Lees de Officiële Beschrijving

Belangrijkste feiten

De MC Academy werd in 2005 geopend in Manchester City Centre en sindsdien verwelkomen we studenten van over de hele wereld enthousiast op onze warme en vriendelijke school. We zijn geaccrediteerd door de British Council - wat uw garantie is voor een Engelse school van standaardkwaliteit. We zijn ook actieve leden van de Engelse UK.

De MC Academy is een toonaangevende aanbieder van cursussen Engels van hoge kwaliteit met veel plezier en sociale programma's, zodat je het meeste uit Manchester kunt halen. De MC Acamedy is ook een TESTCENTRUM VOOR WACHTWOORD - testnemers ontvangen waardevolle certificering om hun Engels taalniveau te bewijzen.

Plaats

Wij zijn gevestigd in het hart van Manchester, vlak voor de voortreffelijke Piccadilly-tuinen. De meest centrale school in Manchester.

Onze missie

We willen de dromen van onze studenten vorm geven en inspireren door de best mogelijke taalonderwijs te bieden in een stimulerende en ondersteunende omgeving en ook om mogelijkheden te bieden voor educatieve, persoonlijke en culturele ontwikkeling.

cursussen

Wij bieden een breed scala aan cursussen Engels, van Algemeen Engels tot Examenvoorbereiding tot Beroeps-Engelse training.

 • Algemeen Engels
 • IELTS
 • Zakelijk Engels
 • Cambridge examen voorbereiding
 • Een op een
 • collectieve
 • Op maat gemaakte cursussen

uitrusting

 • Comfortabele en moderne klaslokalen met interactieve whiteboards en internettoegang
 • Bibliotheek
 • Computer Kamer
 • Drie ontspannende koffie lounges om te socialiseren tijdens de pauze.
 • Een ruimte voor gebed en contemplatie.

Academische middelen

 • Grammaticaboeken om een ​​bepaald probleemgebied op te zoeken
 • Woordenboeken voor alle niveaus
 • Lezers om uw leesvaardigheid te verbeteren

Sociale activiteiten

Sociale activiteiten worden wekelijks en elk weekend uitgevoerd. We bieden ook dag- en weekendtrips naar plaatsen zoals Liverpool, Leeds, Peak District, Chester en Edinburgh (weekendtrip met een overnachting in een hostel inbegrepen). Elke week proberen we verschillende activiteiten en een keer per maand organiseren we een diner met de studenten en een leraar om te socialiseren en Engels te oefenen. Activiteiten zijn gratis en opgenomen in het schoolpakket, maar sommige kunnen extra kosten met zich meebrengen.

accommodatie

Bij MC Academy we graag een hoogwaardig gastgezin en woonruimte voor al onze studenten. Het bieden van een kwaliteitsruimte om te ontspannen en te studeren maakt deel uit van ons streven om ervoor te zorgen dat elke student een onvergetelijke tijd bij ons heeft. Dieetwensen en speciale verzoeken worden gemakkelijk verzorgd, inclusief Halal en vegetarische maaltijden.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

MC Academy

Het International English Language Testing System (IELTS) is 's werelds beproefde Engelse test. Meer dan 1,4 miljoen kandidaten doen elk jaar een test om hun reis naar in ... [+]

Wat is het?

Het International English Language Testing System (IELTS) is 's werelds beproefde Engelse test. Meer dan 1,4 miljoen kandidaten doen elk jaar een test om hun reis naar internationaal onderwijs en werk te starten.

Stichtingsniveau: Studenten die deze cursus willen volgen, moeten van het Intermediate niveau zijn (CEF B1 - een score van 33-39 op een plaatsingstest).

Hoger niveau: Studenten die deze cursus willen volgen moeten een hoger middelbaar niveau hebben (CEF B2 - een score van 40-45 op een plaatsingstest).

Voor wie is het?

De IELTS-cursus aan MCSE bereidt studenten die willen studeren aan de universiteit voor op de volgende cursussen:

Pre-zittingenfundamentBachelor diplomaMaster diplomaPhD... [-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Open Inschrijving
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
MC Academy

De cursus Zakelijk Engels aan MCSE is bedoeld om studenten praktische vaardigheden en communicatieniveaus te bieden die vereist zijn om te slagen in een Engelstalige, int ... [+]

Overzicht

De cursus Zakelijk Engels aan MCSE is bedoeld om studenten praktische vaardigheden en communicatieniveaus te bieden die vereist zijn om te slagen in een Engelstalige, internationale zakelijke omgeving.

Doelstellingen van de cursus

De Business English-cursus bij MCSE bereidt studenten voor op internationaal werken op verschillende bedrijfsdomeinen door:

Leerlingen leren hoe ze Engels kunnen gebruiken in zakelijke omgevingenverschillende bedrijfsgerelateerde onderwerpen bestuderen, zoals het organiseren van vergaderingen, functiebeschrijvingen, motivatie van personeel, werving, schrijven van brieven, e-business, bedrijfsethiekontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden en interculturele communicatievaardigheden door middel van bedrijfsgerichte takenstimuleren van creatief denken en analyseren door om te gaan met echte werksituaties... [-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Open Inschrijving
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

MC Academy

Bestudeer vandaag de presessionele cursus aan MC Academy ! ... [+]

Overzicht:

MC Academy is verheugd samen te werken met een aantal universiteiten die allemaal zijn overeengekomen onze certificaten te accepteren als bewijs van een Engels niveau. Dit betekent dat iedereen die zich heeft aangemeld bij een partneruniversiteit geen pre-sessiecursus of taaltest hoeft te doen om aan de taalvereiste voor toelating te voldoen.

Wat betekent dit:

Wanneer u lid wordt van MC Academy , laat het ons weten als u geïnteresseerd bent in een aanvraag voor een van de samenwerkende universiteiten van de school of als u zich al hebt aangemeld en een aanbieding hebt. Wij kunnen u vervolgens helpen uw Engelse vooruitgang in kaart te brengen om het niveau te bereiken dat vereist is voor acceptatie van uw cursus. Zodra je het vereiste niveau hebt bereikt, geven we je een certificaat met een rapport met je specifieke taalniveau en dit wordt geaccepteerd door de bovengenoemde universiteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2020
Engels
Voltijd
7 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands

MC Academy is the place to be!

MC Academy Confusing Words

Football

Address
2nd Floor, Royal Buildings
M2 3AN Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+ 44 (0) 161 236 75 75