Le Cordon Bleu London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Le Cordon Bleu in Londen Le Cordon Bleu is alles over het onderwijzen van de fundamentele technieken in keuken, patisserie, wijn of management om ervoor te zorgen dat elk van onze studenten slagen in het leven. Wij geloven dat door het onderwijs van de klassieke methode van uw specialiteit zult u dan in staat zijn om toe te passen en aan te passen aan je toekomstige carrière.

  1. Gain een van m de industrieost internationaal erkende diploma's A Le Cordon Bleu diploma is er een die wordt erkend en gerespecteerd door culinaire professionals en wordt beschouwd als synoniem met uitstekende kwaliteit te zijn. Ontwikkeld door onze eigen experts, onze academische materiaal biedt studenten met een up to date, goed onderzocht en praktische kennis - in lijn met wat er nodig is in de professionele wereld van vandaag.

Eenmaal afgestudeerd maak je deel uit van een uitzonderlijke Alumni Network waaronder geworden: Hideko Kawa, Tess Ward, Yottam Ottolenghi, Peggy Porschen, John Whaite en Michael Swamy om er maar een paar te noemen.

  1. Trein onder de begeleiding van de meest erkende experts

Leer van een team van klassiek geschoolde Meesterkoks, Wijn en Hospitality professionals wiens toewijding aan hun 'savoir-faire' zorgt ervoor dat uw succes te delen. Bij Le Cordon Bleu, zijn we trots op het gebruik van leraren die de beste in hun vakgebied, te zorgen voor de opleiding van onze studenten krijgen is de hoogst mogelijke kwaliteit.

  1. Leer in state-of-the-art faciliteiten

De Le Cordon Bleu school in Londen heeft een aantal van de meest geavanceerde faciliteiten en apparatuur om u voor te bereiden op de culinaire wereld van morgen. De apparatuur in onze school kunnen onze leerlingen klassieke Franse, internationale en modernistische gerechten leren.

Het bevat:

zelfstandige werkplekken waarin inductie bereik en voorbereiding gebied voor elke leerling digitale sous-vide waterbaden multi-zone convectieovens volledig ingerichte bakkerij keuken met retarder / proofers en stenen basis dek ovens tandoori en eend ovens geventileerde plafonds professionele wijnproeverij

  1. Maak deel uit van een internationaal netwerk

Met een steeds toenemend aantal scholen, die deel uitmaken van de familie Le Cordon Bleu zal je open te stellen voor een internationaal netwerk van contacten en vrienden. Ons netwerk is onovertroffen op het verstrekken van afgestudeerden met het beste platform om een ​​internationale carrière te lanceren.

Elk jaar verwelkomen we meer dan 100 verschillende nationaliteiten op de school.

  1. wonen en studeren in een van de meest opwindende stad ter wereld

Le Cordon Bleu is gelegen in een van de meest innovatieve en dynamische steden in de wereld. London wordt algemeen beschouwd als één van de gastronomische hoofdsteden van de wereld, het aantrekken van een aantal van de meest opwindende chef-koks aan het werk in de groeiende culinaire en horeca. Een stad die naadloos combineert klassieke en moderne stijlen, is de diversiteit van Londen tot uiting in de steeds evoluerende eetscène.

Het is de stad de onverzadigbare honger naar de meest spannende en innovatieve voedsel, dat Londen de perfecte setting voor degenen die het nastreven van een carrière in de culinaire kunsten, wijn en gastvrijheid maakt.

  1. Profiteer van meer dan 120 jaar ervaring en leren

Opgericht in 1895, Le Cordon Bleu aan deze dag blijft een marktleider in de Franse culinaire kunsten, gastronomische onderwijs, wijn en gastvrijheid. Onze programma's zijn internationaal erkend, waardoor afgestudeerden de mogelijkheid om te reizen en het bouwen van een world-class carrière van onderscheid.

  1. Geniet van een once in a lifetime ervaring!

BEKROONDE FACILITEITEN

Na meer dan 50 jaar bij 114 Marylebone Lane, werd Le Cordon Bleu Londense verhuizing naar 15 Bloomsbury Square in 2012 gedreven door onze voortdurende toewijding aan het hoogste kaliber van culinaire en gastvrijheid onderwijs te leveren, voortbouwend op meer dan 115 jaar ervaring training studenten wereldwijd. De toepassing van geavanceerde apparatuur biedt niet alleen onze studenten met de hoogste kwaliteit instrumenten om vaardigheden te ontwikkelen, maar ook de ervaring van het leven in een professionele werkomgeving.

