Kingston College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kingston College is een belangrijke leverancier van full-time, part-time en undergraduate opleidingen in Kingston upon Thames. Gelegen in Zuid-West Londen, dicht bij de rivier de Theems in een bloeiend centrum van de stad, het College biedt zowel academische en beroepsgerichte vakken van Niveaus 1 tot 6 en biedt studenten met een vriendelijke, stimulerende omgeving voor studie.

Ons historische markt zit vol met fantastische winkels, restaurants, coffeeshops, vrije tijd clubs en een megabioscoop. Het heeft ook uitstekende vervoersverbindingen en het centrum van Londen ligt op slechts 25 minuten met de trein. Kingston zelf is consequent gestemd als een van de gelukkigste plaatsen in Londen te wonen.

Als aanbieders van opleiding van leerlingen in diverse branches, hebben we gewerkt met grote en bekende werkgevers zoals British Airways, L'Oreal en South West Trains voor vele jaren.

Onze Internationale studenten worden ondersteund door een hoog gekwalificeerd team die zorgen voor vertrouwelijk advies en begeleiding op alle gebieden en het organiseren van sociale evenementen om hen te helpen vrienden en contacten te leggen.

Kingston College Higher Education bepaling biedt studenten een levensvatbaar alternatief voor de Universiteit van cursussen. In tegenstelling tot traditionele universiteiten, bieden wij lagere collegegelden, kleine klassen, een-op-een ondersteuning en uitstekende vooruitzichten op werk.

Locaties

Kingston upon Thames

Kingston College

Address
Kingston College,
Kingston Hall Road,
Kingston Upon Thames


KT1 2AQ Kingston upon Thames, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 20 8546 2151