Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een van de grootste organisaties van onze soort in Europa. We hebben ongeveer 5.000 medewerkers in meer dan 20 locaties leveren van leren en vaardigheden om meer dan 80.000 leerlingen en 3.000 werkgevers in het Verenigd Koninkrijk.

Kwaliteit is onze eerste prioriteit en wij zijn vastbesloten om een ​​groot programma van kwaliteitsverbetering voor al onze leerlingen en werkgevers te ondersteunen en om de basis voor de in ons Strategisch Plan gelegd groeimogelijkheden bieden.

Wij geloven er sterk in dat de leerling moet de kern van alles wat we doen. We zijn toegewijd aan het verbeteren van het leven, de inzetbaarheid en de economische situatie van alle personen, door hen de toegang tot de beste opleiding, onderwijs en werkgelegenheid, ongeacht hun achtergrond. Op deze manier willen we bijdragen aan de lokale en nationale economische groei.

We zijn het vergroten van ons al belangrijke stageplaatsen aanbieden en ontwikkelen hoger niveau stageplaatsen die een vitale werk-based progressie route zal bieden om hogere niveaus van studie voor werknemers leerlingen.

Wij bieden programma's voor werklozen en degenen die niet in het onderwijs, de werkgelegenheid of opleiding (NEET), en door de schoolverlaters award bieden wij financiële ondersteuning voor een aantal jongeren. Onze prioriteit vaardigheden programma's ervoor te zorgen dat de leerlingen het bereiken van de vaardigheden die nodig zijn om vooruitgang te boeken in het arbeidsproces.

Wij werken met kleine bedrijven als grote internationale ondernemingen om de vaardigheden van hun werknemers te ontwikkelen tot presteren en de productiviteit te verbeteren. We werken ook nauw samen met de toekenning en de statutaire organen, de universiteiten en de stad partners in Manchester en nationaal.

Onze groeiende onderwijs en opleidingen hoger verdere ondersteuning van onze visie dat de toegang tot hoog niveau opleidingen en onderwijs moet beschikbaar zijn voor iedereen, ongeacht achtergrond. Verder hebben we een nationaal profiel in professioneel leren en kwalificaties onder ons merk MOL.

Op nationaal niveau, zijn we ook marktleider in overtreder leren. We leren en trainen delinquenten in gevangenissen en jonge dader instellingen in heel veel regio's van het Verenigd Koninkrijk.

Onze omvang biedt waardevolle voordelen voor onze leerlingen en werkgevers in termen van faciliteiten, middelen, de breedte van het curriculum bieden wij en doorgroeimogelijkheden. Echter, wij bieden meer dan de grootte en omvang, bieden wij hen een gevoel van verbondenheid met een organisatie die hartstochtelijk geeft om haar missie, haar waarden en haar mensen.

De behoeften van de leerling zijn de focus van De Universiteit van Manchester. Wij bieden topkwaliteit in onderwijs en opleiding voor de bewoners van Manchester en daarbuiten. Wij bieden een ongekend scala aan cursussen, met heldere keuzes en begeleiding voor al onze leerlingen.

De Universiteit van Manchester is gebaseerd op vele locaties in Manchester. We hebben campussen in het noorden, het zuiden en het centrum van de stad. Elke site heeft zijn eigen gespecialiseerde, geavanceerde faciliteiten en een vriendelijke, ondersteunende sfeer.

Het College is ideaal geplaatst om een ​​enorm scala aan mogelijkheden te bieden aan leerlingen van alle leeftijden.

Het College houdt Investors in People (IiP) Silver accreditatie. Investors in People is een raamwerk voor business improvement via mensen.

Onze missie

Ter verbetering van het leven en economisch succes door te leren en vaardigheden.

