Immerse Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

110930_Social_Media-8.jpg

Overzicht

Een ongeëvenaarde educatieve ervaring in de historische universiteitsstad Cambridge

 • Sessie 1: 28 juni - 11 juli
 • Sessie 2: 5 juli - 18 juli
 • Sessie 3: 12 juli - 25 juli
 • Sessie 4: 19 juli - 1 augustus
 • Sessie 5: 26 juli - 8 augustus
 • Sessie 6: 2 augustus - 15 augustus
 • Sessie 7: 9 augustus - 22 augustus

Immerse Education is een universitair academisch programma van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen voor 13-18-jarige studenten - dat een voorproefje geeft van hoe het is om een onderwerp op een hoger niveau te studeren.

Tutorials en seminars worden ontworpen en gegeven door deskundige docenten in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert. En ons zorgvuldig geplande schema zorgt ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een unieke ervaring van de universiteitsstad biedt door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten.

Studenten wonen in een van de grootste en mooiste hogescholen van Cambridge. Binnen de historische muren van het college zijn we er trots op unieke ervaringen van leiderschap en academische uitmuntendheid te bieden via een inspirerend programma voor deelnemers.

Met zijn gevarieerde en verrijkende curriculum stelt het programma studenten in staat om hun kennis van een gekozen onderwerp te verkennen en verder te ontwikkelen in een ongeëvenaarde academische omgeving.

Studenten komen meer zelfverzekerd en klaar om te verwoorden wat ze hebben geleerd, met kennis van hun gekozen vakgebieden die ongeëvenaarde academische inzichten biedt - en natuurlijk vele onvergetelijke herinneringen onderweg.

Uitzonderlijk onderwijs

Cambridge Immerse teaching

We bieden de deelnemers een keuze uit een reeks onderwerpen, van kunst tot wetenschap. Alle vakken die bij Immerse worden gegeven, worden gegeven door huidige of voormalige docenten van Cambridge University of Oxford University. Ons rigoureuze keuringsproces zorgt ervoor dat alle studenten worden onderwezen door docenten die boeiend en ondersteunend zijn en bovenal enthousiast om hun expertise te delen.

Onze filosofie is dat onze deelnemers moeten worden uitgedaagd met interessante academische concepten; terwijl onze docenten een gastvrije en ondersteunende omgeving creëren waarin onze deelnemers zich op hun gemak voelen en gedijen.

Je wordt aangemoedigd om de huidige debatten en kwesties binnen de door jou gekozen discipline te onderzoeken en te verkennen in zorgvuldig geplande tutorials die het unieke Oxbridge-systeem van betrokkenheid en debat van docent-student nabootsen. Dit is een benadering die verder gaat dan het oppervlakkige en unieke inzichten biedt die zowel verfrissend als intellectueel stimulerend zijn.

Wat zeker is, is dat je ongetwijfeld veel zelfverzekerder en deskundiger wordt in je gekozen discipline, en uitdagende maar interessante onderwerpen aanpakt waarvan we hopen dat het je academische passies zal bevorderen. Studenten kunnen nu kiezen om tijdens het programma maximaal twee vakken te bestuderen. Onderwerpen die wij aanbieden zijn:

 • Geneeskunde
 • Wet
 • bouwkunde
 • Fysica
 • Wiskunde
 • Chemie

Cambridge Assessments

Deelnemersbeoordelingen

Gedurende het hele programma houden onze docenten toezicht op de betrokkenheid van leerlingen bij de onderwerpen die hen zijn geleerd. Na het programma wordt een deelnemersbeoordeling geschreven door de tutor, waarbij de voortgang van de deelnemer wordt geëvalueerd en aanbevelingen worden gedaan over hoe deelnemers het inzicht en de interesse in de onderzochte onderwerpen het best kunnen bevorderen.

Workshops Interviewvaardigheden (optioneel)

Cambridge interviews

Binnen onze zorgvuldig ontworpen workshops voor interviewvaardigheden, zullen studenten inzicht krijgen in de kernvaardigheden die vereist zijn om met succes hun gezichtspunten te verwoorden in een onder druk staande omgeving. Deze workshops zijn gericht op het ontwikkelen van het vertrouwen en de intellectuele vasthoudendheid die vereist is om enkele van de belangrijkste vragen die tijdens het interview kunnen worden gesteld aan te pakken, naast het bespreken van debatten rond enkele van de meest relevante kwesties binnen het vakgebied op dit moment. De workshops Interviewvaardigheden zijn inbegrepen bij de programmakosten, hoewel deelname facultatief is.

Persoonlijke verklaring consultaties (optioneel)

Tijdens de duur van het programma Immerse krijgen studenten de mogelijkheid om hun persoonlijke verklaringen voor toegang tot universiteiten over de hele wereld te ontwikkelen met de expertise en hulp van hoog aangeschreven docenten. Studenten leren technieken om hun interesse in een bepaalde discipline kernachtig uit te drukken, een overtuigende persoonlijke verklaring samen te stellen die prestaties en interesse in een onderwerp laat zien. De raadplegingen over persoonlijke verklaringen zijn inbegrepen in de programmakosten, hoewel deelname facultatief is.

Extracurriculaire diversiteit

Cambridge extracurricular

Onderdompelen biedt een echt meeslepende ervaring van het universitaire leven. Je zult niet alleen je academische interesses ontdekken en bevorderen, maar je zult ook ingaan op het opwindende en vaak fascinerende spectrum van culturele activiteiten die beschikbaar zijn in Cambridge. De mogelijkheid om dagelijks georganiseerde excursies te ervaren, biedt ook de kans om te socializen met gelijkgestemde collega's uit verschillende achtergronden en om snel vertrouwd te raken met de stad.

Activiteiten georganiseerd als onderdeel van het programma zijn onder meer:

 • Een zomerse middag die de rivier de Cam punt, een typisch Cambridge-affaire.
 • Een dagtocht naar Oxford, het huis van de aartsrivaal van Cambridge University.
 • Formeel dineren in de beroemde middeleeuwse feestzalen van Cambridge.
 • Bezoek onze activiteitenpagina om alle onderwerpen te bekijken die we aanbieden.

Rooster

The Immerse schema zit vol met een breed scala aan unieke academische en buitenschoolse activiteiten.

Deelnemers beginnen de dag met een ontbijt in de grote eetzaal van het college, met een verscheidenheid aan continentale en warme ontbijtkeuzes beschikbaar. Dit wordt gevolgd door de eerste academische sessie van de dag, die plaatsvindt in een seminarie of een lezing.

De deelnemers worden vervolgens begeleid naar de lunch in enkele van de beste sandwichbars en cafés van Cambridge en zijn van harte welkom om de stad in kleine groepen te verkennen. Na de lunch gaan de academische sessies verder in de vorm van kleine zelfstudiegroepen of workshops.

Nadat alle academische kernsessies zijn voltooid, worden studenten getrakteerd op een van een breed scala aan excursies en culturele activiteiten, waaronder punteren, museumbezoeken en sportactiviteiten. Een driegangendiner in de eetzaal van de universiteit wordt gevolgd door een sociaal avondevenement om de deelnemers te helpen ontspannen en een praatje te maken na een drukke dag.

Het tijdschema aan de zijkant geeft inzicht in het typische dagschema, hoewel dit kan variëren afhankelijk van de geplande evenementen op de betreffende dag.

Een typische dag...

Begin de dag met een continentaal of warm ontbijt in de eetzaal van het college. Een grote verscheidenheid aan ontbijtproducten helpt deelnemers zich voor te bereiden op de uitdagende dag die voor hen ligt.

Cambridge a typical day

Ongeëvenaard ondersteuningssysteem

Cambridge Immerse

We leggen een enorme nadruk op het creëren van een ondersteunende en benaderbare omgeving bij Immerse. Onze mentoren zijn een team van vriendelijke, speciaal opgeleide afgestudeerden en studenten van Cambridge University, die onze deelnemers helpen zich snel in het programma te vestigen.

De mentoren hebben ervaring uit de eerste hand met een verscheidenheid aan academische en niet-academische kwesties en zijn daarom in de beste positie om vriendelijk, vertrouwelijk persoonlijk advies te bieden. Het is een ongeëvenaard ondersteuningsnetwerk waar we ongelooflijk trots op zijn.

Mentoren hebben verschillende disciplines bestudeerd, waardoor ze hun eigen inzichten en ervaringen uit hun academische carrière konden delen. Elke deelnemer krijgt ook een mentor toegewezen, in een verhouding van zes studenten tot één mentor, die allemaal enthousiast zijn om deelnemers te helpen bij het creëren van een 'thuis weg van huis'.

accommodatie

Cambridge Mentors

Immerse vindt plaats op de meest verbluffende en historische, centraal gelegen colleges van Cambridge University. Neem contact met ons op om te weten te komen in welk college je verblijft.

Alle deelnemers zullen worden ondergebracht in hun eigen individuele slaapkamers, uitgerust met breedbandinternet. Gangen of trappen scheiden mannelijke en vrouwelijke studenten, en badkamers hebben een eigen badkamer of worden gedeeld door slechts een paar deelnemers. De site van het college is te allen tijde beveiligd en bewaakt. Bezoek onze 'Campus'-pagina voor meer informatie.

Praktische informatie

Reisinformatie:

De vergoeding voor Immerse is niet inclusief reizen naar Cambridge. Er zijn verschillende transportopties beschikbaar, waaronder aankomst per vliegtuig, bus of vlucht in Cambridge. Neem contact met ons op als u hulp nodig hebt bij het plannen van uw reis naar Cambridge.

Voor internationale deelnemers, regelen wij een gedeelde luchthaventransferservice van London Heathrow Airport naar Cambridge. Toegewijde personeelsleden ontmoeten de deelnemers op de luchthaventerminal van hun aankomst. Deelnemers kunnen deze dienst boeken zodra ze hun plaats in het programma hebben veiliggesteld.

Medische en dieetvereisten:

We zijn in staat om te voorzien in de meeste dieetwensen (vegetarisch, veganistisch, notenallergieën, halal, koosjer); aarzel niet om contact met ons op te nemen als u niet zeker weet of we aan uw dieetwensen kunnen voldoen. Ontbijt en avondmaaltijden zijn inbegrepen in Immerse, en van de deelnemers wordt verwacht dat ze hun eigen voorzieningen treffen voor de lunch in verschillende heerlijke eetgelegenheden in Cambridge.

Andere informatie:

Studenten moeten tussen 13 en 18 jaar oud zijn op het moment van de aanwezigheid in 2019. Verwacht wordt dat studenten vloeiend / bijna vloeiend Engels spreken.

Neem deel aan 2019

Immerse is een residentiële zomercursus bestaande uit uitstekende academische klassen, uitstekende vaardigheden workshops en spannende buitenschoolse activiteiten in de historische universiteitsstad Cambridge. Dompel runs in de volgende sessies van 2 weken onder:

 • Sessie 1: 7 juli - 20 juli 2019
 • Sessie 2: 21 juli - 3 augustus 2019
 • Sessie 3: 28 juli - 10 augustus 2019
 • Sessie 4: 4 augustus - 17 augustus 2019
 • Sessie 5: 11 augustus - 24 augustus 2019

We helpen u graag als u vragen heeft voordat u uw plaats boekt.

Locaties

Cambridge

Cambridge Immerse

Address
Cambridge Immerse
23 King Street
Cambridge
CB1 1AH

United Kingdom

Cambridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Londen

Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden