Lees de Officiële Beschrijving

110930_Social_Media-8.jpg

Overzicht

Een ongeëvenaarde educatieve ervaring in de historische universiteitsstad Cambridge

 • Sessie 1: 28 juni - 11 juli
 • Sessie 2: 5 juli - 18 juli
 • Sessie 3: 12 juli - 25 juli
 • Sessie 4: 19 juli - 1 augustus
 • Sessie 5: 26 juli - 8 augustus
 • Sessie 6: 2 augustus - 15 augustus
 • Sessie 7: 9 augustus - 22 augustus

Immerse Education is een universitair academisch programma van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen voor 13-18-jarige studenten - dat een voorproefje geeft van hoe het is om een onderwerp op een hoger niveau te studeren.

Tutorials en seminars worden ontworpen en gegeven door deskundige docenten in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert. En ons zorgvuldig geplande schema zorgt ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een unieke ervaring van de universiteitsstad biedt door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten.

Studenten wonen in een van de grootste en mooiste hogescholen van Cambridge. Binnen de historische muren van het college zijn we er trots op unieke ervaringen van leiderschap en academische uitmuntendheid te bieden via een inspirerend programma voor deelnemers.

Met zijn gevarieerde en verrijkende curriculum stelt het programma studenten in staat om hun kennis van een gekozen onderwerp te verkennen en verder te ontwikkelen in een ongeëvenaarde academische omgeving.

Studenten komen meer zelfverzekerd en klaar om te verwoorden wat ze hebben geleerd, met kennis van hun gekozen vakgebieden die ongeëvenaarde academische inzichten biedt - en natuurlijk vele onvergetelijke herinneringen onderweg.

Uitzonderlijk onderwijs

Cambridge Immerse teaching

We bieden de deelnemers een keuze uit een reeks onderwerpen, van kunst tot wetenschap. Alle vakken die bij Immerse worden gegeven, worden gegeven door huidige of voormalige docenten van Cambridge University of Oxford University. Ons rigoureuze keuringsproces zorgt ervoor dat alle studenten worden onderwezen door docenten die boeiend en ondersteunend zijn en bovenal enthousiast om hun expertise te delen.

Onze filosofie is dat onze deelnemers moeten worden uitgedaagd met interessante academische concepten; terwijl onze docenten een gastvrije en ondersteunende omgeving creëren waarin onze deelnemers zich op hun gemak voelen en gedijen.

Je wordt aangemoedigd om de huidige debatten en kwesties binnen de door jou gekozen discipline te onderzoeken en te verkennen in zorgvuldig geplande tutorials die het unieke Oxbridge-systeem van betrokkenheid en debat van docent-student nabootsen. Dit is een benadering die verder gaat dan het oppervlakkige en unieke inzichten biedt die zowel verfrissend als intellectueel stimulerend zijn.

Wat zeker is, is dat je ongetwijfeld veel zelfverzekerder en deskundiger wordt in je gekozen discipline, en uitdagende maar interessante onderwerpen aanpakt waarvan we hopen dat het je academische passies zal bevorderen. Studenten kunnen nu kiezen om tijdens het programma maximaal twee vakken te bestuderen. Onderwerpen die wij aanbieden zijn:

 • Geneeskunde
 • Wet
 • bouwkunde
 • Fysica
 • Wiskunde
 • Chemie

Cambridge Assessments

Deelnemersbeoordelingen

Gedurende het hele programma houden onze docenten toezicht op de betrokkenheid van leerlingen bij de onderwerpen die hen zijn geleerd. Na het programma wordt een deelnemersbeoordeling geschreven door de tutor, waarbij de voortgang van de deelnemer wordt geëvalueerd en aanbevelingen worden gedaan over hoe deelnemers het inzicht en de interesse in de onderzochte onderwerpen het best kunnen bevorderen.

Workshops Interviewvaardigheden (optioneel)

Cambridge interviews

Binnen onze zorgvuldig ontworpen workshops voor interviewvaardigheden, zullen studenten inzicht krijgen in de kernvaardigheden die vereist zijn om met succes hun gezichtspunten te verwoorden in een onder druk staande omgeving. Deze workshops zijn gericht op het ontwikkelen van het vertrouwen en de intellectuele vasthoudendheid die vereist is om enkele van de belangrijkste vragen die tijdens het interview kunnen worden gesteld aan te pakken, naast het bespreken van debatten rond enkele van de meest relevante kwesties binnen het vakgebied op dit moment. De workshops Interviewvaardigheden zijn inbegrepen bij de programmakosten, hoewel deelname facultatief is.

Persoonlijke verklaring consultaties (optioneel)

Tijdens de duur van het programma Immerse krijgen studenten de mogelijkheid om hun persoonlijke verklaringen voor toegang tot universiteiten over de hele wereld te ontwikkelen met de expertise en hulp van hoog aangeschreven docenten. Studenten leren technieken om hun interesse in een bepaalde discipline kernachtig uit te drukken, een overtuigende persoonlijke verklaring samen te stellen die prestaties en interesse in een onderwerp laat zien. De raadplegingen over persoonlijke verklaringen zijn inbegrepen in de programmakosten, hoewel deelname facultatief is.

Extracurriculaire diversiteit

Cambridge extracurricular

Onderdompelen biedt een echt meeslepende ervaring van het universitaire leven. Je zult niet alleen je academische interesses ontdekken en bevorderen, maar je zult ook ingaan op het opwindende en vaak fascinerende spectrum van culturele activiteiten die beschikbaar zijn in Cambridge. De mogelijkheid om dagelijks georganiseerde excursies te ervaren, biedt ook de kans om te socializen met gelijkgestemde collega's uit verschillende achtergronden en om snel vertrouwd te raken met de stad.

Activiteiten georganiseerd als onderdeel van het programma zijn onder meer:

 • Een zomerse middag die de rivier de Cam punt, een typisch Cambridge-affaire.
 • Een dagtocht naar Oxford, het huis van de aartsrivaal van Cambridge University.
 • Formeel dineren in de beroemde middeleeuwse feestzalen van Cambridge.
 • Bezoek onze activiteitenpagina om alle onderwerpen te bekijken die we aanbieden.

Rooster

The Immerse schema zit vol met een breed scala aan unieke academische en buitenschoolse activiteiten.

Deelnemers beginnen de dag met een ontbijt in de grote eetzaal van het college, met een verscheidenheid aan continentale en warme ontbijtkeuzes beschikbaar. Dit wordt gevolgd door de eerste academische sessie van de dag, die plaatsvindt in een seminarie of een lezing.

De deelnemers worden vervolgens begeleid naar de lunch in enkele van de beste sandwichbars en cafés van Cambridge en zijn van harte welkom om de stad in kleine groepen te verkennen. Na de lunch gaan de academische sessies verder in de vorm van kleine zelfstudiegroepen of workshops.

Nadat alle academische kernsessies zijn voltooid, worden studenten getrakteerd op een van een breed scala aan excursies en culturele activiteiten, waaronder punteren, museumbezoeken en sportactiviteiten. Een driegangendiner in de eetzaal van de universiteit wordt gevolgd door een sociaal avondevenement om de deelnemers te helpen ontspannen en een praatje te maken na een drukke dag.

Het tijdschema aan de zijkant geeft inzicht in het typische dagschema, hoewel dit kan variëren afhankelijk van de geplande evenementen op de betreffende dag.

Een typische dag...

Begin de dag met een continentaal of warm ontbijt in de eetzaal van het college. Een grote verscheidenheid aan ontbijtproducten helpt deelnemers zich voor te bereiden op de uitdagende dag die voor hen ligt.

Cambridge a typical day

Ongeëvenaard ondersteuningssysteem

Cambridge Immerse

We leggen een enorme nadruk op het creëren van een ondersteunende en benaderbare omgeving bij Immerse. Onze mentoren zijn een team van vriendelijke, speciaal opgeleide afgestudeerden en studenten van Cambridge University, die onze deelnemers helpen zich snel in het programma te vestigen.

De mentoren hebben ervaring uit de eerste hand met een verscheidenheid aan academische en niet-academische kwesties en zijn daarom in de beste positie om vriendelijk, vertrouwelijk persoonlijk advies te bieden. Het is een ongeëvenaard ondersteuningsnetwerk waar we ongelooflijk trots op zijn.

Mentoren hebben verschillende disciplines bestudeerd, waardoor ze hun eigen inzichten en ervaringen uit hun academische carrière konden delen. Elke deelnemer krijgt ook een mentor toegewezen, in een verhouding van zes studenten tot één mentor, die allemaal enthousiast zijn om deelnemers te helpen bij het creëren van een 'thuis weg van huis'.

accommodatie

Cambridge Mentors

Immerse vindt plaats op de meest verbluffende en historische, centraal gelegen colleges van Cambridge University. Neem contact met ons op om te weten te komen in welk college je verblijft.

Alle deelnemers zullen worden ondergebracht in hun eigen individuele slaapkamers, uitgerust met breedbandinternet. Gangen of trappen scheiden mannelijke en vrouwelijke studenten, en badkamers hebben een eigen badkamer of worden gedeeld door slechts een paar deelnemers. De site van het college is te allen tijde beveiligd en bewaakt. Bezoek onze 'Campus'-pagina voor meer informatie.

Praktische informatie

Reisinformatie:

De vergoeding voor Immerse is niet inclusief reizen naar Cambridge. Er zijn verschillende transportopties beschikbaar, waaronder aankomst per vliegtuig, bus of vlucht in Cambridge. Neem contact met ons op als u hulp nodig hebt bij het plannen van uw reis naar Cambridge.

Voor internationale deelnemers, regelen wij een gedeelde luchthaventransferservice van London Heathrow Airport naar Cambridge. Toegewijde personeelsleden ontmoeten de deelnemers op de luchthaventerminal van hun aankomst. Deelnemers kunnen deze dienst boeken zodra ze hun plaats in het programma hebben veiliggesteld.

Medische en dieetvereisten:

We zijn in staat om te voorzien in de meeste dieetwensen (vegetarisch, veganistisch, notenallergieën, halal, koosjer); aarzel niet om contact met ons op te nemen als u niet zeker weet of we aan uw dieetwensen kunnen voldoen. Ontbijt en avondmaaltijden zijn inbegrepen in Immerse, en van de deelnemers wordt verwacht dat ze hun eigen voorzieningen treffen voor de lunch in verschillende heerlijke eetgelegenheden in Cambridge.

Andere informatie:

Studenten moeten tussen 13 en 18 jaar oud zijn op het moment van de aanwezigheid in 2019. Verwacht wordt dat studenten vloeiend / bijna vloeiend Engels spreken.

Neem deel aan 2019

Immerse is een residentiële zomercursus bestaande uit uitstekende academische klassen, uitstekende vaardigheden workshops en spannende buitenschoolse activiteiten in de historische universiteitsstad Cambridge. Dompel runs in de volgende sessies van 2 weken onder:

 • Sessie 1: 7 juli - 20 juli 2019
 • Sessie 2: 21 juli - 3 augustus 2019
 • Sessie 3: 28 juli - 10 augustus 2019
 • Sessie 4: 4 augustus - 17 augustus 2019
 • Sessie 5: 11 augustus - 24 augustus 2019

We helpen u graag als u vragen heeft voordat u uw plaats boekt.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Immerse Education

Architectuur is een fascinerend onderwerp dat academische en praktische activiteiten omvat. Gedurende het twee weken Immerse Education zomerschoolprogramma van Immerse Ed ... [+]

Overzicht zomerprogramma architectuur:

Website: href = "https://www.immerse.education/our-programmes/cambridge-architecture-summer-school-13-15/

Programma: ArchitectuurTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholenCambridge Architecture Summer School 13-15 Cursusoverzicht

Architectuur is een fascinerend onderwerp dat academische en praktische activiteiten omvat. Succes op dit gebied vereist creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie, gekoppeld aan ecologische en technische expertise. Cambridge heeft al eeuwen een sterke impact op de Britse architectuur. Van het solide, brutalistische ontwerp van de British Library tot de futuristische stijl van het National Space Centre in Leicester en de functionele schoonheid van Terminal 3 van Heathrow - al deze iconische gebouwen werden ontworpen en gebouwd door alumni van Cambridge University. Voor ambitieuze stadsontwerpers zijn er weinig betere plaatsen om de discipline te leren dan hier, omringd door de erfenis van grote architecten, zoals Sir Christopher Wren, James Stirling en Foster and Partners om er maar een paar te noemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Van het solide, brutalistische ontwerp van de British Library tot de futuristische stijl van het National Space Centre in Leicester en de functionele schoonheid van Termi ... [+]

Overzicht van het architectuurprogramma:

Website: Cambridge Architecture Summer School href = "https://www.immerse.education/our-programmes/cambridge-architecture-summer-school-16-18/

Programma: Architectuur universitaire inzichtenTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholenArchitectuur Summer School Samenvatting

Van het solide, brutalistische ontwerp van de British Library tot de futuristische stijl van het National Space Centre in Leicester en de functionele schoonheid van Terminal 3 van Heathrow - elk van deze iconische gebouwen werd ontworpen en gebouwd door alumni van Cambridge University. Voor ambitieuze stadsontwerpers zijn er weinig betere plaatsen om de discipline te leren dan hier, omringd door de erfenis van grote architecten, zoals Sir Christopher Wren, James Stirling en Foster and Partners, evenals fascinerende architectuur zoals de wereldberoemde King's College Chapel.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Tijdens het twee weken durende Biologie-programma van Immerse krijgen deelnemers van 16 tot 18 jaar de gelegenheid om samen te studeren met collega-biologen. Het biologie ... [+]

Overzicht zomerprogramma biologie:Programma: BiologieTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Website-URL: Biologie Zomercursus in Cambridge

Samenvatting zomercursus biologie

Ontdek de mysteries achter alles, van de kleinste micro-organismen ter wereld tot de grootste ecosystemen die de mensheid kent. Tijdens het twee weken durende Biologie-programma van Immerse krijgen deelnemers van 16 tot 18 jaar de gelegenheid om samen te studeren met collega-biologen. Het biologieprogramma biedt een uniek inzicht in hoe het is om het onderwerp op universitair niveau te bestuderen met een curriculum ontwikkeld en gegeven door deskundige docenten van toonaangevende universiteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Als het op wetenschap aankomt, is een nieuwsgierige geest de basis van succes. Dit geldt met name voor het programma Immerse Chemistry, waar deelnemers complexe processen ... [+]

Programma overzicht:Programma: ChemieTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Summer School-website: Chemistry Summer School in Cambridge

Samenvatting zomerschool chemie

Als het op wetenschap aankomt, is een nieuwsgierige geest de basis van succes. Dit geldt met name voor het programma Immerse Chemistry, waar deelnemers complexe processen moeten evalueren, geïnformeerde voorspellingen moeten doen en hun hypothesen moeten testen met experimenten die niet alleen opwindende resultaten opleveren, maar ook voldoen aan hun nieuwsgierigheid. Samen met een passie voor onderzoek komt een verlangen om de resultaten van iemands werk toegepast in de echte wereld te zien. In dit programma zullen studenten twee weken leren hoe ze praktisch gebruik kunnen maken van belangrijke theorie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

De impact van informatica is aanwezig achter de schermen van enkele van de grootste innovaties van de eenentwintigste eeuw. Denk maar aan besturingssystemen voor smartpho ... [+]

Computer Science Summer Program Overzicht:Programma: ComputerwetenschappenTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Summer School URL: Computer Science Summer School in Cambridge

Cambridge Computer Science Summer School Programma Samenvatting

De impact van informatica is aanwezig achter de schermen van enkele van de grootste innovaties van de eenentwintigste eeuw. Denk maar aan besturingssystemen voor smartphones zoals iOS of Android, de opkomst van cryptocurrency of technologieën waarmee we direct kunnen communiceren met vrienden over de hele wereld om te zien hoe het een cruciale rol speelt in ons dagelijks leven.

Maar met zoveel toepassingen, kan het moeilijk zijn om te weten waar iemands passie ligt. Daarom krijgen deelnemers die ervoor kiezen om zich in te schrijven voor ons computerwetenschapsprogramma de kans om op een interessante en boeiende manier verschillende onderwerpen te verkennen. Het zomerprogramma Computer Science biedt deelnemers een stevige basis in de fundamenten van het vakgebied en bereidt hen voor op verdere verkenning van onderwerpen op het gebied van Computer Science op een hoger niveau.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Het vakgebied van de informatica bevindt zich in een voortdurende staat van opwindende innovatie die van jaar tot jaar een revolutie teweegbrengt in de discipline - om no ... [+]

Computer Science Summer School Overzicht:Programma: ComputerwetenschappenTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Summer School Website URL: Computer Science Summer School in Cambridge

Computer Science Summer School Samenvatting

Het vakgebied van de informatica bevindt zich in een voortdurende staat van opwindende innovatie die van jaar tot jaar een revolutie teweegbrengt in de discipline - om nog maar te zwijgen van het feit dat het een enorme impact heeft op ons gebruik van technologie in het dagelijks leven. Er zijn weinig beperkingen aan wat kan worden bereikt met de juiste kennis, en voor studenten informatica in de klas van vandaag is the sky the the limit the limit.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Het twee weken durende programma, ontworpen voor aspirant-16-18-jarige schrijvers, moedigt deelnemers aan om de grenzen van hun huidige schrijfvaardigheid te verleggen, s ... [+]

Creatief schrijven Zomerschool Programmaoverzicht:Programma: Creatief schrijvenTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Lees meer over onze Cambridge Creative Writing Summer School .

Samenvatting creatief schrijven zomercursus

Het programma Summer School van Immerse Creative Writing biedt jonge schrijvers de kans om hun ambacht te ontwikkelen in de stimulerende culturele omgeving van de universiteit van Cambridge - het academische thuis voor enkele van 's werelds grootste literaire geesten. Het twee weken durende programma, ontworpen voor aspirant-16-18-jarige schrijvers, moedigt deelnemers aan om de grenzen van hun huidige schrijfvaardigheid te verleggen, samen te werken met deskundige universitaire docenten en te leren hun eigen werk te verbeteren door kritische literatuur kritisch te analyseren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Voordat u besluit iets te kopen, gebruikt u vaak een kosten-batenanalyse om te beslissen of het de prijs waard is. Dit type evaluatie is een van de belangrijkste principe ... [+]

Economie Programmaoverzicht:Programma: EconomieTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Lees meer over onze Economics Summer School in Cambridge .

Samenvatting zomercursus economie

Voordat u besluit iets te kopen, gebruikt u vaak een kosten-batenanalyse om te beslissen of het de prijs waard is. Dit type evaluatie is een van de belangrijkste principes achter economie en benadrukt hoe deze discipline bijna elk aspect van het moderne leven beïnvloedt. In het programma Immerse summer Economics duiken de deelnemers in de basisprincipes van het onderwerp, bouwen ze een sterke basis van belangrijke kennis en analyseren ze de onderliggende factoren die acties, beslissingen en gedrag van zowel individuen als wereldmarkten beïnvloeden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Het Immerse English Literature zomercursusprogramma vraagt de deelnemers om goed na te denken over wat grote schrijfwerken onderscheidt van de rest. Immers, voor elke Sha ... [+]

Engelse literatuur zomerprogramma overzicht:Programma: Engelse literatuurTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Lees meer over onze Engelse Literatuur Zomerschool in Cambridge .

Cambridge Engelse literatuur Summiere zomercursus

Het Immerse English Literature zomercursusprogramma vraagt de deelnemers om goed na te denken over wat grote schrijfwerken onderscheidt van de rest. Immers, voor elke Shakespeare, Milton en JK Rowling van de wereld zijn er talloze anderen die hun geschrift nauwlettend volgen, het zorgvuldig interpreteren en analyseren waarom het werkt. Deelnemers aan dit zomerprogramma kunnen leren hetzelfde te doen door twee weken door te brengen in de historische stad Cambridge, lezen, schrijven en discussiëren over enkele van de grootste Engelse literaire werken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Engineering is een discipline die voorop loopt op het gebied van innovatie en probleemoplossing. Door de toepassing van complexe wiskundige en wetenschappelijke principes ... [+]

Overzicht engineering zomerschoolprogramma:Programma: EngineeringTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Lees meer op onze Cambridge Engineering Summer School voor leeftijden 16-18.

