Kirklees College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kirklees College is een grote, succesvolle hogeschool die zich inzet voor de bevolking van Kirklees en het omliggende gebied. Het College heeft twee hoofdlocaties in Huddersfield en Dewsbury, naast gespecialiseerde beroepscentra in engineering en procesproductie, bouw en dierenverzorging. Door academische en beroepsopleidingen aan te bieden, profiteren studenten van een gevarieerd curriculum, ultramoderne faciliteiten en uitzonderlijke middelen. Het College werkt samen met meer dan 1000 werkgevers, zowel in de regio als landelijk.

Kirklees College zich ook in voor de lokale gemeenschappen en het bedrijfsleven in de hele regio van Kirklees en werkt samen met meer dan 1000 werkgevers in West Yorkshire.

Het college is verankerd in het hart van West Yorkshire en beschikt over negen op maat gemaakte centra in de regio Kirklees, van twee hoofdcentra in Dewsbury en Huddersfield tot specifieke leercentra op het gebied van kunst, dierenverzorging, constructie, techniek, media en podiumkunsten. als een gloednieuw centrum voor procesproductie.

Locaties

Huddersfield

Address
Manchester Road
HD1 3LD Huddersfield, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden