Read the Official Description

Deskundig onderwijs voor uitzonderlijke prestaties

London Financial Studies is een gespecialiseerde leermiddelenbron die zich uitsluitend concentreert op kapitaalmarkten. Wij bieden deskundige training door individuen, teams en bedrijven die theoretisch inzicht combineren met praktische ervaring.


Over ons

Wereldmarkten zijn continu in beweging, complex en evolueren voortdurend. Hier is hoogwaardig beroepsonderwijs van vitaal belang om de prestaties te handhaven.

Bij London Financial Studies concentreren we ons uitsluitend op kapitaalmarkten. Wij bieden individuen, teams en bedrijven een uniek en deskundig leermiddel dat theoretisch inzicht combineert met praktische ervaring en hen helpt om te werken op het hoogste niveau van efficiëntie en winstgevendheid.

In het afgelopen decennium is London Financial Studies breed geprezen als een van de beste leermiddelen voor beoefenaars van kapitaalmarkten. In die tijd hebben we een breed scala aan programma's aan particulieren, grote financiële instellingen en overheidsinstanties wereldwijd geleverd.


Client voordelen

Bedrijven profiteren

Na het volgen van cursussen bij London Financial Studies hebben werknemers meer zelfvertrouwen, kennis en voorzieningen om uitzonderlijke resultaten te leveren. Collega's en teamleden profiteren rechtstreeks van productiviteit, wat op zijn beurt de prestaties van het bedrijf en de winstgevendheid ten goede komt.

 • Verbeter de prestaties van het team
 • Vergroot vaardigheden, vaardigheden
 • Help bij het ontwikkelen van de beste werkwijze
 • Onderwijs van hoge kwaliteit leveren
 • Win economische waarde

Individuen profiteren

De leerervaring bij London Financial Studies levert belangrijke nieuwe vaardigheden, inzicht in processen en productkennis. Dit heeft een positieve invloed op het vertrouwen en de prestaties. Mensen presteren beter in hun huidige rollen, verbeteren het werk van hun teams en hun vooruitzichten voor loopbaanontwikkeling zijn aanzienlijk verbeterd.

 • Productkennis verbeteren
 • Verhoog de productiviteit
 • Consolideer kennis
 • Verhoog de marktwaarde
 • Verhoog het vertrouwen
 • Krijg nieuwe vaardigheden


Sterke waarden leveren echte voordelen op

Ons werk is gebaseerd op vier complementaire kernwaarden:

 1. Praktische toepassing
  Wat we leren is degelijk gebaseerd op de huidige beste praktijken. Onze leraren hebben uitgebreide praktische ervaring op relevante kapitaalmarkten.
 2. Intellectuele helderheid
  Onze leraren zijn eersteklas communicatoren en erkende experts op hun vakgebied. Ze combineren uitgebreide praktische ervaring met diepgaand theoretisch inzicht. Als vaardige communicators krijgen ze de boodschap snel en effectief over. Cursusoefeningen leveren effectief praktisch leren dat deelnemers zich nog lang na het verlaten van de klas herinneren.
 3. Persoonlijke aanpak
  We proberen de behoeften van elke persoon te begrijpen en cursussen en pakketten van echt voordeel voor hen te structureren. Al onze onderwijsgroepen zijn klein genoeg om individuele behoeften te kunnen beoordelen en continu te kunnen ontmoeten.
 4. Economische waarde
  We begrijpen de commerciële omgeving waarin onze klanten opereren. Wat we hen leren, levert tastbare voordelen op voor hun persoonlijke prestaties en voor de resultaten van hun bedrijven.


Permanente educatie

LFS wordt erkend door vooraanstaande beroepsverenigingen omdat het executive onderwijs van de hoogste kwaliteit biedt.

London Financial Studies is geregistreerd bij GARP als een erkende verstrekker van credits voor permanente professionele ontwikkeling (CPD).


Het Instituut voor bankzaken en financiën - Singapore.

London Financial Studies cursussen zijn FTS-in aanmerking komend * en komen ook in aanmerking voor CPD-uren.

* FTS Geschikt

Dit programma is goedgekeurd voor opname in het FTS-programmablad (Financial Training Scheme) en komt in aanmerking voor FTS-claims mits aan alle geschiktheidscriteria is voldaan. Let op: dit betekent op geen enkele manier een bevestiging van de kwaliteit van de trainingsaanbieder en het programma. Deelnemers wordt geadviseerd om de geschiktheid van het programma en de relevantie ervan voor de bedrijfsactiviteiten of de functie van deelnemers te beoordelen. De FTS is beschikbaar voor in aanmerking komende entiteiten tegen een financieringsniveau van 50% van de programmakosten, mits aan alle toelatingscriteria is voldaan. FTS-claims mogen alleen worden gemaakt voor programma's die in de FTS-programmadirectory zijn vermeld met de opgegeven geldigheidsperiode. Raadpleeg www.ibf.org.sg voor meer informatie.

20 jaar LFS

Sinds 1997 is London Financial Studies uitgegroeid van een klein bedrijf in Londen met een aantal klanten tot een wereldwijd merk dat door financiële professionals wordt erkend als een synoniem voor excellentie in executive education.

In een wereld waar nieuwe bedrijven komen en gaan, is twee decennia iets om trots op te zijn. Naarmate LFS volwassen wordt, is het inspirerend om deze trots te zien die gedeeld wordt door ons team, onze faculteit en alumni.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

London Financial Studies

Dit programma geeft u een goed begrip van de derivatenboekhouding en de toepassing van hedge accounting voor de rente-, inflatie- en FX-markten. Leren is gebaseerd op een ... [+]

Dit programma geeft u een goed begrip van de derivatenboekhouding en de toepassing van hedge accounting voor de rente-, inflatie- en FX-markten. Leren is gebaseerd op een intens gebruik van echte cases, waarbij IFRS9 stap voor stap wordt toegepast. De nieuwe vereisten worden waar nodig in contrast gesteld met IAS 39, met gedetailleerde besprekingen over de implementatie van nieuwe regels.

Casestudy's en workshops simuleren echte klantgesprekken en dekken de besluitvorming, documentatievereisten, beoordeling van de effectiviteit van afdekkingen en de boekingen van een hedgingstrategie tijdens zijn levensduur.

Alle deelnemers ontvangen een exemplaar van Juan Ramirez's boek "Accounting for Derivatives: Advanced Hedging on IFRS 9", uitgegeven door Wiley Finance.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
April 2019
Voltijd
2 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
London Financial Studies

De populariteit van data science-technieken zoals datamining en machine learning is de laatste jaren enorm gegroeid. Ze presenteren effectieve oplossingen voor het verwer ... [+]

De populariteit van data science-technieken zoals datamining en machine learning is de laatste jaren enorm gegroeid. Ze presenteren effectieve oplossingen voor het verwerken en analyseren van de enorme hoeveelheid beschikbare gegevens voor risicomanagers en financiële analisten.

Met de vooruitgang op het gebied van rekenkracht en gedistribueerde verwerking, is het nu mogelijk om de enorme hoeveelheid informatie die kan worden verzameld uit verschillende gegevensbronnen, te verwerken - en te begrijpen.

Dit praktijkgerichte programma behandelt de belangrijkste technieken - waaronder verschillende aspecten van gesuperviseerd en onbewaakt machine learning - die kunnen worden gebruikt bij het ontginnen van financiële gegevens. Het programma richt zich ook op geavanceerde data science-technieken die op grote schaal worden gebruikt in financiële markten voor tekstanalyse en kunstmatige intelligentie (AI): Natural Language Processing (NLP) en Deep Learning (DL).... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
April 2019
Voltijd
3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
London Financial Studies

Het programma maakt gebruik van de onderliggende technologie en het bedrijfsmodel van openbare blockchains - Bitcoin en Ethereum - om de kennisbasis te vormen, waarop u l ... [+]

Ga voorbij aan alle hype rond blockchains en krijg een definitief begrip van de huidige staat, evenals realistische verwachtingen van deze technologie.

Analyseer de meest veelbelovende private blockchain-oplossingen via een reeks workshops, codeeroefeningen en praktijkvoorbeelden. Ontdek verschillende Smart Contract-mogelijkheden en hun gebruik, evenals de realiteit van Initial Coin Offering (ICO), met een focus op de huidige financiële toepassingen, privacy- en schaalbaarheidsproblemen, en een blik op toekomstige toepassingen die kunnen worden ontwikkeld.

Het programma maakt gebruik van de onderliggende technologie en het bedrijfsmodel van openbare blockchains - Bitcoin en Ethereum - om de kennisbasis te vormen, waarop u leert hoe u bedrijven kunt ontwikkelen; en begrijpen hoe dit een revolutie teweeg kan brengen in transacties, effecten, financiële contracten en platform-apps.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
June 2019
Voltijd
2 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
London Financial Studies

Een analyse van de huidige stand van elektronische handel in zowel aandelen- als vastrentende markten met een nadere blik op de elektronische valutamarkten. ... [+]

Een analyse van de huidige stand van elektronische handel in zowel aandelen- als vastrentende markten met een nadere blik op de elektronische valutamarkten.

De eerste dag van het programma kijkt naar de aard van elektronische markten en onderzoekt verschillende soorten orders en algoritmische uitvoering. Dag twee focust op elektronische marktvorming en de marktmicrostructuur, waarbij zowel de marktrisico's als de uitdagingen op het gebied van regelgeving worden onderzocht.

Dag drie bestaat uit een meer geavanceerde, diepgaande dekking van uitvoeringsalgoritmen naast handelsstrategieën en signalen. Deelnemers zullen de evoluerende structuur van de markten gedetailleerd onderzoeken aan de hand van regelgeving en analyseren manieren om de beste uitvoering te bereiken en te demonstreren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
March 2019
Voltijd
3 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
London Financial Studies

In een gecompliceerde financiële wereld is een gedetailleerd begrip van de toepassing van kwantitatieve technieken van essentieel belang. Deze cursus biedt een diepgaande ... [+]

In een gecompliceerde financiële wereld is een gedetailleerd begrip van de toepassing van kwantitatieve technieken van essentieel belang. Deze cursus biedt een diepgaande beschrijving van praktische kwantitatieve methoden die belangrijk zijn in de financiële markten van vandaag.

Cursus Doelstellingen

Om praktijkmensen een praktisch begrip te bieden van hoe een reeks instrumenten kan worden gebruikt om financiële instrumenten te beheren, analyseren en prijzen. Deelnemers zullen bestuderen:

Belangrijkste componentenDuur en de impact van convexiteitInterpolatiemethoden, hun gebruik en beperkingenRegressietechniekenMonte Carlo-simulaties implementerenBinomiale en trinomiale boomvormingHoe u activa en prijsderivaten in continue tijd kunt modelleren... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
December 2019
Voltijd
3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
34 Curlew Street Butlers Wharf
SE1 2ND Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk