Lees de Officiële Beschrijving

Als je lid wordt van onze school, zul je niet alleen genieten van lessen bij onze gekwalificeerde leraren, en zullen er elke week activiteiten worden georganiseerd, maar je zult ook studeren in een 18e-eeuws herenhuis. Dit prachtige en historische gebouw was ooit de thuisbasis van de hertogen van Devonshire en Lord Wilmington. Hier bij LTC Eastbourne bieden we studenten een unieke kans om de Engelse taal te studeren in een traditioneel Britse school op een eigen, historisch landgoed.

Welke cursussen zijn beschikbaar bij LTC Eastbourne?

Onze school biedt een verscheidenheid aan cursussen Engels in Eastbourne, van cursussen algemeen Engels en examenvoorbereiding voor volwassen studenten tot een homestay en residentiële Summer School-programma's voor jonge studenten. We kunnen ook op elk moment van het jaar speciale groepsprogramma's aanbieden. Bezoek onze YouTube-pagina om te zien wat u kunt verwachten van onze Summer School en Adult-cursussen.

Hoe groot zijn de lessen van LTC Eastbourne?

Onze Engelse taalcursussen in Eastbourne bestaan ​​uit kleine klassen, met een maximum van 12 studenten per klas. Onze kleine klassen betekenen dat elke kandidaat voldoende aandacht krijgt, zodat ze zich kunnen concentreren op hun individuele sterke en zwakke punten.

Onze school heeft 25 klaslokalen en maximaal 300 studenten tijdens de drukke maanden, met 360 in de zomer als we extra klaslokalen in de buurt van de school gebruiken.

Wat kan de stad Eastbourne studenten bieden?

Eastbourne is een bloeiend kustvakantieoord dat jaarlijks meer dan vier miljoen bezoekers trekt. Terwijl je studeert op een Engelse cursus in Eastbourne, kun je ontspannen in onze privétuin van 10 hectare, vrije tijd doorbrengen op het strand en de plaatselijke badplaats verkennen. Volgens het Met Office bevindt Eastbourne zich in het zonnigste deel van Engeland. Eastbourne ligt ook op slechts 90 minuten van Londen en 40 minuten van Brighton met de trein.

Wist je dat LTC Eastbourne meer dan 60 jaar oud is?

In 2014 vierde LTC haar 60e verjaardag als een gevestigde Engelse school in Eastbourne. Lees meer over de geschiedenis van onze school in onze '60 jaar lange LTC Eastbourne'-minibrochure en lees onze blogpost over het 60-jarige jubileum van LTC Eastbourne.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

LTC English

Onze General English Plus-cursus biedt studenten 's morgens algemene Engelse lessen en' s middags specialistische onderwerpen. ... [+]

Overzicht

Onze General English Plus-cursus biedt studenten 's morgens algemene Engelse lessen en' s middags specialistische onderwerpen.

'S Morgens werken algemene Engelse lessen in alle delen van het Engels: luisteren, spreken, lezen, schrijven, grammatica, woordenschat en uitspraak. In de middaglessen kunnen studenten kiezen tussen communicatieve vaardigheden, zakelijk Engels en IELTS examenvoorbereiding.

Al onze cursussen zijn British Council geaccrediteerd en worden gegeven door voldoende gekwalificeerde leraren.

Algemene Engelse communicatieve vaardigheden

Alle niveaus elementair (sterk A1-A2) tot geavanceerd (C1).

De nadruk ligt op effectieve communicatie, vooral spreken en luisteren, maar ook schrijven en uitspraak. Activiteiten in de klas zullen zich concentreren op een verscheidenheid aan situaties en taken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Eastbourne
Open Inschrijving
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
LTC English

Onze General English Standard Course helpt studenten om alle aspecten van hun Engels te verbeteren. ... [+]

Overzicht

Onze General English Standard Course helpt studenten om alle aspecten van hun Engels te verbeteren.

Studenten kunnen een korte cursus volgen om hun Engels op te frissen en hun zelfvertrouwen en vloeiendheid te vergroten of een langere cursus om het niveau van hun Engelse taal te verhogen.

Onze cursussen zijn British Council geaccrediteerd en worden gegeven door gekwalificeerde leraren.

In de Algemene Engelse Standaardcursus hebben studenten veel luister- en spreekoefeningen in het lesgeven en het reguliere huiswerk.

