Loxdale English Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Loxdale English Centre is de perfecte locatie voor je studie. Als u op zoek bent naar hoogwaardige, betaalbare Engelse lessen, hoeft u niet verder te zoeken.

Sinds de oprichting in 1968 heeft Loxdale English Centre cursussen van hoge kwaliteit in het Engels voor duizenden studenten. De meeste van onze taalleraren hebben een ervaring van meerdere jaren in het onderwijzen van Engels als vreemde taal. Als een verdere kwaliteitsgarantie is onze school geaccrediteerd door de British Council voor het onderwijzen van Engels en is hij lid van English UK.

We verwelkomen internationale volwassen studenten het hele jaar door in Loxdale en we hebben speciale programma's in januari en februari en de zomer voor jonge studenten. Gesloten cursussen voor volwassenen en jonge studenten worden ook op elk moment uit de zomerperiode geaccepteerd.

Onze programma's

Loxdale English Centre is de perfecte locatie voor je studie. Als u op zoek bent naar hoogwaardige, betaalbare Engelse lessen, hoeft u niet verder te zoeken.

Loxdale is niet zoals de meeste andere talenscholen. Wanneer je bij ons studeert, heb je toegang tot een zo breed mogelijke keuze aan cursussen, die elk gebaseerd zijn op actieve studentenparticipatie en ontworpen zijn om je leerervaring en waardering van de Engelse taal en cultuur te versterken.

Onze levendige en interactieve programma's zijn bedoeld voor studenten die hun vermogen om in het Engels te communiceren willen verbeteren in het gezelschap van gelijkgestemde mensen van over de hele wereld, terwijl ze ook willen genieten van de ervaring van het leren in Brighton, een van de meest bruisende en cultureelste van het Verenigd Koninkrijk. verschillende steden.

Voor professionele, zelfstandige Engelse lessen die worden gegeven in een warme en vriendelijke sfeer dan is onze zeer populaire
General English Course is het perfecte antwoord op uw behoeften.

Bestudeer Engels met andere onderwerpen om het meeste uit uw tijd in Engeland te halen. De cursus Engels plus biedt een mogelijkheid om algemeen Engels te combineren met een breed scala aan onderwerpen met iets dat bij de meeste smaak past.

Cursussen omvatten kunst, tuinieren, mode, drama, geschiedenis, zeefdruk, fotografie, milieustudies, media, Britse cultuur en creatief Engels.

Hoewel de Loxdale-cursussen altijd aan de hoogste academische normen voldoen, zijn ze scherp geprijsd en bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Het zijn niet alleen onze hoge academische normen die ons onderscheiden. Wanneer je aankomt, krijg je een persoonlijke privé-leraar toegewezen die je tijdens je studie zal ondersteunen en begeleiden. We willen een stimulerende leeromgeving bieden op basis van samenwerking en actieve participatie die studenten van alle leeftijden en sociale achtergronden in staat zal stellen hun volledige potentieel te benutten.

We moedigen actief kritische studie aan, terwijl we tolerantie en respect voor alle mensen, culturen en ideeën koesteren. Studenten krijgen veel mogelijkheden om verschillende onderdelen van de cursus te beïnvloeden - van sociale activiteiten tot de syllabus.

Loxdale biedt je echt "meer dan alleen Engels"! Dus waarom niet komen en bij ons komen voor een onvergetelijke ervaring?

uitrusting

Onze school is gehuisvest in een prachtig, traditioneel Engels Victoriaans herenhuis en wordt omgeven door grote tuinen en bomen. We hebben superieure on-site faciliteiten, waaronder 16 klaslokalen, een bibliotheek, een zelfstudieruimte met door programmeurs begeleide sessies, gratis wi-fi, computerruimte, een eetkamer met warm eten, snacks en drankjes, een sporthal, een tafel tennisterrein, grote tuinen en 3 piano's voor studenten om te gebruiken. Er is ook een sociale studentenruimte die elke dag open is en de meeste avonden waar studenten kunnen ontspannen, een praatje maken, sporten, films kijken, spelen op de Wii of Play Station 3, studeren en koken.

Plaats

Loxdale bevindt zich in Portslade, een woonwijk in Brighton

Zweedse volksmuziekschool

Loxdale English Centre is ook een Zweedse Folk High School. Folk High Schools zijn een educatieve liefdadigheidsinstelling voor volwassenen voornamelijk in Scandinavië. Dit betekent dat volwassen studenten uit Zweden in aanmerking komen om hun cursusgeld te laten financieren door middel van een overheidssubsidie, waardoor de cursus effectief wordt vrijgemaakt.

Locaties

Brighton

Address
Locks Hill, Portslade
BN41 2LA Brighton, Engeland, Verenigd Koninkrijk