Lees de Officiële Beschrijving

London College of Contemporary Arts ( LCCA ) is een gespecialiseerde universiteit voor creatieve kunst die een selectie van toonaangevende, op carrière gerichte, niet-gegradueerde en korte cursussen aanbiedt die relevant zijn voor de sector, praktisch en innovatief zijn. Aangezien LCCA blijft groeien, blijft het dat we onze studenten een grote verscheidenheid bieden qua studielocatie in het Verenigd Koninkrijk. Met onze campus in Central London bieden we de mogelijkheid om te studeren in 's werelds hoofdstad van kunst, mode, design en media.

Onze eerste prioriteit is het waarborgen van de inzetbaarheid van onze afgestudeerden, en we begrijpen dat een kwalificatie alleen niet altijd genoeg is om u te onderscheiden van de arbeidsmarktconcurrentie.

De LCCA ervaring

Elke cursus bij LCCA is ontworpen om de traditionele klasomgeving te combineren met praktische activiteiten en casestudy's, waar je kunt putten uit relevante industriescenario's. Je zult profiteren van zeer ervaren gastsprekers, deelnemen aan livebranchebrieven / projecten, de kans krijgen om stages en stages te volgen die waardevolle ervaring bieden in de sector die je LCCA leerervaring complimenteert.

onze locatie

LCCA is ongeëvenaard, u krijgt de mogelijkheid om industriestandaard faciliteiten te gebruiken op onze gloednieuwe campus. Met een ongeëvenaarde locatie in het creatieve hart van Londen, zult u worden blootgesteld aan een unieke sfeer en industriële connecties die onze centrale positie in deze buitengewoon kosmopolitische stad volgen.

Verbindingen met de industrie

LCCA heeft sterke relaties binnen de creatieve industrie en kan bogen op een netwerk van partners in mode, design, media en fotografie, zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Dit onschatbare netwerk biedt LCCA studenten tijdens hun studie en na hun afstuderen de mogelijkheid om stage te lopen en werk te vinden.

Afstudeerders verlaten LCCA als ambitieuze, gepassioneerde en zeer creatieve personen die goed geplaatst zijn om een ​​succesvolle carrière in hun gekozen specialisme te beginnen.

Waarom LCCA met LCCA ?

Nu de creatieve industrie bloeit, is er nooit een beter moment geweest om een ​​carrière op te bouwen in de sectoren kunst, media, mode of horeca en het bedrijfsleven. De creatieve industrieën in het VK zijn nu een record van £ 84.1 miljard waard en dit is de snelstgroeiende sector in het VK met 1,7 miljoen mensen.

We erkennen de voordelen van een sterke band met de industrie voor uw toekomstige vooruitgang. We ontwikkelen uitstekende relaties met creatieve bedrijven en professionals om ervoor te zorgen dat u over de vaardigheden en kenmerken beschikt die u nodig hebt om een ​​succesvolle carrière op te bouwen. Elk programma is ontworpen om uw inzetbaarheid te maximaliseren.

Voordelen van studeren met LCCA :

1. Locatie van centraal Londen

Londen staat bekend als een van de creatieve hoofdsteden van de wereld. Gelegen in het centrum van Londen, zult u behoren tot de beste kunstenaars, ontwerpers, bureaus en creatieve types die de stad te bieden heeft.

2. Specialisten in kunst en design en management

Wij zijn een specialistische kunst

3. Ervaren academisch personeel

Al onze docenten en onderwijzend personeel komen uit de creatieve industrie, dus u krijgt gegarandeerd een hoog niveau van branche-expertise en technische ervaring.

4. Creatieve leeromgeving

We zijn trots op het bieden van een leuke, creatieve leeromgeving, waar studenten gedijen, ontdekken en uitblinken als creatieve individuen.

5. Industriële standaardfaciliteiten

We bieden standaardfaciliteiten en apparatuur die u in studio's en expositieruimtes kunt vinden.

6. Carrière-gerichte cursussen

We bieden uitstekende ondersteuning en mentoring voor studenten, maar ook carrières en employability-services die verder gaan dan het afstuderen.

7. Wereldwijde studentenbasis

Onze gevarieerde mix van studenten verbetert de leerervaring door verschillende culturen, perspectieven en ideeën.

8. Stage en live-briefing

We hebben een groot netwerk van branchepartners die gastsprekers, live-instructies, stages en werkervaringsmogelijkheden bieden.

9. Brancheverbindingen

We bieden studenten ook de kans om deel te nemen aan wedstrijden en live-presentaties met commerciële partners.

10. Exposeren en cureren

Meerdere mogelijkheden voor studenten om hun eigen evenementen en tentoonstellingen te organiseren en te organiseren op de universiteit en op locaties in de stad.

11. Investeren in je carrière-toekomst

Toegang tot stages en stagemogelijkheden via ons netwerk van partners uit de industrie.

12. CV-portfolio en interviewvaardigheden

Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat u professioneel, goed gestructureerd en uitgebreid bewijs ontwikkelt voor uw talenten en vaardigheden en om u te helpen dat concurrentievoordeel op te doen bij interviews.

Om uw ontwikkeling te ondersteunen, organiseren wij het hele jaar door employability-workshops en -sessies.

Partners en accreditatie

  • University of East London (UEL)
  • Walsall College
  • Buckinghamshire New University
  • Global University Systems (GUS)
  • Pearson
  • CPD-certificeringsservice
  • British Accreditation Council (BAC)
  • Roots Ivy International
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

London College of Contemporary Arts

De fotografie HNC / HND-cursus biedt een inleiding in een breed scala aan fotografische disciplines, waardoor je het gewenste aspect van de foto-industrie kunt invoeren. ... [+]

HNC / HND fotografie

De fotografie HNC / HND-cursus biedt een inleiding in een breed scala aan fotografische disciplines, waardoor je het gewenste aspect van de foto-industrie kunt invoeren. Dit introductieprogramma is geschikt voor schoolverlaters die een baan willen zoeken in de industrie of die willen studeren aan de universiteit.

Meer dan twee jaar concentreer je je op zijn beurt op een aantal verschillende elementen van fotografie. Deze omvatten: studiofotografie, locatiefotografie, fotojournalistiek en digitale postproductie. De grote verscheidenheid aan modules helpt u ontdekken op welk gebied van fotografie u bijzonder gepassioneerd bent en we zullen u de loopbaanbegeleiding bieden die u nodig hebt om die passie professioneel na te streven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
London College of Contemporary Arts

De HNC / HND in Graphic Design stelt je in staat je creatieve vaardigheden en technische grafische vaardigheden te ontwikkelen, zodat je het carrièrepad kunt bepalen dat ... [+]

HNC / HND grafisch ontwerp

De HNC / HND in Graphic Design stelt je in staat je creatieve vaardigheden en technische grafische vaardigheden te ontwikkelen, zodat je het carrièrepad kunt bepalen dat je wilt nemen. De cursus wordt gegeven via een combinatie van praktische workshops, lezingen, privélessen en excursies naar galeries en musea. Je gaat je eigen portfolio maken en hebt de keuze om je te specialiseren in een discipline naar keuze, zoals illustratie, digitale media, advertenties of typografie.

De cursus is bedoeld voor studenten die een carrière willen ontwikkelen in verschillende takken van de grafische ontwerpindustrie, zoals tijdschriftontwerp, uitgeverijen, branding en ontwerpbureaus, art direction en advertising, website-ontwerp, werk in de televisie- en filmindustrie, het oprichten van hun eigen ontwerpstudio, verdere studie en onderzoek. Onze studenten ontwikkelen ook vaardigheden die hen in staat stellen om loopbanen te ontwikkelen in een breed scala van aanverwante industrieën zoals Arts Administration, Education, Media Practice en onderzoek en nog veel meer.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
London College of Contemporary Arts

Onze HNC / HND in mode en textiel is ontworpen om u uit te rusten met een breed scala aan creatieve en technische vaardigheden waarmee u als mode- of textielontwerper in ... [+]

HNC / HND Mode en textiel

Onze HNC / HND in mode en textiel is ontworpen om u uit te rusten met een breed scala aan creatieve en technische vaardigheden waarmee u als mode- of textielontwerper in de branche kunt werken. De HND bouwt verder op de vaardigheden die je hebt geleerd in je HNC, je zult worden aangemoedigd om je eigen oefeningen uit te breiden en je eigen stem te vinden. Door mode te studeren in het centrum van Londen, kun je gebruik maken van de omliggende culturele voorzieningen om je werk te inspireren en te ontwikkelen.

Met deze programma's kunt u uw kennis van het modetextielontwerpproces ervaren en ontwikkelen, binnen de context van een professionele studioomgeving. Deze cursussen bieden kansen om uw persoonlijke visie en ideeën te ontwikkelen terwijl u gebieden van specifiek belang voor u onderzoekt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
London College of Contemporary Arts

Onze HNC / HND in Creative Media Production (ontwikkeling van computerspellen) is ontworpen om gespecialiseerde werkgerelateerde kwalificaties te bieden in een reeks sect ... [+]

HNC / HND Computergame-animatie

Onze HNC / HND in creatieve mediaproductie (computergame-animatie) is ontworpen om specialistische werkgerelateerde kwalificaties in verschillende sectoren te bieden. Deze cursus geeft studenten de kennis, het inzicht en de vaardigheden die ze nodig hebben om aan de slag te gaan. De HNC / HND in Creative Media Production (Computer Game Animation) biedt ook mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling binnen de industrie.

Deze cursus biedt studenten de theoretische kennis en de vaardigheden die nodig zijn om computerspellen te ontwerpen en ontwikkelen met behulp van 3D- en 2D-ontwerp en animatie. Leerlingen zullen een reeks vaardigheden en technieken ontwikkelen en zich richten op de ontwikkeling van vaardigheden op een hoger niveau in de context van de ontwikkeling van computerspellen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

London College of Contemporary Arts

Het Foundation Art and Design-programma biedt studenten een waardevolle kennismaking met een breed scala aan creatieve disciplines. Studenten krijgen de mogelijkheid om e ... [+]

Stichting in kunst en design

Het Foundation Art and Design-programma biedt studenten een waardevolle kennismaking met een breed scala aan creatieve disciplines. Studenten krijgen de mogelijkheid om een ​​gebied van interesse in meer diepgang te verkennen, hun vaardigheden, kennis te ontwikkelen en hen voor te bereiden op het verdere onderwijs / carrière kansen werelden van kunst en mode.

Cursus benodigd hedenMinimum leeftijd: 17Doorgaans één niveau A of gelijkwaardig niveau 3 / EU / internationale kwalificaties (bijvoorbeeld internationale baccalaureaatcertificaten).Plus, drie GCSE-passen (A * - C) (9 - 4) of niveau 2 kwalificatie-equivalent (bij voorkeur Engelse taal en een kunstEngelse taalvaardigheid: IELTS 5.0 (met minimum 4.5 voor elke component) of equivalent (ERK-niveau B2)Toegang tot deze cursus wordt ook bepaald door de beoordeling van uw portfolio van creatieve werken, interview en schriftelijke verklaring.Alternatieve kwalificaties en ervaring kunnen ook in overweging worden genomen. In uitzonderlijke omstandigheden kan een kandidaat worden overwogen zonder vereiste kwalificaties op basis van werkervaring en / of eerdere studie / creatieve praktijk.... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

LCCA | Open Day

LCCA 9 Holborn Campus

Creative - LCCA Student Magazine

Nick Pearson : Foundation Art & Design Lecturer

HND Photography

The Four Seasons Fashion Show

Graphic Design & Computer Game Animation Exhibition

Location address
UK Online, GB