Lees de Officiële Beschrijving

Welkom in Loughborough College!

Opgericht in 1909, we zijn trots op onze jarenlange reputatie voor het leveren van een uitstekend niveau van hoge kwaliteit onderwijs en opleiding in Leicestershire.

Inspirerende succes en verrijkende levens ...

Met een fantastisch aanbod van cursussen, eersteklas faciliteiten en een frisse benadering van het moderne onderwijs en opleiding, waarom ergens anders heen te gaan?

Van de 11.000 studenten ingeschreven bij Loughborough College, de meeste zullen het erover eens dat studeren met ons betekent veel meer dan alleen het behalen van een diploma.

Wij bieden u een ander soort leeromgeving waar je als een volwassene zal worden behandeld en onze ontspannen en gezellige campus betekent dat je direct zal passen in het college manier van leven.

We hebben veel verschillende cursussen, van A Levels aan beroepsopleidingen, stages, en diploma's, en heb je de mogelijkheid om praktische, industrie-gerelateerde vaardigheden te verwerven, terwijl u te bestuderen.

Om de brug naar de toekomst ...

Met links naar vooraanstaande universiteiten en gevestigde professionals, zijn onze cursussen zijn ontwikkeld met de nadruk op inzetbaarheid en streven ernaar om u te voorzien van de relevante academische en praktische vaardigheden die nodig zijn om te slagen op de werkplek. Veel van onze programma's zijn beroepsgerichte gebaseerd en bieden u de mogelijkheid om toe te passen wat je geleerd hebt in de klas baan rollen binnen de industrie.

Het College is vriendelijk en ondersteunend en wij u toestaan ​​om te ontwikkelen en krijgen de nodige zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwacht van een hoger niveau studie. Advies en ondersteuning is beschikbaar voor alle studenten voorafgaand aan de inschrijving en zal nog lang blijven na het afstuderen.

Een levensveranderende ervaring ...

We willen uw ervaring met ons waardevolle en spannende zowel binnen als buiten het klaslokaal te zijn en we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om dingen fris en interessant te houden.

Er zijn zo veel mogelijkheden om mee te doen en, als een automatisch lid van Loughborough Students 'Union (LSU), kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan tal van vrijwilligerswerk en sociale regelingen. LSU heeft meer dan 100 verenigingen en is uitgeroepen tot nummer 1 voor de student ervaring een aantal jaren op een rij.

Op de campus hebben we een volledig ingerichte fitnessruimte, dansstudio's, functionele haar en schoonheidssalons, twee cafés en twee restaurants, een bibliotheek, de Radmoor Day Nursery, en nog veel meer. En omdat we onze campus met de Universiteit te delen, zul je volledige toegang tot alle van de faciliteiten van beide instellingen.

campus investering

We hebben geïnvesteerd meer dan £ 30 miljoen in de campus van de Universiteit in de afgelopen twee jaar om de nieuwste in het onderwijs te bieden en leren op Loughborough College. The Hub is een modern complex, geopend in 2014, met uitstekende eetgelegenheden en een scala aan studenten ondersteunende diensten onder één dak in het hart van de campus van de Universiteit. Het is ook de thuisbasis van onze speciaal gebouwde Arts Academy, geopend door ZKH de Graaf van Wessex, ontworpen om top-level faciliteiten te bieden aan mensen die op zoek om te werken in de creatieve industrie.

50 jaar nadat het werd gebouwd, hebben we ook geïnvesteerd meer dan £ 14 miljoen herontwikkeling van één van de meest iconische structuren Loughborough College. De state-of-the-art gebouw is de thuisbasis van Loughborough Sixth Form College en onze service Industries bepaling en, vanaf september 2016, zal het onze Graduate Centre huisvesten: een open learning ruimte gewijd aan undergraduate studie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Loughborough College

Verbeter uw IELTS score en voor te bereiden op de universiteit. Deze klassen zijn ontworpen om uw kennis van het academisch Engels te verbeteren, terwijl het verbeteren v ... [+]

Onze Engels Taal-programma is speciaal ontworpen voor internationale studenten. Wij bieden lessen in zowel algemeen Engels en IELTS Engels, voor zowel 15 of 21 uur per week, die kunnen worden gecombineerd en aangepast aan uw individuele doelen te bereiken.

Cursusinhoud

Verbeter uw IELTS score en voor te bereiden op de universiteit. Deze klassen zijn ontworpen om uw kennis van het academisch Engels te verbeteren, terwijl het verbeteren van uw algehele taalvaardigheid en het ontwikkelen van je examen technieken.

Day (s): Inschrijving elke maandag

Wijze van Attendance : 21 uur (IELTS Engels)

Kenmerken & Voordelen

Gekwalificeerde en ervaren docenten ervoor te zorgen dat je leert in een ondersteunende en stimulerende omgeving, met behulp van een verscheidenheid van onderwijs benaderingen, met inbegrip van presentaties en groepswerk, om uw leerervaring en u helpen om uw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Augustus 2020
Engels
Deeltijd
2 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough College

Onze Engels Taal-programma is speciaal ontworpen voor internationale studenten. Wij bieden lessen in zowel algemeen Engels en IELTS Engels, voor zowel 15 of 21 uur per we ... [+]

Onze Engels Taal-programma is speciaal ontworpen voor internationale studenten. Wij bieden lessen in zowel algemeen Engels en IELTS Engels, voor zowel 15 of 21 uur per week, die kunnen worden gecombineerd en aangepast aan uw individuele doelen te bereiken.

Cursusinhoud

Algemeen Engels:

Verbeter uw Engels voor professioneel of dagelijks gebruik. Deze lessen zijn bedoeld om uw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen in de belangrijkste bekwaamheden van lezen, schrijven, spreken en luisteren, terwijl ook het bevorderen van je kennis van het Engels grammatica, woordenschat en uitspraak.

Day (s): Inschrijving elke maandag

Wijze van deelname: 15 uur (General Engels)... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Augustus 2020
Engels
Deeltijd
2 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Loughborough College

Onze International A niveaus zijn een uitstekende optie voor de internationale studenten die willen de traditionele route naar boven Britse universiteiten volgen. GCE A L ... [+]

Een van 's werelds meest erkende diploma's

Loughborough College heeft een sterke traditie van academisch succes. Dit is bereikt door een combinatie van de uitstaande het onderwijs, uitstekende verbindingen met universiteiten, uitstekende faciliteiten en een robuust pastorale zorgsysteem; zodat elke student zijn of haar ware potentieel te bereiken.

Onze International A niveaus zijn een uitstekende optie voor de internationale studenten die willen de traditionele route naar boven Britse universiteiten volgen. GCE A Levels zijn een van 's werelds meest erkende diploma's en, als gevolg daarvan, worden hoog gewaardeerd door universiteiten over de hele wereld.

Onze International A levels geven je:... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

Loughborough College

Loughborough College is het runnen van een International Foundation Programme voor meer dan 12 jaar. In de afgelopen 6 jaar, heeft dit programma een dual-partnership met ... [+]

Loughborough College is het runnen van een International Foundation Programme voor meer dan 12 jaar. In de afgelopen 6 jaar, heeft dit programma een dual-partnership met Loughborough University geweest. We zullen terugkeren naar die eigenaar is van het programma opnieuw in 2017 met behoud van nauwe banden met de universiteit.

De Loughborough College International Foundation programma is bedoeld voor internationale studenten die een goede einde van schoolcijfers maar hebben behoefte aan een extra jaar van de studie voor het begin van hun universitaire studies in het Verenigd Koninkrijk.

Speciale nadruk wordt gelegd op de vakspecifieke collegegeld aan studenten voor te bereiden op hun gekozen opleiding, evenals de ontwikkeling van het onderzoek vaardigheden die nodig zijn voor succes in een onafhankelijke leeromgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

Loughborough College

Je studeert samen met studenten op je eigen niveau in een vriendelijke en stimulerende omgeving. De studenten volgen de lessen in multi-lingual groepen. ... [+]

Onze Summer School is een fantastische manier om uw kennis van het Engels te verbeteren.

Je studeert samen met studenten op je eigen niveau in een vriendelijke en stimulerende omgeving. De studenten volgen de lessen in multi-lingual groepen.

Deze zomer programma is een ideale optie voor degenen die wensen om hun dagelijkse Engels te verbeteren en neemt een studie vakantie.

Plaatselijke excursies en in het weekend excursies naar Cambridge, Oxford en Londen Drie maaltijden per dag in ons restaurant op het terrein Op de campus accommodatie in onze Halls of Residence Gym lidmaatschap Liefde Loughborough kortingskaart voor restaurants en winkels in de stad Wasserette Aanvullende premie activiteiten zullen beschikbaar zijn op een kleine meerprijs en zij omvatten schaatsen, bowlen en filmavond Cursusinhoud Leraren maken lessen communicatief, interactief, en spannend, zorgen voor een leuke en lonende ervaring voor iedereen Britse Raad- en Ofsted-gekeurd provider Caring, ondersteunende docenten en het welzijn van het personeel 24-uurs hulplijn College certificaat gepresenteerd op het einde van de cursus Kenmerken & Voordelen ... [-]
Verenigd Koninkrijk Loughborough
Augustus 2020
Engels
Deeltijd
2 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands