Makers Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ons verhaal

Makers Academy is opgericht door Evgeny Shadchnev en Rob Johnson toen ze elkaar ontmoetten op Forward labs. Evgeny was een klassiek geschoolde software-ontwikkelaar en als hij haar probeert op te bouwen van zijn team ontdekte hij een gebrek aan gekwalificeerde ontwikkelaars op de markt. Tegelijkertijd, was Rob les zelf te programmeren door middel van een boek over Objective C en het kostte hem 9 maanden en 30 uur per week doorheen te komen. Een gesprek tussen de twee maakte ze beseffen dat, terwijl de informatica-programma's waren goed bij het boren van studenten met theorie, ze waren mensen in opleiding tot informatica professoren in plaats van programmeurs geworden, en er iets moest gebeuren.

Ongeveer 4 maanden na dat gesprek ze hun eerste cohort begon - in februari 2013 - het creëren van Makers Academy - een alternatief voor de universiteit en een beroepsopleiding route naar een baan als web developer, waardoor mensen een loopbaan te schakelen en leren om code in 3 hyper-intensieve maanden. Makers Academy is nu al meer dan 2 jaar en is afgestudeerd meer dan 400 studenten.

Wat Wij Doen

Wij zijn van mening dat het leren om code bestaat uit veel meer dan alleen de materialen die we bieden en het curriculum die we hebben gecreëerd. Wij gebruiken momenteel een mix van workshops, oefeningen, projecten, klaslokaal break-out sessies en het einde van de week uitdagingen te helpen onze studenten programmering te begrijpen. De immersieve omgeving, met deskundige coaches bij de hand de hele dag en de koppeling met andere studenten zijn de sleutel tot ons onderwijsproces.

Studenten hebben de mogelijkheid om te solliciteren op onze locatie in Londen (Makers Academy) of op onze 100% online aanbod (Makers Academy Remote).

Locaties

Londen

Address
50-52 Commercial St
E1 6LT Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk