Loughborough College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom in Loughborough College!

Opgericht in 1909, we zijn trots op onze jarenlange reputatie voor het leveren van een uitstekend niveau van hoge kwaliteit onderwijs en opleiding in Leicestershire.

Inspirerende succes en verrijkende levens ...

Met een fantastisch aanbod van cursussen, eersteklas faciliteiten en een frisse benadering van het moderne onderwijs en opleiding, waarom ergens anders heen te gaan?

Van de 11.000 studenten ingeschreven bij Loughborough College, de meeste zullen het erover eens dat studeren met ons betekent veel meer dan alleen het behalen van een diploma.

Wij bieden u een ander soort leeromgeving waar je als een volwassene zal worden behandeld en onze ontspannen en gezellige campus betekent dat je direct zal passen in het college manier van leven.

We hebben veel verschillende cursussen, van A Levels aan beroepsopleidingen, stages, en diploma's, en heb je de mogelijkheid om praktische, industrie-gerelateerde vaardigheden te verwerven, terwijl u te bestuderen.

Om de brug naar de toekomst ...

Met links naar vooraanstaande universiteiten en gevestigde professionals, zijn onze cursussen zijn ontwikkeld met de nadruk op inzetbaarheid en streven ernaar om u te voorzien van de relevante academische en praktische vaardigheden die nodig zijn om te slagen op de werkplek. Veel van onze programma's zijn beroepsgerichte gebaseerd en bieden u de mogelijkheid om toe te passen wat je geleerd hebt in de klas baan rollen binnen de industrie.

Het College is vriendelijk en ondersteunend en wij u toestaan ​​om te ontwikkelen en krijgen de nodige zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwacht van een hoger niveau studie. Advies en ondersteuning is beschikbaar voor alle studenten voorafgaand aan de inschrijving en zal nog lang blijven na het afstuderen.

Een levensveranderende ervaring ...

We willen uw ervaring met ons waardevolle en spannende zowel binnen als buiten het klaslokaal te zijn en we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om dingen fris en interessant te houden.

Er zijn zo veel mogelijkheden om mee te doen en, als een automatisch lid van Loughborough Students 'Union (LSU), kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan tal van vrijwilligerswerk en sociale regelingen. LSU heeft meer dan 100 verenigingen en is uitgeroepen tot nummer 1 voor de student ervaring een aantal jaren op een rij.

Op de campus hebben we een volledig ingerichte fitnessruimte, dansstudio's, functionele haar en schoonheidssalons, twee cafés en twee restaurants, een bibliotheek, de Radmoor Day Nursery, en nog veel meer. En omdat we onze campus met de Universiteit te delen, zul je volledige toegang tot alle van de faciliteiten van beide instellingen.

campus investering

We hebben geïnvesteerd meer dan £ 30 miljoen in de campus van de Universiteit in de afgelopen twee jaar om de nieuwste in het onderwijs te bieden en leren op Loughborough College. The Hub is een modern complex, geopend in 2014, met uitstekende eetgelegenheden en een scala aan studenten ondersteunende diensten onder één dak in het hart van de campus van de Universiteit. Het is ook de thuisbasis van onze speciaal gebouwde Arts Academy, geopend door ZKH de Graaf van Wessex, ontworpen om top-level faciliteiten te bieden aan mensen die op zoek om te werken in de creatieve industrie.

50 jaar nadat het werd gebouwd, hebben we ook geïnvesteerd meer dan £ 14 miljoen herontwikkeling van één van de meest iconische structuren Loughborough College. De state-of-the-art gebouw is de thuisbasis van Loughborough Sixth Form College en onze service Industries bepaling en, vanaf september 2016, zal het onze Graduate Centre huisvesten: een open learning ruimte gewijd aan undergraduate studie.

Locaties

Loughborough

Address
Radmoor Rd
LE11 3BT Loughborough, Engeland, Verenigd Koninkrijk