Cambridge Engineering Summer School Samenvatting

Engineering is een discipline die voorop loopt op het gebied van innovatie en probleemoplossing. Door de toepassing van complexe wiskundige en wetenschappelijke principes, zijn ingenieurs verantwoordelijk voor het oplossen van structurele en technologische problemen, van het maken van de perfecte kop koffie tot het bouwen van een structuur die de tand des tijds zal doorstaan. Tijdens het twee weken durende Immerse Engineering zomerschoolprogramma leren deelnemers van 16-18 jaar oud de vaardigheden die nodig zijn om creatief te werken en hun verbeelding te gebruiken om elegante en robuuste oplossingen te ontwerpen voor uitdagende echte problemen. Deelnemers zullen een breed scala aan technische onderwerpen op universitair niveau verkennen, en een voorproefje geven van hoe het is om de discipline op universitair niveau te bestuderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Filosofie is een breed onderwerp dat vele gebieden doordringt in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, iets dat middelbare scholieren niet altijd de gelegenhe ... [+]

Filosofie Zomerprogramma Overzicht:Programma: Filosofie universitaire inzichtenTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Ben je een ontluikende filosoof? Op zoek naar een duik in de wereld van de filosofie op onze bekroonde Philosophy Summer School in Cambridge .

Cambridge Philosophy Summer School Samenvatting

Filosofie is een breed onderwerp dat vele gebieden doordringt in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, iets dat middelbare scholieren niet altijd de gelegenheid hebben te waarderen. De zomercursus Immerse Filosofie in Cambridge biedt deelnemers inzicht in wat de studie van de filosofie op universitair niveau inhoudt: van de introductie van nieuw materiaal tot het schrijven van goede essays, tot het vormen en verdedigen van een argument.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Van het performatieve karakter van middeleeuwse Europese rechtbanken tot sociaal-politieke conflicten, deelnemers aan het zomerprogramma Immerse History verkennen fascine ... [+]

Geschiedenis Zomerschool Programma-overzicht:Programma: GeschiedenisTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Wil je meer lezen over onze geschiedenis zomerschool in Cambridge? Lees hier meer .

Geschiedenis Summiere zomercursus

Van het performatieve karakter van middeleeuwse Europese rechtbanken tot sociaal-politieke conflicten, deelnemers aan het zomerprogramma Immerse History verkennen fascinerende historische thema's en concepten van de beste historische praktijk. Dit programma is perfect voor diegenen die overwegen om geschiedenis en aanverwante disciplines op universitair niveau te bestuderen. Naast materiaal dat op A-niveau en IB-niveau wordt bestudeerd, zullen deelnemers ook meer geavanceerde onderwerpen op universitair niveau ontdekken op een manier die toegankelijk en gemakkelijk te begrijpen is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

De studie van IR roept vragen op als: Welke bevoegdheden hebben de Verenigde Naties eigenlijk? Welke invloed heeft de Veiligheidsraad op de rest van de wereld? Welke verd ... [+]

Overzicht internationale betrekkingen zomerprogramma:Programma: universitaire inzichten in internationale betrekkingenTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Wil je meer weten over onze bekroonde zomerscholen? Klik hier om meer te lezen over onze International Relations Summer School in Cambridge .

Overzicht Cambridge International Relations Summer School

Internationale Betrekkingen is een academische discipline die zich richt op de studie van de interactie van de actoren in de internationale politiek, met inbegrip van staten en niet-statelijke actoren. De studie van IR roept vragen op als: Welke bevoegdheden heeft de Verenigde Naties eigenlijk? Welke invloed heeft de Veiligheidsraad op de rest van de wereld? Welke verdragen en handelsovereenkomsten hebben relaties gevormd tussen landen die slechts tientallen jaren geleden in oorlog waren? Deze vragen en anderen zoals hen zullen gedurende twee weken worden verkend in het zomerprogramma van Immerse's Internationale Betrekkingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Het zomerprogramma Immerse Management stelt ambitieuze jonge studenten in staat om een introductie te krijgen in de studie van management op universitair niveau en tegeli ... [+]

Management Summer School Programmaoverzicht:Programma: Management universitaire inzichtenTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Kom naar onze bekroonde Management Summer School in Cambridge!

Management zomercursus samenvatting

Het zomerprogramma Immerse Management stelt ambitieuze jonge studenten in staat om een introductie te krijgen in de studie van management op universitair niveau en tegelijkertijd de nodige vaardigheden te ontwikkelen om succesvol te zijn in het bedrijfsleven. Dit programma biedt deelnemers een uitgelezen kans om hun ervaring met het onderwerp te ontwikkelen, verder te gaan dan wat er op school wordt bestudeerd en het leven op de business school te testen. Naast de introductie van belangrijke managementtheorieën, is het programma interactief en voorbeeldgestuurd, waarbij fascinerende real-life casestudies worden verkend.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

De studie van de fysica is bedoeld om ons te helpen een beter begrip te krijgen van de wereld om ons heen en buiten ons. De discipline bestudeert de natuur en probeert ui ... [+]

Natuurkunde zomerprogramma overzicht:Programma: natuurkunde universitaire inzichtenTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Kom en doe mee op onze bekroonde Phyics-zomerschool in Cambridge !

Samenvatting zomercursus natuurkunde

De studie van de natuurkunde heeft tot doel ons te helpen een beter begrip te krijgen van de wereld om ons heen en buiten onszelf. De discipline bestudeert de natuur en probeert uit te leggen waarom de wereld zich gedraagt zoals hij doet, en onderzoekt onderwerpen die gaan van de studie van grote sterrenstelsels, zwarte gaten en de oerknal tot het onderzoeken van kleine subatomaire deeltjes. Fysica is een breed, ongelooflijk gevarieerd veld, verantwoordelijk voor enkele dingen die we onmisbaar achten voor het moderne leven, inclusief medische instrumentatie zoals röntgenstralen en echografie, satellietsignalen om televisie te kijken en mobiele telefoons te gebruiken; en is verantwoordelijk voor het internet zelf.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

De Immerse Psychology Summer School onderzoekt enkele van de meest fascinerende onderwerpen in dit complexe en multidisciplinaire veld. Psychologen onderzoeken intrigeren ... [+]

Overzicht Psychology Summer School:Programma: Psychologie academische inzichtenTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Ben je geïntrigeerd door psychologie? Onze prijswinnende Psychology Summer School in Cambridge is speciaal voor jou!

Cambridge Psychology Summer School Samenvatting

De Immerse Psychology Summer School onderzoekt enkele van de meest fascinerende onderwerpen in dit complexe en multidisciplinaire veld. Psychologen onderzoeken intrigerende vragen zoals: wat maakt jou uniek? Wat maakt jou anders dan anderen? Wat zijn de motivaties van menselijk gedrag? De Psychology Summer School biedt een ongelooflijk forum om deze te bestuderen, bespreken en debatteren naast een breed scala aan onderwerpen, via een curriculum ontworpen en gegeven door deskundige docenten van toonaangevende universiteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Ontworpen voor aspirant-studenten van 16 tot en met 18 jaar, biedt het zomerprogramma van de faculteit Wetenschappen een interessant kijkje in het leven van een student u ... [+]

Law Summer School Programmaoverzicht:Programma: wetTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Kijk je uit naar een carrière in de rechten? Kom naar onze bekroonde wet zomerschool en word onderwezen door hoog aangeschreven deskundige juridische professionals.

Cambridge Law Summer School Summary

Ontworpen voor aspirant-studenten van 16 tot en met 18 jaar, biedt het zomerprogramma van de faculteit Wetenschappen een interessant kijkje in het leven van een student universitair recht. Tijdens het programma van de wet zomer, zullen deelnemers worden voorgesteld aan de wet als een academische discipline, terwijl ze kijken naar de dagelijkse realiteit van het huidige rechtssysteem van Engeland en Wales.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Immerse Education

Wiskunde is een krachtig hulpmiddel en de invloed ervan is te vinden in meerdere velden. Van techniek, geneeskunde en de wetenschappen tot financiën, economie en bedrijfs ... [+]

Overzicht wiskunde zomerschoolprogramma:Programma: Wiskunde universitaire inzichtenTarief: £ 4.595Cursusduur: 2 wekenType cursus: residentieelLocaties: Cambridge University hogescholen

Wil je meer weten over onze Maths Summer School in Cambridge? Klik op de link om meer getuigenissen, recensies en een overzicht van onze wiskundeschool te lezen!

Samenvatting wiskunde zomerschool 2019

Wiskunde is een krachtig hulpmiddel en de invloed ervan is te vinden in meerdere velden. Van techniek, geneeskunde en de wetenschappen tot financiën, economie en bedrijfsleven, wiskunde is een breed onderwerp dat vele welvarende wegen biedt.

Enkele van 's werelds meest invloedrijke denkers en prominente theorieën hebben hun basis in de wiskunde. Door te kiezen voor wiskunde studeren, plaatsen studenten zichzelf in een uitstekende positie om een uitdagende maar zeer lonende carrière te beginnen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
undefined