Institute Of Risk Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De IRM is het toonaangevende professionele orgaan voor Enterprise Risk Management. We helpen excellentie op te bouwen in risicobeheer om de manier waarop organisaties werken te verbeteren.

We bieden wereldwijd erkende kwalificaties en training, publiceren onderzoek en leiderschap en stellen professionele normen vast, die de kennis, vaardigheden en gedragingen definiëren die hedendaagse risicoprofessionals nodig hebben om te voldoen aan de eisen van een steeds complexer en uitdagendere zakelijke omgeving.

IRM-leden werken in vele rollen, in alle sectoren en in de openbare, particuliere en non-profitsector over de hele wereld. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen winstoogmerk.

123982_business-women-collaborate-collaboration-1569076.jpg

Ons verhaal

Het Institute Of Risk Management (IRM) werd opgericht in april 1986 als een organisatie die de prijs uitreikt om te voldoen aan de groeiende vraag naar een diploma-kwalificatie in risicobeheer.

Onder leiding van AIRMIC (The Association of Insurance and Risk Managers) kwam de ondersteuning van de bredere rol van de IRM van de Royal Society, de Geneva Association, de Britse departementen van onderwijs en wetenschap, en handel en industrie, de UK Health and Safety Executive , Glasgow Caledonian University en tal van andere bedrijven en organisaties.

Het internationale certificaat voor risicobeheer, dat een compliment vormt en dient als een inleidende stap naar het bestaande diploma, werd in 2005 gelanceerd; dit werd in 2011 gevolgd door het International Certificate in Financial Services Risk Management.

We bieden nu algemene en gespecialiseerde trainingscursussen, evenementen, Enterprise Risk magazine en een verscheidenheid aan andere middelen om de ontwikkeling van risicoprofessionals over de hele wereld te ondersteunen.

We ondersteunen ook een bloeiende gemeenschap van regionale en speciale belangengroepen in het VK en het buitenland.

Meer dan 25% van onze leden en studenten komen nu van buiten het VK, met een groeiend lidmaatschap in de GCC-landen en in Sub-Sahara Afrika.

In 2017, op het hoogtepunt van onze viering van het 30-jarig jubileum, hebben we de Risico-agenda 2025 gepubliceerd, een wereldwijd uitgevoerd onderzoek dat inzicht biedt in de manier waarop het risicoprofiel zich de komende jaren kan ontwikkelen en die ons zal helpen vorm te geven aan onze strategie in de loop van die jaren.

123981_administration-audience-blur-1708988.jpg125579_banner-irm.png

Locaties

Londen

Address
2nd Floor, Sackville House
143-149 Fenchurch Street
London
United Kingdom

EC3M 6BN Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk