Lancaster University International Study Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Uw weg naar succes

Door het Internationaal Studiecentrum bij te wonen alvorens de universiteit aan te sluiten, kunnen internationale studenten zich aanpassen aan het leven in het Verenigd Koninkrijk, terwijl ze werken aan het verbeteren van de academische studievaardigheden, vaardigheden in het Engels en inzetbaarheid. Studenten van het Internationaal Studiecentrum profiteren van de gelegenheid om te leven en te studeren op de Lancaster University campus voordat ze tot een diploma behalen aan een top Britse universiteit.

Onze programma's worden op de campus van het Internationaal Studiecentrum onderwezen en geleverd door Studiegroep - een wereldwijde leider in het voorbereiden van studenten voor academisch succes en lonende carrières. We werken direct met Lancaster University om internationale studenten de gelegenheid te bieden om te studeren op een van de beste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Succes

Over Lancaster University

Lancaster University is een van de top 10 universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en staat op deze manier in drie van de Britse universitaire liga tafels. We hebben een van de veiligste campussen in het Verenigd Koninkrijk, waar u uw toekomstige carrière kunt wonen, studeren en volgen. Onze nieuwe academische faciliteiten zijn een van de beste in Europa, en ons collegesysteem biedt persoonlijke ondersteuning en een uitstekende studentenervaring.

Studeren in Lancaster

Bij Lancaster helpen wij u om academisch succes te behalen en een breed scala aan vaardigheden te krijgen die uw carrièremogelijkheden zullen verbeteren.

Onderwijs en Onderzoek

Lancaster University is internationaal erkend voor uitstekend onderwijs en onderzoek. Tijdens uw opleiding zullen uw tutors u helpen om de laatste bevindingen in uw vak te onderzoeken en u te stimuleren om de hoogste cijfers te behalen.

Flexibele opties

U kunt maximaal drie vakken studeren door middel van kleine vakken naast uw belangrijke graadoptie. Dit stelt u in staat om een ​​breed scala van interesses te verkennen en geeft u een bredere opleiding die aantrekkelijk is voor werkgevers.

Academische faciliteiten en scholen

Bij Lancaster zijn onze gloednieuwe academische faciliteiten een van de beste in Europa. Onze faculteiten en scholen zijn internationaal belangrijk, en we investeren regelmatig in nieuwe high-tech faciliteiten. We hebben onlangs 26 miljoen pond geïnvesteerd in onze Chemie faciliteiten en apparatuur en ons nieuwe Engineering gebouw heeft hightech workshops en laboratoria. We hebben ook miljoenen ponden geïnvesteerd in onze uitstekende bibliotheek, met meer dan een miljoen boeken. Onze Business School (LUMS) behoort tot de top 100 ter wereld en onze Law School is het beste in het noordwesten van Engeland.

Campus faciliteiten

Onze campus is een van de beste en veiligste in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft alles wat je nodig hebt - je kunt hier leven, studeer en socialiseren zonder afleiding. Om u te helpen succes te behalen en het beste uit het universiteitsleven te kunnen halen, hebben we miljoenen ponden geïnvesteerd in onze moderne faciliteiten. Op de campus vindt u gemakkelijk banken, winkels, cafés en medische kantoren om uw dagelijks leven makkelijk en ontspannend te maken. Er zijn ook theaters, kunstgalerijen, een sportcentrum met meerdere miljoenen pond en een multi-faith Chaplaincy Center, zodat u altijd spannende evenementen en behulpzame mensen kunt vinden.

Student succes

Universiteits leven

Onze colleges

Alle onderwijzers behoren tot een van de acht Lancaster colleges. Dit is waar je leeft, studeert en onderdeel wordt van het studentenleven. Dit is de beste manier om nieuwe mensen te ontmoeten en de ondersteuning te krijgen die u nodig hebt als u zich aan het leven aan de universiteit aanpast. Lancaster is een van slechts een paar Britse universiteiten (waaronder Oxford en Cambridge) met een collegiaal systeem.

Wijdere universiteitsleven

Lancaster studenten komen uit meer dan 100 verschillende nationaliteiten, zodat u studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld ontmoet. De studentenvereniging (LUSU) heeft meer dan 200 groepen en samenlevingen die u kunt meedoen, u kunt zelfs uw eigen beginnen. U kunt ook deelnemen aan competitieve sportclubs en jaarlijkse sociale evenementen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Propedeuse »

Programma's

Deze school biedt ook:

Propedeuse

Internationaal stichtingsjaar

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Lancashire

Het Internationaal Stichting Jaar bereidt u op voor een bacheloropleiding in Lancaster. Je zal zich concentreren op de Engelse taal, studievaardigheden en academische modules en beginnen met planning voor je toekomstige carriere. Na uw stiftingsjaar kunt u naar Lancaster, een van de top tien universiteiten van het Verenigd Koninkrijk, vooruitgaan naar uw gekozen diploma. [+]

Je diploma voorbereiding

Het Internationaal Stichting Jaar bereidt u op voor een bacheloropleiding in Lancaster. Je zal zich concentreren op de Engelse taal, studievaardigheden en academische modules en beginnen met planning voor je toekomstige carriere. Na uw stiftingsjaar kunt u naar Lancaster, een van de top tien universiteiten van het Verenigd Koninkrijk, vooruitgaan naar uw gekozen diploma.

Hoe werkt het?

Wanneer u solliciteert bij het Internationaal Studiecentrum in Lancaster, kiest u voor een van de zes bacheloropleidingen. Wanneer u geaccepteerd wordt aan het Internationaal Stichting Jaar, ontvangt u een voorwaardelijke aanbieding om na uw succesvolle voltooiing van uw International Study Center programma te studeren voor uw gekozen diploma aan de Lancaster University. ... [-]


Videos

Welcome to Lancaster

Student Support | Lancaster ISC