We bron alleen de beste producten voor gebruik tijdens practica en demonstraties, en voortdurend herzien onze leveranciers om u altijd zorgen te werken met de hoogste kwaliteit ingrediënten. Door het leveren van onze studenten met gespecialiseerde items, leer je je zintuigen en technieken met premium ingrediënten te ontwikkelen voor te bereiden op de professionele omgeving.

Een GLOBAL CARRIÈRE Met onze brede waaier van uitgebreide culinaire kunsten, wijn en management cursussen, helpen wij u de basis voor een wereldwijde carrière te stellen.

Gewapend met de vaardigheden, kwaliteiten en rijdt u aanschaft bij Le Cordon Bleu, zult u in staat om te stijgen naar de uitdagingen van uw toekomstige carrière en kiezen uit vele opties onder diverse en spannende posities wereldwijd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Summer courses » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Diploma in Culinair Management

Campus Voltijd 3 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Het 3-maanden durende Diploma in Culinair Management is ontworpen om je de kennis en vaardigheden te bieden om te slagen in je culinaire carrière, of je nu een voedingsbedrijf wilt hebben of een leidinggevende positie binnen de restaurantindustrie wilt bereiken. [+]

Het 3-maanden durende Diploma in Culinair Management is ontworpen om je de kennis en vaardigheden te bieden om te slagen in je culinaire carrière, of je nu een voedingsbedrijf wilt hebben of een leidinggevende positie binnen de restaurantindustrie wilt bereiken.

Le Cordon Bleu London Diploma in Culinair Management is een voltijdse cursus met tussen de 20 en 24 uur per week die zich richt op geavanceerde culinaire vaardigheden (modernistische / moleculaire / multi-sensorische technieken), gastronomie, creativiteit (recepten ontwikkelen), business en restaurantbeheer (ontwerpen van menu's, calculeren en beheren van de supply chain). Aan het einde van de cursus kunt u uw innovatieve ideeën aantonen bij het opzetten en ontwikkelen van uw eigen bedrijfsprofiel.... [-]


Diploma in de gastronomie, voeding & food trends

Campus Voltijd 3 maanden March 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Ontwikkeld door experts uit de industrie, heeft de Diploma in Gastronomie, Nutrition & Food Trends gemaakt om te reageren op de groeiende vraag naar gezonde voeding. [+]

Ontwikkeld door experts uit de industrie, heeft de Diploma in Gastronomie, Nutrition & Food Trends gemaakt om te reageren op de groeiende vraag naar gezonde voeding.

Het diploma zorgt ervoor dat toekomstige professionals uit de industrie effectief kan inspelen op belangstelling van de consument in gezondheid, wellness en voedzame voedingsmiddelen, zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid of culinaire creativiteit.

De cursus integreert de principes van voeding in de culinaire kunsten om te creëren innovatieve, inspirerende en zeer voedzame maaltijden. Het is gericht op het opbouwen van een stichting die u zal toelaten om vooruitgang te boeken in uw toekomst voedingsindustrie carrière.... [-]


Diploma in wijn, gastronomie en het beheer

Campus Voltijd 6 maanden April 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

De Diploma in wijn, gastronomie en management bereidt studenten om te slagen in de wereld van de wijn met een operationele en strategische aanpak van het eten en drinken bedrijf. [+]

De Diploma in wijn, gastronomie en management bereidt studenten om te slagen in de wereld van de wijn met een operationele en strategische aanpak van het eten en drinken bedrijf.

Een diploma is ontwikkeld door gerenommeerde wijn professionals om te reageren op de behoeften van de industrie.

De Diploma in wijn, gastronomie en management is ontworpen om studenten met een diepgaande kennis van wijn opnemen wijn sensorische analyse, wijnproductie, voedsel en wijnarrangement, marketing en business management. Excursies naar gerenommeerde wijnhuizen, brouwerijen en stokerijen, evenals een bezoek aan de handel proeverijen, maken dit een van de meest innovatieve en professionele wijncursussen in het Verenigd Koninkrijk.... [-]


Diplôme de Boulangerie

Campus Voltijd 7 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Ons Diplôme de Boulangerie is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de groeiende culinaire sector van de horeca. Het programma heeft tot doel u de klassieke en praktische vaardigheden van Boulangerie-kunst, keukenbeheer en gastronomie te bieden. [+]

Ons Diplôme de Boulangerie is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de groeiende culinaire sector van de horeca. Het programma heeft tot doel u de klassieke en praktische vaardigheden van Boulangerie-kunst, keukenbeheer en gastronomie te bieden.

In de loop van de cursus leert u een grote verscheidenheid aan Boulangerie-technieken zoals basisbrooddeeg, viennoiserie en het creëren en beheren van uw eigen starterculturen voor zuurdesems. U krijgt de kans om uw creativiteit te ontwikkelen en tegelijkertijd uw kennis van het runnen van een klein bedrijf te vergroten.

Dit programma biedt u kennis van alle aspecten van de Boulangerie-handel. Je leert door middel van demonstraties, praktische toepassingen, lezingen en bezoeken ter plaatse.... [-]


Diplôme de Cuisine

Campus Voltijd 6 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Le Cordon Bleu's zeer geprezen Cuisine Diploma biedt het meest rigoureuze en uitgebreide programma in klassieke Franse culinaire technieken die vandaag beschikbaar zijn. Wij geloven dat het aanleren van progressief klassieke methoden en technieken voor jou primordiaal zijn om het vervolgens toe te passen op elk type keuken en het aan te passen aan je toekomstige carrière. [+]

Le Cordon Bleu's zeer geprezen Cuisine Diploma biedt het meest rigoureuze en uitgebreide programma in klassieke Franse culinaire technieken die vandaag beschikbaar zijn. Wij geloven dat het aanleren van progressief klassieke methoden en technieken voor jou primordiaal zijn om het vervolgens toe te passen op elk type keuken en het aan te passen aan je toekomstige carrière.

Door het Cuisine Diploma met succes af te ronden, ben je klaar om verder te gaan met een reeks opwindende carrièremogelijkheden nadat je alle noodzakelijke professionele vaardigheden hebt geleerd. Je wordt onderwezen door ons team van klassiek geschoolde meesterkoks die ervaring hebben met het werken op topposities in 's werelds beste keukens en restaurants met Michelin-sterren.... [-]


Diplôme de Pâtisserie

Campus Voltijd 9 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Ons Diplôme de Pâtisserie bestaat uit drie certificaten: Basic, Intermediate en Superior. Naarmate je vordert, worden de aangeleerde technieken geavanceerder om je vaardigheden op een gestructureerde manier te ontwikkelen. Ons Diploma wordt wereldwijd erkend als een van de meest gerespecteerde culinaire kwalificaties. [+]

Ons Diplôme de Pâtisserie bestaat uit drie certificaten: Basic, Intermediate en Superior. Naarmate je vordert, worden de aangeleerde technieken geavanceerder om je vaardigheden op een gestructureerde manier te ontwikkelen. Ons Diploma wordt wereldwijd erkend als een van de meest gerespecteerde culinaire kwalificaties.

Doorheen uw lessen leert u klassieke patisserie-vaardigheden terwijl u uw creatieve talent ontwikkelt. Onze chef-koks van de pâtisserie zullen demonstraties leiden die belangrijke technieken laten zien in de creatie en decoratie van klassieke patisserie en moderne restaurantdesserts.

Wij geloven dat het aanleren van progressief klassieke methoden en technieken voor jou primordiaal zijn om het vervolgens toe te passen op elk type keuken en het aan te passen aan je toekomstige carrière.... [-]


Intensive Diplôme de Cuisine

Campus Voltijd 6 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Versnel uw culinaire ambities met ons Intensive Diplôme de Cuisine, dat dezelfde kennis van klassieke keukentechnieken leert als ons negen maanden durende diploma, maar door een verkorte halfjaarlijkse structuur. [+]

Versnel uw culinaire ambities met ons Intensive Diplôme de Cuisine, dat dezelfde kennis van klassieke keukentechnieken leert als ons negen maanden durende diploma, maar door een verkorte halfjaarlijkse structuur.

Ontwikkel je vaardigheden in de keuken en leer gerechten van uitzonderlijke smaak en presentatie te maken. U zult kennis opdoen van ons team van klassiek geschoolde meester-koks die jarenlange ervaring hebben in het werken in restaurants met een Michelin-ster en in de beste keukens van de sector.

Wij geloven dat het aanleren van progressief klassieke methoden en technieken voor jou primordiaal zijn om het vervolgens toe te passen op elk type keuken en het aan te passen aan je toekomstige carrière.... [-]


Intensive Diplôme de Pâtisserie

Campus Voltijd 6 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Versnel uw culinaire ambities met ons Intensive Diplôme de Pâtisserie, dat dezelfde kennis van klassieke patisserietechnieken leert als ons negen maanden durende diploma, maar dan via een verkorte halfjaarlijkse structuur. [+]

Versnel uw culinaire ambities met ons Intensive Diplôme de Pâtisserie, dat dezelfde kennis van klassieke patisserietechnieken leert als ons negen maanden durende diploma, maar dan via een verkorte halfjaarlijkse structuur.

Door dit programma te bestuderen, word je zeer bekwaam in de culinaire banketkunst en verkrijg je essentiële creatieve vaardigheden om uitzonderlijke gerechten en pronkstukken te maken. Kennis wordt gedeeld door ons team van klassiek opgeleide chef-koks die jarenlange ervaring hebben in het werken in restaurants met een Michelin-ster en in de beste keukens van de sector.

De basis- en middenniveaus van dit diploma zijn in drie maanden voltooid, met het niveau Superior op nog eens drie maanden studie.... [-]


Le Cordon Bleu Grand Diplôme

Campus Voltijd 9 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

De Cordon Bleu Grand Diplôme® wordt door de hele horecasector als uitmuntend beschouwd en is een invloedrijke kwalificatie waarmee u uw ambities kunt vervullen en de meest gewilde carrières kunt nastreven. Je krijgt eerst basisculinarische vaardigheden geleerd voordat je deze kennis toepast op hoogwaardige producten en specialistische ingrediënten. [+]

De Cordon Bleu Grand Diplôme® wordt door de hele horecasector als uitmuntend beschouwd en is een invloedrijke kwalificatie waarmee u uw ambities kunt vervullen en de meest gewilde carrières kunt nastreven. Je krijgt eerst basisculinarische vaardigheden geleerd voordat je deze kennis toepast op hoogwaardige producten en specialistische ingrediënten.

Onze Grand Diplôme® is de meest prestigieuze culinaire kwalificatie van Le Cordon Bleu, een combinatie van de studie van ons Diplôme de Cuisine en het Diplôme de Pâtisserie. Dit geaccrediteerde diploma wordt toegekend na negen maanden voltijds onderwijs.

Le Cordon Bleu's zeer geprezen Cuisine Diploma biedt het meest rigoureuze en uitgebreide programma in klassieke Franse culinaire technieken die vandaag beschikbaar zijn. Wij geloven dat het aanleren van progressief klassieke methoden en technieken voor jou primordiaal zijn om het vervolgens toe te passen op elk type keuken en het aan te passen aan je toekomstige carrière.... [-]


Zomercursussen

Le cordon bleu zomerschool

Campus Voltijd 3 weken August 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Le Cordon Bleu heeft een grote verscheidenheid van kookcursussen beschikbaar deze zomer. Van klassen van slechts enkele uren om formeel geaccrediteerd 6 weekse cursussen, moet u in staat om de kookcursus dat u het beste zou passen vinden. Onze culinaire cursussen zijn een prachtige manier om meer over de fundamentele technieken in de keuken, patisserie of wijn in onderhoudend en informele lessen te leren. [+]

Le Cordon Bleu heeft een grote verscheidenheid van kookcursussen beschikbaar deze zomer. Van klassen van slechts enkele uren om formeel geaccrediteerd 6 weekse cursussen, moet u in staat om de kookcursus dat u het beste zou passen vinden. Onze culinaire cursussen zijn een prachtige manier om meer over de fundamentele technieken in de keuken, patisserie of wijn in onderhoudend en informele lessen te leren.

Of u zich voorbereiden op een professionele carrière koken of gewoon willen studeren in de zomer voor uw eigen belang moet je in staat zijn om een ​​zomerprogramma voor u te vinden.

INTENSIEVE gerechten en patisserie CERTIFICATEN Intensieve Basic Cuisine

Voorwaarde: geen Duur: 6 weken Intensieve Basic Cuisine maakt u kennis met de traditionele Franse culinaire technieken. In deze eerste programma leert u:... [-]


Videos

Le Cordon Bleu London

The Teaching Team

Life as a Student

Alumni Success Stories

Contact
Bezoekadres
15 Bloomsbury Square
WC1A 2LS

London, Engeland, GB