LVC London School of English

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WIE WE ZIJN

LVC London School of English is een talenschool met professioneel opgeleide leraren en personeel die tot doel hebben uw leerervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Het doel van LVC is niet alleen om u les te geven, maar ook om uw voortgang te volgen en om u te ondersteunen terwijl u verdergaat in de door u gekozen cursus. We hebben toegewijde medewerkers die de welzijnsactiviteiten van studenten coördineren en toezicht houden op onze ondersteuningsservices, en helpen om een ​​optimale sfeer te creëren waarin je je volledig kunt ontwikkelen.

ONZE MISSIE

Het bieden van kwalitatief hoogwaardig en value for money-onderwijs in een positieve en inclusieve, leerlinggerichte omgeving. We focussen op de echte en praktische ambities van studenten om hen te helpen zich zo gemakkelijk mogelijk te ontwikkelen en te integreren.

ONZE VISIE

Om te excelleren in het aanbieden van taalonderwijs in een ondersteunende, leuke en veilige omgeving en om studenten te helpen zich professioneel te ontwikkelen en te bloeien.

INTERNATIONALE VRIENDEN

We waarderen onze studenten enorm, we houden van hun waarden en hun levendige persoonlijkheden. Wij geloven van harte dat het interessante en unieke mensen zijn, en dat is waarom de sociale kant van onze school een van onze belangrijkste prioriteiten is. Wij geloven dat het hebben van vrienden van over de hele wereld een geweldige ervaring is die voor iedereen toegankelijk moet zijn!

Locaties

Londen

Address
148 Old Kent Road
SE1 5TY Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden