken en excursies.

De cursus is een algemene cursus van 15 uur, van 9:30 tot 13:00 uur, maandag tot en met vrijdag, gevolgd door een middag- en avondprogramma. 2 lessen van 90 minuten per dag. Minimum leeftijd 50. Maximale klasmaat 14.

Als een van Europa's meest historische steden, York, met zijn rijk cultureel leven, is het een ideale locatie voor cursussen voor oudere studenten.

Het verkeervrije centrum heeft een enorme keuze aan bars en restaurants; Evenals een van de beste selecties van winkels in het noorden van Engeland.... [-]


Ielts examen voorbereiding cursus

Campus Voltijd August 2019 Verenigd Koninkrijk York

We runnen examens voor onze eigen studenten en voor andere scholen en hogescholen in de omgeving. Melton College studenten hebben het voordeel om hun examen in vertrouwde omgeving te doen. Ze zijn ook gegarandeerd hun eerste keus examendatum. [+]

We runnen examens voor onze eigen studenten en voor andere scholen en hogescholen in de omgeving. Melton College studenten hebben het voordeel om hun examen in vertrouwde omgeving te doen. Ze zijn ook gegarandeerd hun eerste keus examendatum.

IELTS voorbereiding

Dit is gericht op intermediaire en upper-intermediate studenten die een band 6-7.5 moeten krijgen. De cursus loopt elke week op vijf middagen en kan worden gecombineerd met onze Algemene Engelse cursus.

IELTS Improvers

Deze cursus is bedoeld voor pre-intermediaire en intermediaire studenten die een 4-5,5-band moeten krijgen in hun examen. De cursus loopt elke week op vijf middagen en kan worden toegevoegd aan een van onze Algemene Engelse programma's. IELTS improvers draait niet in de zomer.... [-]