Cursus Doelstellingen

We willen studenten in staat stellen effectief te communiceren in het Engels over grenzen en culturen heen door:

Verhogen van hun zelfvertrouwen en spreekvaardigheid in het Engels, met name in luisteren en sprekenHet verbeteren van hun niveau van Engels door een combinatie van taalinput en oefenen in de vaardigheden van luisteren, spreken, lezen en schrijvenHet ontwikkelen van studievaardigheden waarmee ze na hun cursus Engels kunnen blijven lerenNiveaus en voortgang... [-]
Verenigd Koninkrijk Eastbourne
Open Inschrijving
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
LTC English

We weten hoe belangrijk het kan zijn voor ouders en kinderen om tegelijkertijd Engels te leren en te studeren, daarom bieden we het volgende programma aan. We laten de vo ... [+]

Overzicht

We weten hoe belangrijk het kan zijn voor ouders en kinderen om tegelijkertijd Engels te leren en te studeren, daarom bieden we het volgende programma aan. We laten de volwassenen en kinderen studeren in leeftijds- en niveaugeschikte klassen, waardoor de weekenden gratis voor de tijd als gezin blijven.

Voor kinderen van 10 tot 16 jaar, vragen we dat ze in de zomerperiode (9 juni - 18 augustus 2019) met ons studeren. Als het kind echter ouder is dan 16 en graag een cursus voor volwassenen volgt, kunnen de ouder en het kind het hele jaar op elk moment studeren.

Ouders

De cursus voor volwassenen voor ouders is een van de volgende opties:

Algemene Engelse standaardcursussen (alleen 's ochtends)Algemeen Engels plus (ochtend- en middaglessen)... [-]
Verenigd Koninkrijk Eastbourne
Open Inschrijving
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
LTC English

Deze herfstcursus biedt 50-plussers de kans om historische locaties in East Sussex te verkennen terwijl ze gelijkgestemde mensen ontmoeten en hun Engels verbeteren in de ... [+]

Ochtendlessen en middagactiviteiten

Deze herfstcursus biedt 50-plussers de kans om historische locaties in East Sussex te verkennen terwijl ze gelijkgestemde mensen ontmoeten en hun Engels verbeteren in de unieke 18e-eeuwse locatie van het LTC.

Na Engelse lessen in de ochtend, zal een reeks activiteiten en uitstapjes in de middag worden georganiseerd. Een voorbeeld van ons sociale programma voor 2019 is hieronder te zien. Dit is onderhevig aan verandering.

DAY / DATE / activiteit

Maandag, 23 september 2019 Eastbourne Orientation Tour

Dinsdag 24 september 2019 Talk - Historisch Sussex

Woensdag 25 september 2019 Bezoek aan Brighton en Royal Pavillion

Donderdag 26 september 2019 Alfriston, Clergy House, en cream tea... [-]

Verenigd Koninkrijk Eastbourne
Vraag informatie aan
Engels
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Voorbereidend Jaar

LTC English

Hier bij LTC Eastbourne bieden we cursussen aan om te helpen met examenvoorbereidingen. Cursussen zijn onder andere General English IELTS Preparation and Cambridge First ... [+]

Overzicht

Hier bij LTC Eastbourne bieden we cursussen aan om te helpen met examenvoorbereidingen. Cursussen zijn onder meer:

Algemeen Engels IELTS-voorbereidingCambridge First examenvoorbereiding (FCE)

Zie hieronder voor meer informatie over onze examenvoorbereidingscursussen.

Algemene Engelse IELTS examenvoorbereiding

Deze examenvoorbereidingscursus is bedoeld voor studenten tussen Intermediate (B1) en Advanced (C1) niveaus.

De cursus loopt zowel 's morgens als' s middags. 'S Morgens werken algemene Engelse lessen in alle delen van het Engels: luisteren, spreken, lezen, schrijven, grammatica, woordenschat en uitspraak. In de middag zullen de lessen gericht zijn op taken, strategieën en oefeningen voor het IELTS-examen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Eastbourne
Open Inschrijving
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

LTC English

Onze zomerschool is de perfecte gelegenheid om Engels te leren en vrienden te maken van over de hele wereld. Dit jaar hebben we twee zomercursussen beschikbaar: 1. Standa ... [+]

Overzicht

Onze zomerschool is de perfecte gelegenheid om Engels te leren en vrienden te maken van over de hele wereld.

Dit jaar hebben we twee zomercursussen beschikbaar:

Standaard zomercursus (10-17 jaar oud)Semi-intensieve zomerschool (14-17 jaar oud)

Onze Standard Summer School-cursus biedt 15 lessen Engels voor 15 uur per week.

Onze semi-intensieve zomerschool biedt 24 Engelse lessen voor 18 uur per week.

Cursus Doelstellingen

We willen studenten in staat stellen effectief te communiceren in het Engels over grenzen en culturen heen door:

1. Je een ervaring van het Engels geven als een levende taal die je zal motiveren en inspireren om Engels te leren

... [-]
Verenigd Koninkrijk Eastbourne
Vraag informatie aan
Engels
1 - 10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands