Melton College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Al bijna 55 jaar zijn er studenten geweest Melton College leren Engels in York. De College Ligt in een woonwijk van de stad, weg van het drukke winkelgebied, het is de Alleen IELTS Center in York. Wij zijn ook een Cambridge ESOL examencentrum. We hebben een scala aan cursussen voor studenten van alle leeftijden en vaardigheden. Wij bieden accommodatie voor accommodatie en bieden ondersteuning voor degenen die de voorkeur geven aan zelfstandige catering. Onze medewerkers van de Student Services zijn erop toegewijd om u te helpen u optimaal te benutten.

College

Het College organiseert hoogwaardige Engelse cursussen voor alle leeftijden en voor alle niveaus.

We hebben algemene Engels cursussen, volwassen en junior vakanties en cursussen voor meer dan 50's, vaak met speciale aanvullende programma's.

In Melton College hebben we de kwalificaties en ervaring om u te helpen het beste uit uw tijd in Engeland te halen. Naast lessen op lessen in de klas organiseren we allerlei sociale evenementen, excursies, activiteiten en begeleide bezoeken aan bezienswaardigheden in York. Melton College ligt in een zorgvuldig omgebouwd Victoriaans gebouw met uitgebreide eigen aangelegde terreinen, maar het ligt op korte loopafstand van het hart van York.

Door de jaren heen hebben we ons gebouw en terrein ontwikkeld om de veranderende behoeften van onze studenten aan te passen. In onze prachtige tuin kunnen studenten in vrede studeren, tennis, basketbal en tafeltennis spelen of gewoon relaxen! Wij maken gebruik van ons groot terras voor barbecues en andere sociale activiteiten.

Het college beschikt over prachtig uitgeruste klaslokalen, een lezingsteater, een bibliotheek, een computerkamer, gemeenschappelijke ruimten, serreën, een zelfcentrum, een café en gratis WiFi.

Dit alles in een gebouw, ruim, veilig en veilig!

Locaties

York

Address
137 Holgate Road
YO24 4DH York, Engeland, Verenigd Koninkrijk