King Edward VI College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Er is een zekere uniekheid over King Edward VI College - een kwaliteit die aantrekkelijke en toegewijde studenten aantrekt, die het personeel ertoe verbindt om eerder te blijven dan verder te gaan, die ons allemaal, studenten en medewerkers uitnodigt om te luisteren, samenwerken en leren van elk andere. Als een potentiële student wil je weten wat deze kwaliteit is. U wilt dit meten tegen uw ambities en uw verwachtingen voor het type post-16 onderwijs dat u de beste in uw volgende opleiding in uw opleiding en ontwikkeling zal dienen. U krijgt een blik op deze zekere, unieke kwaliteit, zoals u het prospectus onderzoekt.

Om u te beginnen, laat me proberen kortom te inkapselen wat dit college zo bijzonder maakt:

Geweldige studenten

Natuurlijk is er geen 'typische' King Ed's student en dat is precies waarom onze studenten zo opmerkelijk zijn. Onze studenten zijn divers in alle opzichten van het woord: ethnisch, ideologisch en persoonlijk. We vieren deze diversiteit, omdat het weet dat het bijdraagt ​​tot een levendige gemeenschap waarin elk individu gewaardeerd is. Ja, er is gemeen - studenten komen naar dit college met een dorst om te leren en een wens om, in de klas, artistieke prestaties, competitieve sport of college debatten te behalen. Onze studenten ontwikkelen zich academisch, creatief en persoonlijk en respecteren en waarderen elkaar en bereiken hun trots. Grote studenten maken deel uit van wat dit college zo onderscheidend maakt.

Geweldig personeel

Als Principal ben ik enorm trots op het harde werk, de inzet en de toewijding van het personeel van King Ed's. Het is een voorrecht om te werken met zulke uitzonderlijke collega's. Hoe kan ik onze docenten de beste beschrijven? Passionair over hun onderwerpen, inspirerend in het klaslokaal en bereid om studenten elke stap van de weg te helpen en te ondersteunen, zijn onze leerkrachten onvergelijkbaar. Ons team van toegewijde ondersteunende medewerkers maakt het mogelijk om onze leraren te helpen. vriendelijk, meegaand en even hard werken, zorgen onze medewerkers voor alle ondersteuningsfuncties ervoor dat het college goed verloopt en dat studenten op alle mogelijke manieren worden ondersteund. Geweldig personeel is essentieel voor uitmuntendheid.

Geweldige universiteit

Twee nieuwe state-of-the-art gebouwen dragen bij aan onze steeds betere fysieke site. Het zijn echter niet de gebouwen die een college geweldig maken. Het is de mensen. Onderwijs moet transformerend zijn en bij King Ed's is het. Het zijn zowel de studenten als het personeel die zo'n levendige, transformerende leergemeenschap creëren. Het zijn de mensen van King Ed die achter het succesverhaal staan, die ons als een van de top tien zesde vormcolleges nationaal plaatsen. Het is echt de mensen die dit college geweldig maken.

Ethos en waarden

De kern van al onze plannen voor de toekomst is een enkele overheersende prioriteit: het welzijn en het voortdurende succes van onze studenten. Dit ligt in het hart van onze universiteitsmissie en waarden.

Onze Missie

Elke student uitdagen om persoonlijke en academische uitmuntendheid te bereiken die leidt tot verbeterde levens- en carrièremogelijkheden.

Gelijkheid en diversiteit

Het college is toegewijd aan het creëren en bevorderen van een inclusieve leergemeenschap waarin diversiteit wordt gevierd, waar ongelijkheid en stereotypen worden uitgedaagd en waar alle mensen met waardigheid en respect worden behandeld.

Dit is niet alleen een lege stelling - het bevorderen van gelijke kansen is de kern van de universiteitsmissieverklaring en de ethos doordringt de universiteitswaarden.

Locaties

Stourbridge

Address
Stourbridge, West Midlands
DY8 1TD Stourbridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen