Leiths School of Food and Wine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

LEITHS School of Food and Wine heeft een internationale reputatie als een eersteklas kookschool en heeft tv-koks, waaronder Lorraine Pascale, Gizzi Erskine en Matt Tebutt, geproduceerd met Michelin-ster chef-koks, waaronder Joe Mercer-Nairn (Mispel) en Matt Christmas (Chez Bruce), bekend voedselschrijvers opgeleid waaronder Diana Henry, Xanthe Clay en Lulu Grimes en producenten van levensmiddelen, zoals Alan Rosenthal, eigenaar van gestoofde! en Camilla Stephens van Higgidy Pies.

7 redenen om te leren op LEITHS School of Food and Wine

I reden één

Onze cursussen zijn nooit dumbed. Hier bij LEITHS hebben we een sterk geloof in het belang van vaste kookkunsten. Wij zullen u helpen meester technieken die je zult gebruiken voor een mensenleven.

II reden twee

Aan de andere kant, we zijn het tegenovergestelde van benauwd. Van Street Food naar Peruaanse keuken, we zijn voortdurend uit en over, het verkennen van nieuwe food trends en ze op te nemen in ons cursusprogramma.

III reden drie

Onze keuken staat het bedrijf. Genieten van de ervaring van het leren in professionele stijl keuken met top-of-the-range apparatuur, van Proware koperen pannen om Magimix blender.

IV reden vier

Onze ingrediënten zijn vers, zorgvuldig geproduceerde en de allerbeste kwaliteit.

V reden vijf

We leren het individu. Op onze diploma cursus, zal er geen chef-kok schreeuwen naar de klas te zijn, zult u een individueel leerplan volgen. Deze filosofie strekt zich uit tot onze enthousiasteling klassen, waar we plezier in het ontmoeten van mensen en het oplossen van hun raadsels!

VI reden zes

Onze docenten zijn geweldig. Mensen schrijven dit op onze feedback vormen keer op keer. Of je vakkennis Nathan Outlaw of ongebreidelde enthousiasme van Angela Malik te ervaren, wordt u vermaakt, uitgedaagd en ondersteund.

VII reden zeven

We staan ​​bekend als de beste en je zult onze afgestudeerden vinden in de bovenste positie rechten in de voedingsindustrie. Ze schrijven voor voedsel tijdschriften, bijdragen aan shows, lead restaurant teams gastronomie en start food bedrijven. We zijn ongelooflijk trots op hen - en ze bieden vaak grote kansen om onze studenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Bootcamp Natuurlijk, Meer Dan 16's - Deel 1

Campus Voltijd 5 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze vol plezier, een week kennismaking met koken is perfect voor mensen met een passie voor eten en onderhoudend en ideaal voor degenen die op weg naar de zesde vorm of in de werkende wereld. Gevuld met praktische tips en technieken voor de ontluikende chef-kok en eindigend met een leuke en creatieve kook af als leerlingen hun nieuwe gevonden vaardigheden op de proef gesteld. [+]

Deze vol plezier, een week kennismaking met koken is perfect voor mensen met een passie voor eten en onderhoudend en ideaal voor degenen die op weg naar de zesde vorm of in de werkende wereld. Gevuld met praktische tips en technieken voor de ontluikende chef-kok en eindigend met een leuke en creatieve kook af als leerlingen hun nieuwe gevonden vaardigheden op de proef gesteld

Sample recepten:

Zalm gebakken met een raket pesto korst Lam wraps met harissa dressing en tzatziki chocolade roulade

Wat is inbegrepen:

Een LEITHS schort Een LEITHS Hoe boek Cook Een receptenboekje Alle ingrediënten verstrekt en afgewogen voor u bij voorbaat Lunch van je eigen te maken ... [-]

Bootcamp Natuurlijk, Meer Dan 18's - Deel 1

Campus 5 dagen August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze vol plezier, een week kennismaking met koken is perfect voor mensen met een passie voor eten en onderhoudend en ideaal voor degenen die op weg naar de universiteit of in de werkende wereld. Gevuld met praktische tips en technieken voor de ontluikende chef-kok en eindigend met een leuke en creatieve kook af als leerlingen hun nieuwe gevonden vaardigheden op de proef gesteld. [+]

Deze vol plezier, een week kennismaking met koken is perfect voor mensen met een passie voor eten en onderhoudend en ideaal voor degenen die op weg naar de universiteit of in de werkende wereld. Gevuld met praktische tips en technieken voor de ontluikende chef-kok en eindigend met een leuke en creatieve kook af als leerlingen hun nieuwe gevonden vaardigheden op de proef gesteld.

Sample recepten:

Zalm gebakken met een raket pesto korst Lam wraps met harissa dressing en tzatziki chocolade roulade

Wat is inbegrepen:

Een LEITHS schort Een LEITHS Hoe boek Cook Een receptenboekje Alle ingrediënten verstrekt en afgewogen voor u bij voorbaat Lunch van je eigen te maken ... [-]

Key Kookkunsten Natuurlijk - Deel 1

Campus Voltijd 5 dagen July 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Onze vijf dag Key kookkunsten cursus is ideaal voor diegenen die nieuw aan het koken bent of weinig ervaring en willen leren van de fundamentele vaardigheden voor het koken succes. [+]

Onze vijf dag Key kookkunsten cursus is ideaal voor diegenen die nieuw aan het koken bent of weinig ervaring en willen leren van de fundamentele vaardigheden voor het koken succes.

Leren met die van een gelijkaardige vaardigheden level zal je je een weg te koken door middel van een heerlijke selectie van recepten ontworpen om u te helpen een breed scala aan vaardigheden te ontwikkelen. Tegen het eind van de week zul je versteld staan ​​van hoeveel je hebt bereikt.

Geschikt voor

Volwassenen die nieuw zijn voor het koken Volwassenen met weinig ervaring of weinig vertrouwen in de keuken Degenen die willen hun keuken vaardigheden te verbeteren

Deel 2 zal vindt plaats in april en juli en omvat verder fundamentele koken vaardigheden en koken voor diners. Deze cursussen kunnen worden genomen in willekeurige volgorde of als een twee weken durende cursus in juli. ... [-]


Diploma

Drie Term Diploma In Eten En Wijn

Campus 36 weken September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De LEITHS Diploma is een gerenommeerd full time kookcursus bedoeld voor diegenen die een carrière te starten in de voeding. Het biedt uitgebreide professionele training die een afgeronde kennis van eten en wijn zal zorgen samen met een duidelijk beeld van de huidige trends in de sector en culinaire stijlen, menu planning en budgettering. [+]

De LEITHS Diploma is een gerenommeerd full time kookcursus bedoeld voor diegenen die een carrière te starten in de voeding. Het biedt uitgebreide professionele training die een afgeronde kennis van eten en wijn zal zorgen samen met een duidelijk beeld van de huidige trends in de sector en culinaire stijlen, menu planning en budgettering.

Geschikt voor:

Iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de voedingsindustrie. Dit bevat:

Werken als een professionele of privé-chef Het openen van een cafe, pub, bistro of restaurant De lancering van een horecazaak Het ontwikkelen van voedingsproducten Eten styling Eten schrijven Eten media, marketing en PR ... [-]