Inchbald School of Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom - Inchbald School of Design

De Inchbald School of Design, gevestigd in Londen, is een onafhankelijke school van Interior Design, Interieur Decoratie en Garden Design, het aanbieden van online en in-house cursussen, variërend van Master of Arts Programma's om korte inleidende cursussen. Opgericht in 1960, en de eerste interieur school in Europa, Inchbald biedt een brede opleiding voor ontwerpers die willen specialiseren in high-end residentiële en commercieel werk.

Met zijn wereldwijde reputatie voor kwaliteit en tientallen jaren ervaring, studeren met Inchbald stelt studenten in staat om hun talent te scherpen en brengen hun individuele houding ten opzichte van het ontwerp, waarin ze stevig op het pad naar succes. De school heeft een lang gevestigde reputatie voor ernstige, praktische opleiding die is ontworpen om onze afgestudeerden voor te bereiden op het ontwerp beroepen en telt onder haar alumni dient een van de meest gerespecteerde tuin en interieur ontwerpers in de wereld.

Inchbald bevordert een voortdurende relatie met afgestudeerden door middel van portfolio overleg, stages, stages en loopbaanadvies, zowel tijdens de cursus en in het beroepsleven.

Locaties

Londen

Address
Interior Design
7 Eaton Gate

SW1W 9BA Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Londen

Address
Garden Design
32 Eccleston Square

SW1V 1PB Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk