Lees de Officiële Beschrijving

59932_59766_LEC1300x438.jpg

Bestudeer Engels in het levendige, historische Leicester!

Als weerspiegeling van het multiculturalisme van Leicester biedt Leicester College een van de ruimste selecties van cursussen in het Engels voor Speakers of Other Languages ​​(ESOL) -cursussen in het land. Wij bieden verschillende niveaus en soorten cursussen om u te helpen uw Engelse taalvaardigheid te verbeteren voor professionele ontwikkeling, voor werk of om u voor te bereiden op verdere studies in het VK.

Leicester is een moderne stad, rijk aan kunst, cultuur, sport en geschiedenis. Een recente stadsvernieuwingsdrang van £ 3 miljard heeft de stad stevig op de kaart gezet als bestemming voor toerisme, winkelen en amusement. De stad blijft talent van wereldklasse produceren in de sport, het bedrijfsleven en de kunsten, waaronder rockband Kasabian, tv-presentator Gok Wan, acteur Sam Hopper en avonturier Sarah Outen.

Als de thuisbasis van drie grote onderwijsinstellingen, is Leicester ontegensprekelijk een echte studentenstad, met de bijpassende voorzieningen.

Je zult nooit honger lijden - restaurants en cafés bevatten authentieke keukens van over de hele wereld. Evenzo heeft de stad een breed scala aan onafhankelijke coffeeshops, cocktail- en wijnbars, traditionele pubs en zelfs een champagnebar!

Internationaal onderwijzen en leren

Onze uitstekende faciliteiten en deskundig onderwijs bieden onze studenten de kennis, vaardigheden en ervaring om een ​​leider te zijn in hun gekozen vakgebied en deuren te openen naar werk en vervolgonderwijs. Met kleinere klassen dan de meeste universiteiten, betekent studeren met ons dat u meer persoonlijke aandacht en ondersteuning van ons onderwijzend personeel krijgt.

Veelbetekenend is dat studeren in het VK betekent dat je de mogelijkheid hebt om vaardigheden en ervaring te ontwikkelen, je culturele bekendheid met het VK te vergroten en je Engelse taalvaardigheid zowel in als buiten de klasomgeving te verbeteren.

We weten dat het vooruitzicht om je huis te verlaten en te verhuizen naar een nieuw land om te studeren een spannende maar stressvolle tijd kan zijn, maar we beloven dat je alle steun en begeleiding zult ontvangen die je nodig hebt om het beste uit je tijd met ons te halen.

Locatie, locatie

Leicester ligt in de East Midlands, in het hart van het land, met uitstekende vervoersverbindingen naar alle delen van het Verenigd Koninkrijk. Station Londen St. Pancras ligt op iets meer dan een uur rijden met de trein - en vanaf daar kunt u op de Eurostar springen en in iets meer dan vier uur in Parijs zijn!

Zowel East Midlands en Birmingham International luchthavens zijn minder dan een uur rijden met de auto en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn rechtstreekse treindiensten tussen Leicester en de luchthavens Stansted en Luton en ook de gateway-luchthavens van Londen van Londen Heathrow en London Gatwick zijn gemakkelijk bereikbaar. Ga voor meer informatie over Leicester naar www.visitleicester.info

Internationale studentenverrijkingsactiviteiten

Bij aankomst in Leicester zal het International Office informatie en ondersteuning bieden om u te helpen integreren in het leven van de universiteit en in de stad Leicester zelf.

In aanvulling op cursussen, een reeks van sociale activiteiten zijn beschikbaar voor onze internationale studenten. Er wordt een scala aan activiteiten en evenementen aangeboden - sommige speciaal voor internationale studenten en sommige open voor alle studenten van het College. Deze zijn ontworpen om u te helpen nieuwe vrienden te maken, uw Engels te oefenen en uw kennis van de Britse geschiedenis en de verschillende culturen en tradities te verrijken.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Leicester College

Leicester College biedt een van de breedste selecties van intensief Engels voor Speakers of Other Languages ​​(ESOL) -cursussen in het VK. We bieden verschillende niveau ... [+]

ESOL-cursussen voor internationale studenten

Leicester College biedt een van de breedste selecties van intensief Engels voor Speakers of Other Languages ​​(ESOL) -cursussen in het VK. We bieden verschillende niveaus, van instapniveau tot geavanceerd, om u te helpen bij het verbeteren van uw Engelse taalvaardigheid om u voor te bereiden op verdere studie in het VK of voor werk aan huis.

Onze cursussen zijn ontworpen om uw individuele behoeften op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven te verbeteren, wat leidt tot de mogelijkheid om te zitten voor een nationaal erkende ESOL-kwalificatie terwijl uw algemene kennis van de Engelse taal wordt vergroot.

... [-]
Verenigd Koninkrijk Leicester
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
4 - 40 weken
Campus
Lees meer in Nederlands