University of Stirling

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat is er zo speciaal aan de universiteit?

Vaak beschreven als een van de mooiste campussen in het Verenigd Koninkrijk, is de University of Stirling campus uniek. Het bevindt zich op een landgoed van 330 hectare met een eigen meer en kasteel, omgeven door het prachtige Schotse platteland. Dit zorgt voor een ontspannen, vredige sfeer. En met 11.000 studenten zul je een groot deel van de gemeenschap daar voelen.

Het MacRobert Arts Centre is het culturele centrum van de campus. Met een eigen openbare kunstcollectie en theater, waar u live komedie- en dansvoorstellingen kunt bekijken. Er is ook een bioscoop die indie- en Hollywoodfilms afspeelt.

Op zoek naar een leuke plek om vrienden te ontmoeten op de campus? Er zijn drie coffeeshops en tien restaurants en bars om uit te kiezen. Geniet van een zelfgemaakte maaltijd - kies uit Italiaans, Amerikaans, Brits en traditioneel Schots eten. Bekijk live sport, neem deel aan een pubquiz of zing je hartje uit bij karaoke!

Geen ochtendmens? Geen probleem. Met 24/7 toegang tot computers op de campus kun je studeren op het moment dat het beste bij je past. Elk café heeft WiFi-toegang, dus u kunt uw laptop meenemen en daar ook studeren.

De universiteitsbibliotheek heeft meer dan 300.000 boeken, 46.000 e-books en 45.000 e-journals. De Study Zone biedt 24/7 toegang tot studieruimtes, pc's en printfaciliteiten - alles wat je nodig hebt voor succesvolle studies! En de Carrière- en Employability-service biedt specialistisch advies van faculteitsgerichte loopbanen en employability-consultants.

Regelmatige lichaamsbeweging is een geweldige manier om gelukkig en gezond te blijven tijdens je studie. U hebt toegang tot een zwembad van 50 meter, een fitnessruimte en een volledig uitgeruste fitnessruimte, buitenplaatsen en squash- en tennisbanen. Wil je een hand proberen op golf? Een driving range en een golfbaan met negen holes omringen Airthery Castle voor u. Je zult meer dan 50 sportclubs en verenigingen vinden om deel te nemen aan Stirling.

Wilt u een boek kopen? Een vlucht regelen? Een recept verzamelen? Je kunt het allemaal op de campus doen. Het winkelgebied heeft een bank, reisbureau, boekwinkel, supermarkt en apotheek.

U voorbereiden op succes

Misschien studeer je in het Verenigd Koninkrijk anders dan je gewend bent. Maak je geen zorgen, de vriendelijke docenten zijn er om je te helpen aanpassen. Ze laten u zien hoe u uw onderzoek uitvoert en verwijzen naar uw bronnen.

Je krijgt veel oefening en ondersteuning bij het schrijven van academische essays en het doen van presentaties. Als de tijd daar is, ben je klaar voor je diploma.

Een geweldige plek om te leren

Word lid van een community van studenten uit meer dan 115 landen. Omdat het een campus-gebaseerde universiteit is, is de sfeer vriendelijk, sociaal en hechte. Stirling was de nummer 1 voor 'een goede plek om te zijn' (ISB 2012).

De universiteit doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je de beste studentenervaring in het Verenigd Koninkrijk hebt. Ze werken nauw samen met studenten om de best mogelijke service en opleidingen te bieden. Daarom hebben ze in de QS Stars University Ratings van 2014 een 5-sterren excellentieprijs voor onderwijs, faciliteiten en inclusiviteit behaald.

Een studiecentrum voor u ontworpen

Je vindt het INTO Center in het hart van de campus, op slechts enkele minuten van de belangrijkste University of Stirling bibliotheek, sportcentrum en studentenvakbond.

Bezorgd om weg te wonen van huis? Het is niet nodig om te zijn. Wanneer je met iemand wilt praten, ga dan naar het INTO-centrum. De ondersteunende diensten zijn daar gevestigd. Heimwee hebben? Probleem met uw accommodatie? Wat het probleem ook is, ze zijn er voor u wanneer u ze nodig hebt.

Verhuizen naar een nieuw land is een grote stap, maar ze helpen je om je erbij neer te zetten. Het vriendelijke ondersteuningspersoneel zal je helpen om een ​​Britse bankrekening te openen en je te laten registreren bij een dokter. Hulp nodig bij uw visum? Kom langs bij een van de visumworkshops en ze zullen het samen regelen.

Hoe zit het met vrienden maken? Wonen in studentenhuisvesting betekent dat je altijd de kern van de actie zult zijn. Je maakt vrienden vanaf het moment dat je op de campus aankomt. Je medestudenten kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Het INTO-centrum organiseert leuke activiteiten en uitstapjes voor u en uw nieuwe vrienden. Dit geeft je een geweldige hechtingstijd buiten het klaslokaal. Vergeet niet dat je kunt toetreden tot een van de 100 clubs en verenigingen van de universiteit. Ze zijn een geweldige manier om vrienden te maken die jouw interesses delen.

INTO University of Stirling Services

De gloednieuwe onderwijsfaciliteit werd in september 2017 geopend. Faciliteiten die in het centrum beschikbaar zijn, zijn onder andere:

  • Welkomstdesk - open van maandag tot vrijdag 8.30-17.30 uur.
  • Lezingstheater - een grote polyvalente zaal waar je lessen in collegestijl zult hebben.
  • Leslokalen - 10 leslokalen, allemaal uitgerust met interactieve elektronische schermen.
  • Sociale ruimtes - veel ruimtes rond het centrum waar je kunt ontspannen en rondhangen met vrienden.
  • Learning Resource Centre (LRC) - toegang tot studiemateriaal, zoals boeken, tijdschriften en kranten, evenals computers en printfaciliteiten.
  • INTO Café and Restaurant - serveert een verscheidenheid aan drankjes met internationale studenten in gedachten.


Moderne, interactieve klaslokalen

Elk klaslokaal heeft de nieuwste leertechnologie. De bureaus hebben ingebouwde computers die op de interactieve whiteboards zijn aangesloten, dus het is gemakkelijk om erbij betrokken te raken. Je zult niet alleen zitten en naar iemand luisteren - je zult het leren door te doen. Je zult van alles houden.


Leren buiten het klaslokaal

Je hebt ook toegang tot Succeed, de virtuele leeromgeving van de universiteit. Dit betekent dat je dictaten en cursusinhoud onderweg kunt downloaden. En u kunt deelnemen aan online discussies met klasgenoten en uw docenten.

Het Learning Resource Centre is een speciale leerruimte met studiegebieden en items om te lenen. Je vindt er boeken, dvd's, tijdschriften, cd's en kranten. Wilt u iets afdrukken of scannen? Kom langs bij het Learning Resource Center.


Cafés op de campus

Het is belangrijk om regelmatig pauzes te nemen tijdens het studeren. Voor tijden dat je moet tanken, vind je drie verschillende cafés en tien verschillende eetgelegenheden op de campus.

Je vindt overal lichte maaltijden zoals broodjes, salades en soepen. Als je iets vullers nodig hebt, zijn er hamburgers, pizza's, nacho's en shoarma-wraps. Je bent nooit te ver verwijderd van een versgezette koffie, lunch of een snack.

Locaties

Stirling

INTO University of Stirling

Address
University of Stirling INTO University of Stirling Airthrey Castle
FK9 4LA Stirling, Schotland, Verenigd Koninkrijk