ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We zijn al 15 jaar actief en bieden 13- tot 18-jarigen een uitgebalanceerde zomerervaring van leren, plezier en cultuur, waar studenten kunnen groeien in een bemoedigende en ondersteunende omgeving terwijl ze plezier hebben en nieuwe vrienden maken van over de hele wereld. wereld.

ISSOS is gemaakt met één duidelijke missie voor ogen: een veilige plek creëren voor mensen om te leren en te groeien. Als zodanig bieden we een uitgebalanceerd, begeleid zomerprogramma waarbij studenten academische en keuzevakken kiezen die aansluiten op hun behoeften en bredere interesses. We bieden onze studenten de kans om het zomeravontuur van hun leven te beleven, waarbij de nadruk ligt op persoonlijke veiligheid en welzijn, hoogwaardige individuele instructie en een unieke internationale ervaring.

De locaties van onze zomerscholen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun veilige, stimulerende en inspirerende campussen. De historische en culturele locaties van Cambridge, St. Andrews en Yale stellen studenten in staat om het leven aan deze exclusieve universiteiten te ervaren, in een veilige omgeving. Door ISSOS bij te wonen , kunnen studenten het Verenigd Koninkrijk en de VS ervaren als een plek om te wonen, studeren en werken.

ISSOS is een op waarden gebaseerd bedrijf dat onderwijs op basis van waarden biedt, waarbij we ernaar streven programma's van de hoogste kwaliteit te leveren op de veiligste locaties onder leiding van een inspirerend team. We verwelkomen studenten van meer dan 80 nationaliteiten die een internationaal gezin vormen waar vriendschappen de hele wereld overspannen en tot ver na de zomer duren.

Wat maakt ISSOS anders?

  • Hoogwaardige programma's, waarvan sommige exclusief voor ISSOS zijn
  • Welkom studenten van meer dan 80 nationaliteiten
  • 40% van de studenten komt jaar na jaar terug
  • We accepteren slechts 10% van elke nationaliteit en zorgen voor een echt internationale ervaring
  • Het zomerpersoneel is expert in hun vakgebied, van volledig gekwalificeerde leraren Engels tot PGA Golf Pro's
  • Wij zijn een Value-led bedrijf met 9 waarden in onze kern die door alles heen gaat wat we doen

Mensen en ISSOS

Bij ISSOS zijn we er trots op dat we alleen hooggekwalificeerd en gemotiveerd personeel gebruiken. Al onze leraren zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kwalificaties, expertise en ervaring en brengen energie en enthousiasme met zich mee voor het lesgeven en omgaan met jonge mensen, zowel binnen onze academische als buitenschoolse programma's. Er is een staf-studentverhouding van 1: 5 en de klassen worden bewust klein gehouden om individuele aandacht en persoonlijke instructie te bieden.

Onze leraren bieden niet alleen academische normen van hoge kwaliteit voor onze zomerstudenten, maar zijn ook bewoners van een slaapzaal en worden bijgestaan door counselors die als rolmodel fungeren en voor het welzijn van onze studenten zorgen. Het succes van onze zomerprogramma's berust op de toewijding en het enthousiasme van onze leraren en counselors en hun gemeenschappelijke doel om van ISSOS een werkelijk unieke en opwindende ervaring te maken voor elke student.

Locaties

Saint Andrews

Address
University of St Andrews
St Katharine’s West
16 The Scores

KY16 9AX Saint Andrews, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Cambridge

Address
The Old Schools, Trinity Ln
CB2 1TN Cambridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk

New Haven

Address
Yale University
06520 New Haven, Connecticut, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden