International Football Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De FCV International Football Academy in Stamford biedt academische voetbalcursussen aan voor ambitieuze voetballers van 14 jaar en ouder.

Voormalige studenten hebben Pathways gevonden in professionele voetbalclubs in Groot-Brittannië , Europa , de VS of op een aanzienlijk hoger niveau in hun thuisland, en veel daarvan vertegenwoordigen hun nationale teams. Cursussen variëren van een week tot drie jaar, die allemaal voetbal en onderwijs combineren.

Wat we aanbieden

FCV International Football Academy is van residentiële aard met accommodatie op het terrein, maaltijden en studentenwelzijn inbegrepen en wordt sterk begeleid en gerund naar een professionele voetbalclub en universiteitsnorm.

Tot de faciliteiten van de voetbalacademie behoren het gebruik van een stadionveld, hoogwaardige trainingsvelden, een studiecentrum, een fitnessruimte en overdekte faciliteiten waar het doel is om verder talent te ontdekken na een periode van intensieve coaching die is ontworpen om de game van elk individu te verbeteren en een onderwijs om aan uw behoeften te voldoen.

FCV International Football Academy biedt een verscheidenheid aan cursussen, waaronder de tweejarige BTEC Sports Studies-cursus, verzorgd door het wereldberoemde centrum voor sportieve uitmuntendheid Loughborough College, een van de onderwijspartners van de Academie.

Loughborough College, opgericht in 1909, heeft een trotse, al lang bestaande reputatie opgebouwd met betrekking tot het bieden van uitstekende niveaus van hoogwaardige trainingen in het VK.

De voetbalacademie biedt nu cursussen aan voltijdstudenten die met ons beginnen in januari van elk jaar, evenals in september, en die ook deeltijdcursussen kunnen aanbieden aan onze korte cursisten.

Engels, 'A' niveaus en graden kunnen ook worden bestudeerd tijdens de Academie.

Alle medewerkers hebben het relevante beleid inzake kwalificaties en kinderbescherming. Er zijn seminars, workshops, bezoeken aan voetbalwedstrijden, gastsprekers waaronder enkele van de grote namen in het voetbal, avondentertainment, teambuildingoefeningen en vele andere activiteiten die van belang zijn voor je voetbalontwikkeling en de cursus plezierig maken.

Als je het gevoel hebt dat jij of je zoon het vermogen, het talent en de wens heeft om het spel professioneel te spelen, dan kan toetreden tot de FCV International Football Academy de belangrijkste beslissing in zijn leven blijken te zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's »