LTC English

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als je lid wordt van onze school, zul je niet alleen genieten van lessen bij onze gekwalificeerde leraren, en zullen er elke week activiteiten worden georganiseerd, maar je zult ook studeren in een 18e-eeuws herenhuis. Dit prachtige en historische gebouw was ooit de thuisbasis van de hertogen van Devonshire en Lord Wilmington. Hier bij LTC Eastbourne bieden we studenten een unieke kans om de Engelse taal te studeren in een traditioneel Britse school op een eigen, historisch landgoed.

Welke cursussen zijn beschikbaar bij LTC Eastbourne?

Onze school biedt een verscheidenheid aan cursussen Engels in Eastbourne, van cursussen algemeen Engels en examenvoorbereiding voor volwassen studenten tot een homestay en residentiële Summer School-programma's voor jonge studenten. We kunnen ook op elk moment van het jaar speciale groepsprogramma's aanbieden. Bezoek onze YouTube-pagina om te zien wat u kunt verwachten van onze Summer School en Adult-cursussen.

Hoe groot zijn de lessen van LTC Eastbourne?

Onze Engelse taalcursussen in Eastbourne bestaan ​​uit kleine klassen, met een maximum van 12 studenten per klas. Onze kleine klassen betekenen dat elke kandidaat voldoende aandacht krijgt, zodat ze zich kunnen concentreren op hun individuele sterke en zwakke punten.

Onze school heeft 25 klaslokalen en maximaal 300 studenten tijdens de drukke maanden, met 360 in de zomer als we extra klaslokalen in de buurt van de school gebruiken.

Wat kan de stad Eastbourne studenten bieden?

Eastbourne is een bloeiend kustvakantieoord dat jaarlijks meer dan vier miljoen bezoekers trekt. Terwijl je studeert op een Engelse cursus in Eastbourne, kun je ontspannen in onze privétuin van 10 hectare, vrije tijd doorbrengen op het strand en de plaatselijke badplaats verkennen. Volgens het Met Office bevindt Eastbourne zich in het zonnigste deel van Engeland. Eastbourne ligt ook op slechts 90 minuten van Londen en 40 minuten van Brighton met de trein.

Wist je dat LTC Eastbourne meer dan 60 jaar oud is?

In 2014 vierde LTC haar 60e verjaardag als een gevestigde Engelse school in Eastbourne. Lees meer over de geschiedenis van onze school in onze '60 jaar lange LTC Eastbourne'-minibrochure en lees onze blogpost over het 60-jarige jubileum van LTC Eastbourne.

Locaties

Eastbourne

Address
Compton Park
Compton Place Road

BN21 1EH Eastbourne, Engeland, Verenigd Koninkrijk