Onze visies

  • Voortgezet Onderwijs: 'De toonaangevende universiteit op progressie en inzetbaarheid.' - Hoger onderwijs: 'Een toonaangevende leverancier van flexibele, betaalbare, carrière-relevante, universitair onderwijs.' - Dader Learning: 'De Britse leider en innovator in overtreder leren, vaardigheden en inzetbaarheid.' - Leercontracten en Werkgever Training: 'Een toonaangevende leverancier van regionale en nationale werkgeversorganisaties training.' - MOL: 'De Britse leider in de flexibele levering van beroepskwalificaties.'

Onze waarden

Als organisatie, we delen een gemeenschappelijke set van waarden over alles wat we doen. Deze helpen om te bepalen wie we zijn en hoe we ons gedragen.

  • Integriteit - We zijn eerlijk, betrouwbaar en open. - Een team - We samenwerken, elkaar respecteren en bijdragen aan de doelstellingen van het team. - Altijd op het verbeteren - Wij zijn vooruitstrevend, we innoveren en in eigendom nemen. - Kan doen - We zijn positief, inclusief, flexibel en pro-actief. - Duurzaam - Nemen we een lange-termijn visie, ecologisch, economisch en sociaal.

Deze school biedt ook:

Propedeuse

The Manchester College

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een carrière in human resource management te voeren. Het programma biedt uitdagende, veelomvattende leerervaringen en ontwikkelt ... [+]

Wat is het Business and Human Resource Management Foundation Degree (FDA) cursus over?

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een carrière in human resource management te voeren. Het programma biedt uitdagende, veelomvattende leerervaringen en ontwikkelt studenten intellectuele, communicatie en praktische vaardigheden.

Alle studenten wordt verwacht dat zij werkervaring in beide jaren van de opleiding waar ze onderzoeken een gekozen onderwerp en praktijk vaardigheden ontwikkeld op de cursus te mogen volgen. De cursus wordt klassikaal (afgezien van de werkervaring element) en wordt geleverd full time meer dan twee dagen per onderwerp en branche gespecialiseerd personeel.

De cursus wordt beoordeeld door het jaar. Taken worden gebaseerd op industrie's en praktisch in veel van de modules. Sommige evaluaties ook elementen van het zelf en de peer group assessments. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2019
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Studenten voltooien van de stichting mate krijgt de kans om top-up van hun kwalificatie voor het hebben BA (Honours) Degree in Business Administration (met paden) aan de ... [+]

Wat is de Business en Marketing Foundation Degree (FDA) cursus over?

Het programma biedt uitdagende en veelomvattende leerervaringen die leerlingen intellectuele, communicatie en praktische vaardigheden ontwikkelt. Deze cursus is ideaal voor studenten die willen om ofwel beginnen hun carrière of die thans werkzaam is en verder opgeleid willen worden in hun huidige rol.

Alle studenten wordt verwacht dat ze betaald of onbetaald werk ervaring in beide jaren van de opleiding waar ze onderzoeken een gekozen onderwerp en praktijk vaardigheden ontwikkeld op de cursus te mogen volgen. De cursus wordt klassikaal (afgezien van de werkervaring element) en wordt geleverd full time meer dan twee dagen per onderwerp en branche gespecialiseerd personeel. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2019
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

In aanvulling op de zeer technische en specialistische vaardigheden binnen de stichting graad, zijn zakelijk inzicht vaardigheden ook geleerd, op verzoek van de werkgever ... [+]

Wat is de Computer Network Security Foundation Degree (FDSC) Gevalideerd door de Universiteit van Salford natuurlijk over?

Computers van vandaag houden grote hoeveelheden strategische gegevens en het houden van het veilig is van cruciaal belang. Netwerkbeveiliging is van vitaal belang voor bedrijven van elke omvang, overheidsinstellingen, overheidsdiensten en religieuze organisaties, en individuen met persoonlijke gegevens. Met de technologie bijna dagelijks evolueren, gekwalificeerde security, netwerk experts zijn in hoge vraag, vooral in de kleine en middelgrote ondernemingen.

Netwerkbeveiliging banen bestrijken een breed scala van onderwerpen. Database beheerders zijn verantwoordelijk voor het beheer en de bescherming van gegevens. Computersystemen analisten gebruiken de technische capaciteiten van de computer aan de behoeften van een bepaald type van de industrie of bedrijf te voldoen. Netwerkbeheerders en computer systeembeheerders toezicht veiligheid van het netwerk, als onderdeel van hun werk. Computer security specialisten richten zich uitsluitend op de computer beveiliging voor een bedrijf. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met Cisco en Microsoft om uit te rusten studenten met de vaardigheden en kennis die werkgevers nodig hebben voor een reeks van p ... [+]

Wat is de Computer Network Management Foundation Degree (FDSC) - gevalideerd door de Universiteit van Salford natuurlijk over?

Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met Cisco en Microsoft om uit te rusten studenten met de vaardigheden en kennis die werkgevers nodig hebben voor een reeks van professionele IT-carrière met betrekking tot netwerken. Het is ook bedoeld om te bevorderen en ontwikkelen van een breed scala aan vaardigheden, persoonlijke kwaliteiten en benaderingen die een platform bieden voor verdere studie, een succesvolle carrière en een leven lang leren.

De cursus is geschikt voor mensen die al werkzaam zijn in netwerken, die willen hun vaardigheden te ontwikkelen en krijgen een hogere kwalificatie, of degenen die willen een carrière te beginnen in dit gebied. Studenten hebben de mogelijkheid om vendor certificeringen in de industrie standaard producten te krijgen, bijvoorbeeld, Microsoft (Microsoft Certified IT Professional: Administration Server) en CISCO (Cisco Certified Network Associate). Ze ontwikkelen van praktische vaardigheden in netwerkbeheer binnen de infrastructuur, implementatie van Active Directory en het oplossen van problemen, en in het gebruik van Windows 2008 Enterprise Edition besturingssysteem en Cisco multilayer switches en routers. Er zijn ook eenheden die persoonlijke effectiviteit en werkgelegenheid vaardigheden te ontwikkelen en een belangrijk kenmerk van de cursus is werkgerelateerd leren. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Het vak leert studenten om te begrijpen hoe computers heeft betrekking op verschillende aspecten van het moderne bedrijf te ontwikkelen. ... [+]

Wat is de Computing met Database Development Foundation Degree (FDSC) - gevalideerd door de Universiteit van Salford natuurlijk over?

Het vak leert studenten om te begrijpen hoe computers heeft betrekking op verschillende aspecten van het moderne bedrijf te ontwikkelen. Studenten krijgen praktische vaardigheden in software-ontwerp, implementatie en testen, het ontwikkelen van web-en multimedia-toepassingen en in het gebruik van databanken en relevante programmeertalen te ontwikkelen. Studenten krijgen ook de gelegenheid om ervaring in producten die worden gebruikt door de industrie te krijgen.

Werkgevers hebben een voortdurende betrokkenheid bij het ontwerp en de uitvoering van het programma om ervoor te zorgen studenten graudate met de vaardigheden die nodig zijn door de industrie. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

De cursus is bedoeld om studenten voor te bereiden met de creatieve vaardigheden die nodig zijn om te werken binnen de media make-up industrie. ... [+]

Wat is de Make-up Artistry (pad Special Effects en Mode en Media pathway) Foundation Degree opleiding over?

De make-up artists met mode en media-programma is ontworpen om de leerling de kans om een ​​schat aan ervaring en kennis het werken als make-up artist in voorbereiding op de directe werkgelegenheid of verdere studie te krijgen bieden. De cursus bestaat uit een reeks van core modules ontwikkelen van de belangrijkste vaardigheden en attributen om een ​​succesvolle make-up artist te worden. Deze modules worden verder aangevuld door de mode-en media-vakspecialist pad modules.

De cursus is bedoeld om studenten voor te bereiden met de creatieve vaardigheden die nodig zijn om te werken binnen de media make-up industrie. De inhoud van de cursus stimuleert studenten om innovatieve ideeën te produceren in beeldtaal, de creativiteit en de koppeling te verkennen om aan de behoeften van de media make-up industrie. De cursus bereidt studenten om deel te nemen en te werken als artistieke beoefenaars in een breed scala van artistieke make-up, waaronder een groot aantal tv-en media-omgevingen, theater en fotografische sector, evenals de voorbereiding van hen om een ​​onafhankelijke arts / kunstenaar te zijn. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2019
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Deze cursus is bedoeld voor studenten die willen werken in de mobiele apps ontwikkeling strie cursus zal studenten met de kennis en instrumenten werkgevers zijn op zoek t ... [+]

Wat is de Mobile Applications Development Foundation Degree (FDSC) Gevalideerd door de Universiteit van Salford natuurlijk over?

Deze cursus is bedoeld voor studenten die willen werken in de mobiele apps ontwikkeling van de industrie. De cursus zal studenten met de kennis en instrumenten werkgevers rusten zijn op zoek te werven.

Studenten zullen de vaardigheden en kennis die hen in staat stellen om te gebruiken en te werken met toonaangevende mobiele besturingssystemen die mogelijk onder iOS, BlackBerry, Symbian, Android en Windows Mobile te krijgen. Studenten zullen nemen aan een interactieve rol in het ontwikkelen van toepassingen die studenten te voorzien van het vertrouwen bij het werken voor een werkgever in het mobiele platform arena. Als onderdeel van de applicatie-ontwikkeling proces, zullen de studenten leren verschillende programmeertalen geschikt voor het mobiele apparaat, zoals Java voor Android-apparaten en het gebruik van databases zoals SqlLite. Studenten zullen ook waarderen hoe interfaces worden ontwikkeld voor verschillende mobiele apparaten die dwars draagbare over andere mobiele apparaten kunnen worden en hoe mobiele apparaten communiceren met een scala aan netwerk-technologieën zoals draadloos. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een echte passie voor de sport hebben, en willen leren over de kunst / wetenschap van coaching sportieve vaardigheden. ... [+]

Wat is de Sports Coaching Foundation Degree (FDA) cursus over?

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een echte passie voor de sport hebben, en willen leren over de kunst / wetenschap van coaching sportieve vaardigheden. Studenten zullen een waaier van vaardigheden en kennis te ontwikkelen op belangrijke gebieden van sport coaching, die geschikt is voor een succesvolle overgang naar een sport-coaching / levering op basis carrière zal zijn. De cursus is ideaal voor diegenen die willen werken met sportverenigingen, scholen, nationale bestuursorganen of bedienen sport coaching gebaseerde bedrijven.

De cursus wordt geleverd door middel van een scala aan mogelijkheden, waaronder praktische based werken, reflectieve praktijk, sport-prestatie-analyse en planning, en het organiseren en actief sport coaching evenementen. De cursus is vooral praktijkgericht en gericht op gedragscodes en professionele praktijk. Als onderdeel van de cursus zijn de studenten zal ondernemen werkervaring. De cursus wordt volledig ondersteund door Manchester Vrije tijd en stage aanbieders. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Deze stichting graad is bedoeld om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te onderhouden en te repareren computer apparatuur en systemen. ... [+]

Wat is de Systems Support Foundation Degree (FDSC) - gevalideerd door de Universiteit van Salford natuurlijk over?

Deze stichting graad is bedoeld om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te onderhouden en te repareren computer apparatuur en systemen. De cursus is ideaal voor reparatie en onderhoud professionals (IT-technici / IT-service managers), die momenteel in dienst, die graag hun vaardigheden te ontwikkelen en het verkrijgen van een hoger diploma, of voor iedereen die graag een carrière te beginnen in reparatie en onderhoud .

Studenten ontwikkelen zeer technische en specialistische vaardigheden, in aanvulling op de business awareness vaardigheden, die worden gegeven op verzoek van de werkgevers die betrokken zijn bij de opzet van het programma. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands