Leiths School of Food and Wine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

LEITHS School of Food and Wine heeft een internationale reputatie als een eersteklas kookschool en heeft tv-koks, waaronder Lorraine Pascale, Gizzi Erskine en Matt Tebutt, geproduceerd met Michelin-ster chef-koks, waaronder Joe Mercer-Nairn (Mispel) en Matt Christmas (Chez Bruce), bekend voedselschrijvers opgeleid waaronder Diana Henry, Xanthe Clay en Lulu Grimes en producenten van levensmiddelen, zoals Alan Rosenthal, eigenaar van gestoofde! en Camilla Stephens van Higgidy Pies.

7 redenen om te leren op LEITHS School of Food and Wine

I reden één

Onze cursussen zijn nooit dumbed. Hier bij LEITHS hebben we een sterk geloof in het belang van vaste kookkunsten. Wij zullen u helpen meester technieken die je zult gebruiken voor een mensenleven.

II reden twee

Aan de andere kant, we zijn het tegenovergestelde van benauwd. Van Street Food naar Peruaanse keuken, we zijn voortdurend uit en over, het verkennen van nieuwe food trends en ze op te nemen in ons cursusprogramma.

III reden drie

Onze keuken staat het bedrijf. Genieten van de ervaring van het leren in professionele stijl keuken met top-of-the-range apparatuur, van Proware koperen pannen om Magimix blender.

IV reden vier

Onze ingrediënten zijn vers, zorgvuldig geproduceerde en de allerbeste kwaliteit.

V reden vijf

We leren het individu. Op onze diploma cursus, zal er geen chef-kok schreeuwen naar de klas te zijn, zult u een individueel leerplan volgen. Deze filosofie strekt zich uit tot onze enthousiasteling klassen, waar we plezier in het ontmoeten van mensen en het oplossen van hun raadsels!

VI reden zes

Onze docenten zijn geweldig. Mensen schrijven dit op onze feedback vormen keer op keer. Of je vakkennis Nathan Outlaw of ongebreidelde enthousiasme van Angela Malik te ervaren, wordt u vermaakt, uitgedaagd en ondersteund.

VII reden zeven

We staan ​​bekend als de beste en je zult onze afgestudeerden vinden in de bovenste positie rechten in de voedingsindustrie. Ze schrijven voor voedsel tijdschriften, bijdragen aan shows, lead restaurant teams gastronomie en start food bedrijven. We zijn ongelooflijk trots op hen - en ze bieden vaak grote kansen om onze studenten.

Locaties

Londen

Address
Leiths School of Food and Wine Limited
16-20 Wendell Road

W12 9RT Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk