Lees de Officiële Beschrijving

Welkom - Inchbald School of Design

De Inchbald School of Design, gevestigd in Londen, is een onafhankelijke school van Interior Design, Interieur Decoratie en Garden Design, het aanbieden van online en in-house cursussen, variërend van Master of Arts Programma's om korte inleidende cursussen. Opgericht in 1960, en de eerste interieur school in Europa, Inchbald biedt een brede opleiding voor ontwerpers die willen specialiseren in high-end residentiële en commercieel werk.

Met zijn wereldwijde reputatie voor kwaliteit en tientallen jaren ervaring, studeren met Inchbald stelt studenten in staat om hun talent te scherpen en brengen hun individuele houding ten opzichte van het ontwerp, waarin ze stevig op het pad naar succes. De school heeft een lang gevestigde reputatie voor ernstige, praktische opleiding die is ontworpen om onze afgestudeerden voor te bereiden op het ontwerp beroepen en telt onder haar alumni dient een van de meest gerespecteerde tuin en interieur ontwerpers in de wereld.

Inchbald bevordert een voortdurende relatie met afgestudeerden door middel van portfolio overleg, stages, stages en loopbaanadvies, zowel tijdens de cursus en in het beroepsleven.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Inchbald School of Design

De kwaliteit van het interieur cursussen op Inchbald wordt erkend in het hele interieur beroepen. Onder onze afgestudeerden zijn vele 'eerste competitiewedstrijd' designe ... [+]

Cursussen in Interior Design

De kwaliteit van het interieur cursussen op Inchbald wordt erkend in het hele interieur beroepen. Onder onze afgestudeerden zijn vele 'eerste competitiewedstrijd' designers momenteel werkzaam in huishoudelijke of commerciële interieur. Het bestuderen van een interieur opleiding aan de Inchbald School of Design, ongeacht het niveau of de duur, is een uitdagende en plezierige ervaring.

De full-time, één academiejaar kern Diploma opleiding in Architectural Interior Design bereidt succesvolle afgestudeerden op de beroepspraktijk, met de ontwikkeling van praktische en esthetisch design vaardigheden die worden geïnformeerd door een waardering van wat design is over, samen met tekenen en presentatie deskundigheid. Indien u meer intellectuele diepgang in je studie eisen dat u kunt zich aanmelden voor de Postgraduate of cursussen in Architectural Interior Design.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Inchbald School of Design

De Inchbald School of Design pionier tuinontwerp training in het Verenigd Koninkrijk, het geven van cursussen die gericht zijn op tuinontwerp voor de huiselijke omgeving. ... [+]

Cursussen in Garden Design

De Inchbald School of Design pionier tuinontwerp training in het Verenigd Koninkrijk, het geven van cursussen die gericht zijn op tuinontwerp voor de huiselijke omgeving. Dit blijft onze specialiteit, maar we hebben uitgebreid en verfijnd onze tuinontwerp opleidingen aan de toegenomen vraag naar professionalisering tegemoet te komen.

De tuin design school onderhoudt sterke banden met de tuin ontwerpvak waarmee we studenten met gevestigde ontwerpers plaatsen. We blijven trots op het succes van onze studenten in de markt. Koplopers in de wereld van het tuinontwerp omvatten Inchbald tuinontwerp afgestudeerden.

Onze Tuin Design Cursussen

Het uitgebreide eenjarige cursus voor de Diploma in Garden Design bereidt studenten voor op de tuin ontwerpvak in te voeren. Door middel van een reeks praktische design projecten, ondersteund door een goed begrip van de tuin ontwerp principes en concepten ontwikkelen studenten vaardigheden in het tuinontwerp, het ontwerp-analyse, het planten ontwerp, hard landschapsarchitectuur en de bouw, tekenen en presentatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands