London College of Contemporary Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

London College of Contemporary Arts is gewijd aan het onderwijs van verschillende creatieve industrie; mode en design, fotografie, grafische en multimedia en elk onderwezen in ons centrum van Londen campus.

Onze eerste prioriteit is het waarborgen van de inzetbaarheid van onze afgestudeerden, en we begrijpen dat een diploma alleen is niet altijd genoeg om je te onderscheiden van de job-concurrentie op de markt.

Daarom bieden wij carrière-gerichte cursussen - hands-on lessen die de traditionele klassikale leren combineren met praktische activiteiten en relevante case studies.

En met een gloednieuwe campus in het centrum van Londen Holborn, zul je nooit een tekort aan inspiratie bij LCCA.

Investeren in je toekomst

De creatieve industrie - variërend van reclame om de architectuur en mode om te filmen - vormen een van de snelst groeiende sectoren in het Verenigd Koninkrijk. De creatieve industrie is een belangrijke sector voor de werkgelegenheid, groei en innovatie. De creatieve industrie dragen bij 6% van het BBP van het land, heeft meer dan 2 miljoen mensen, en zal naar verwachting een grotere rol spelen in de komende jaren.

Afstudeerders vertrekken LCCA als ambitieus, gedreven en zeer creatieve individuen die zijn goed plek om te beginnen aan een succesvolle carrière in hun gekozen specialisme.

MAKEN WERK VAN DE KUNST

Wij u proactief aanmoedigen om uw creativiteit, innovatie en ondernemerschap te verkennen - herkennen deze vaardigheden en je bent op de weg naar succes. Tijdens je tijd bij LCCA u kennis met nieuwe ideeën, talentvolle kunstenaars en creatieve ruimtes in en rond Londen, waardoor u een uitstekende gelegenheid tot het aangaan en succesvol te zijn in de spannende wereld van de kunsten.

Theorie en praktijk

Wij streven ernaar om u te voorzien van een evenwichtige en hands-on ervaring van creatieve processen en academische theorie, door voortdurend te inspireren u om uw natuurlijke talenten te gebruiken, schakel je door praktisch werk, en bieden gelegenheid voor discussie en reflectie.

Creatieve Futures

Onze cursussen zijn speciaal ontworpen om uw ideeën en ambities te ontwikkelen, en hebben tot doel ervoor te zorgen dat de kennis en expertise verworven opent ook de deuren naar beroepen waar je volledig gebruik maken van je nieuwe vaardigheden en ervaringen kunnen maken. We willen dat je om succesvol te zijn, profiteren van een hoge mate van tevredenheid met het werk, zodat onze cursussen bieden u altijd met gespecialiseerde en waardevolle ervaring in de sector.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Propedeuse » Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Propedeuse

Stichting In Kunst En Design

Campus Voltijd 9 maanden October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Het Foundation Art and Design-programma biedt studenten een waardevolle kennismaking met een breed scala aan creatieve disciplines. Studenten krijgen de mogelijkheid om een ​​gebied van interesse in meer diepgang te verkennen, hun vaardigheden, kennis te ontwikkelen en hen voor te bereiden op het verdere onderwijs / carrière kansen werelden van kunst en mode. [+]

Stichting in kunst en design

Het Foundation Art and Design-programma biedt studenten een waardevolle kennismaking met een breed scala aan creatieve disciplines. Studenten krijgen de mogelijkheid om een ​​gebied van interesse in meer diepgang te verkennen, hun vaardigheden, kennis te ontwikkelen en hen voor te bereiden op het verdere onderwijs / carrière kansen werelden van kunst en mode.

Dit programma zal worden gegeven in samenwerking met LSBF academische faculteit. Het is geaccrediteerd door Edexcel, het grootste toekennende orgaan van het Verenigd Koninkrijk en biedt hoogwaardige, professionele en innovatieve programma's, algemeen bekend en gerespecteerd door werkgevers.

Cursus benodigd heden... [-]

Contact
Postadres
9 Holborn
London

EC1N 2LL GB
Bezoekadres
9 Holborn
London

London, Engeland, EC1N 2LL GB
Bezoekadres
UK Online, GB