Lees de Officiële Beschrijving

Leer Engels met LAL!

Geweldige bestemmingen en een breed scala aan cursussen

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het aanbieden van uitstekend taalonderwijs en spannende vrijetijdsactiviteiten voor Engelse studenten. Met taalcentra in Engelstalige topbestemmingen, waaronder Londen, Boston en Kaapstad, bieden we een volledig aanbod van Engelse taalcursussen, van algemeen Engels tot examenvoorbereiding, hoger onderwijs en lerarenopleiding voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Student-gericht leren

Engelse lessen vormen de kern van ons vak en onze leraren zijn bekwaam in het afstemmen van onze lessen om hen boeiend en dynamisch te maken en tegelijkertijd tegemoet te komen aan de behoeften van elke student. Alle LAL-leraren zijn opgeleide, ervaren, native-Engelse sprekers die gepassioneerd zijn over Engels.

Burgers van de wereld

Bij LAL word je een volwaardige 'burger van de wereld'. Je ontmoet, leert en praat met leerlingen van over de hele wereld en maakt vriendschappen en ervaringen die een leven lang meegaan - terwijl je je Engels verbetert.

Gericht op uw behoeften

LAL biedt een buitengewoon warm en vriendelijk gezinsgevoel waar onze studenten zich onmiddellijk thuis voelen. De toegewijde medewerkers van LAL doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat elke student zich tijdens hun verblijf tevreden voelt. Je wordt lesgegeven in klassen met maximaal 15 studenten, zodat je persoonlijke aandacht van de leraar krijgt, terwijl je kunt communiceren en oefenen met verschillende andere studenten in de klas.

Volledig geaccrediteerde scholen

LAL Language Centres (LALLC) zijn allemaal volledig geaccrediteerd door erkende voorschrijvende nationale autoriteiten op elke locatie. In het Verenigd Koninkrijk zijn LAL-programma's geaccrediteerd door Accreditation UK, een regeling die gezamenlijk wordt gecontroleerd door de British Council en English UK. Hun zomerscholen zijn door de EL Gazette uitgeroepen tot 'Centers of Excellence'. In de VS zijn hun programma's geaccrediteerd door CEA en zijn ze lid van de AAIEP en de NAFSA; in Malta zijn ze geaccrediteerd door FELTOM en de Monitoringraad van de EFL; en in Zuid-Afrika worden hun programma's erkend door EDUSA. LAL bereikt regelmatig verdiensten van excellentie over een reeks criteria voor hun Engelstalige programma's en ondersteunende diensten voor studenten.

LAL Advantage - ons online platform

Ons online platform was beschikbaar voor elke student in het VK, de VS en Zuid-Afrika. Voordat je aankomt: Wanneer je boekt bij LAL in Engeland, de VS en Zuid-Afrika, ontvang je een unieke aanmelding, waarmee je toegang hebt tot onze LAL Advantage-portal en -app met informatie over je cursus, niveautests en nog veel meer om je voor te bereiden u voor uw aankomst op onze scholen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

LAL Language Centres

De cursus Algemeen Engels behandelt de vier belangrijkste vaardigheden die je nodig hebt om Engels te schrijven en te spreken (lezen, schrijven, luisteren en spreken), me ... [+]

Algemeen

Londen, Torbay, Kaapstad, Fort Lauderdale, Boston

Algemene taalcursussen Engels bij LAL bieden de perfecte mix van actuele conversaties om luister- en spreekvaardigheid te verbeteren, gecombineerd met specifieke grammatica- en vocabulaire sessies gericht op de huidige behoeften van studenten.

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt LAL een leersfeer in tegenstelling tot elke andere taalschool. Engels studeren in een multiculturele omgeving, geeft buitenlandse studenten een echte kans om in culturele rijkdom te duiken.

Docenten maken gebruik van de huidige EFL-methodologieën, waaronder taakgericht leren en communicatieve benaderingen om studenten te betrekken en uit te dagen in een vriendelijke en ondersteunende omgeving. Engels leren wordt leuk en werkt in de handen van onze creatieve leraren die houden van wat ze doen en die hun passie voor Engels delen met studenten van over de hele wereld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Staten Fort Lauderdale Boston Paignton Zuid-Afrika Kaapstad Malta Sliema  + 6 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
LAL Language Centres

Het Cambridge FCE-examen geeft je een kwalificatie die wordt erkend door duizenden bedrijven en onderwijsinstellingen over de hele wereld. Onze ervaren docenten maken exa ... [+]

Cambridge FCE, CAE

Londen, Torbay, Kaapstad, Fort Lauderdale, Boston

Er zijn drie verschillende soorten certificaten die u kunt afleggen: Cambridge English First (FCE), Cambridge English Advanced (CAE) en Cambridge English Proficiency (CPE). We hebben 6 of 10 weken opties beschikbaar (afhankelijk van uw niveau Engels) op al onze locaties.

Cambridge Examens zijn ontworpen om je niveau Engels te bepalen voor zowel werk als studie doeleinden. Elk van de verschillende examens is gemaakt om studenten met verschillende niveaus te testen en de vier vaardigheden van de Engelse taal te testen: lezen, schrijven, luisteren en spreken. De examens zullen ook kijken naar je niveau van vocabulaire en grammatica.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Staten Fort Lauderdale Boston Paignton Zuid-Afrika Kaapstad  + 4 Meer
Augustus 2020
Engels
Voltijd
6 - 10 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
LAL Language Centres

Hier bij LAL kunnen we u helpen met IELTS-examenvoorbereiding en u op de juiste weg helpen naar een universitaire opleiding in het VK. We hebben ervaren leraren, die vele ... [+]

IELTS

Londen, Torbay, Kaapstad

IELTS staat voor International English Language Testing System en wordt door universiteiten over de hele wereld gebruikt om het taalniveau van niet-Engelstaligen te beoordelen.

Dit is een essentiële vereiste voor Engelstalige universiteiten en het is een internationale kwalificatie erkend door meer dan 9000 organisaties over de hele wereld.

Hier bij LAL kunnen we u helpen met IELTS-examenvoorbereiding en u op de juiste weg helpen naar een universitaire opleiding in het VK. We hebben ervaren leraren, die vele jaren lang IELTS-examenlessen hebben gegeven, een breed scala aan hulpmiddelen en een vriendelijke en ondersteunende leeromgeving. Onze docenten begrijpen wat IELTS-examinatoren op zoek zijn en kunnen u tips en strategieën geven om uw kans op een goede score te maximaliseren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Paignton Zuid-Afrika Kaapstad  + 1 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
LAL Language Centres

Deze cursus is een examenvoorbereidingscursus voor luchtvaartprofessionals en diegenen die van plan zijn om de branche te betreden en die niveau 4 (operationeel) moeten b ... [+]

Engels voor de luchtvaart: ICAO Level 4-voorbereiding in de VS.

VS: Fort Lauderdale of Boston

ICAO niveau 4-vaardigheid is een vereiste voor piloten van commerciële en particuliere luchtvaartmaatschappijen, inclusief helikoptervliegers die internationaal vliegen; Luchtverkeersleidingsofficieren (ATCO's) en assistenten; iedereen die lucht-grond spraakcommunicatie gebruikt voor internationale luchtoperaties.

LAL Language Centres in de VS biedt een voorbereidingscursus van 10 weken voor het ICAO Level 4-examen. Het bevat 20 lessen per week (15 uur) en heeft een minimumniveau dat vereist is voor B1 Intermediate. De cursus is beschikbaar voor studenten met een toeristenvisum (B1 / B2), Visa Waiver of F-1 studentenvisum (met extra uren). Studenten nemen het examen ter plaatse aan het einde van het programma.... [-]

Verenigde Staten Fort Lauderdale Boston
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
10 - 10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands