Imperial College of London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een community van probleemoplossers die zich toelegt op het vinden van innovatieve oplossingen voor 's werelds grootste uitdagingen

Imperial College London is een wereldtop tien universiteit met een internationale reputatie voor excellentie in onderwijs en onderzoek.

Consistent wordt altijd beoordeeld door de beste universiteiten ter wereld en streeft naar de ontwikkeling van de volgende generatie onderzoekers, wetenschappers en academici door middel van samenwerking tussen verschillende disciplines.

Imperial, gelegen in het hart van Londen, is een multidisciplinaire ruimte voor onderwijs, onderzoek, vertaling en commercialisering, en gebruikt wetenschap en innovatie om mondiale uitdagingen het hoofd te bieden.

Feiten en cijfers

In 1907, het Royal College of Science, de Royal School of Mines en de City

  • Imperial biedt onderdak aan 17.000 studenten en 8.000 personeelsleden .
  • Meer dan 6.700 graden worden elk jaar uitgereikt door Imperial College London.
  • Wij zijn een internationale gemeenschap die studenten uit meer dan 125 landen aantrekt.
  • Het College richt zich op de vier hoofddisciplines van wetenschap, techniek, geneeskunde en bedrijfsleven en staat bekend om zijn toepassing van deze vaardigheden voor de industrie en het bedrijfsleven.
  • Uitmuntendheid in het onderwijs vormt de kern van Imperial's ethos en komt tot uiting in Britse en internationale ranglijsten.
  • Imperial is de thuisbasis van de grootste concentratie van high-impact onderzoek van een grote Britse universiteit.
  • Imperial heeft een Silver Athena Swan-prijs, waarmee de carrière van vrouwen in de wetenschap, technologie, engineering, wiskunde en geneeskunde in de academische wereld wordt erkend.
  • Distinguished leden van het College hebben 14 Nobelprijswinnaars en drie Fields-medaillewinnaars opgenomen .

Global Imperial

Imperial is de meest internationale universiteit van het Verenigd Koninkrijk. De wereldwijde samenwerkingen, ontdekkingen en netwerken van Imperial veranderen levens en creëren kansen in het VK en de rest van de wereld.

De excellentie van het College - het wordt consequent gerangschikt onder 's werelds top tien universiteiten - komt voort uit zijn getalenteerde studenten en medewerkers die van over de hele wereld komen, en ondersteuning van een wereldwijd netwerk van alumni, vrienden en medewerkers. Imperial is een wereldwijde academische gemeenschap waar mensen uit verschillende culturen verschillende perspectieven, nieuwe ideeën en nieuwe benaderingen voor het oplossen van complexe problemen bijdragen.

60% van de studenten van Imperial komt uit het buitenland, waaronder 20% uit andere Europese landen. Tweederde van het imperiale onderzoek omvat een internationale medewerker, die academische peers omvat in meer dan 130 landen.

Wij geloven dat innovatie gedijt "wanneer culturen botsen en samenwerken". Daarom verdedigen we onze internationale waarden en denken en handelen we internationaal.

We zijn internationaal

Wat betekent internationaal zijn voor jou? Onze medewerkers delen hun ervaringen met internationale samenwerking en partnerschappen.

Locaties

Kensington

Address
South Kensington Campus
SW7 2AZ Kensington, Engeland, Verenigd Koninkrijk