Lees de Officiële Beschrijving

Wat is er zo speciaal aan de universiteit?

Vaak beschreven als een van de mooiste campussen in het Verenigd Koninkrijk, is de University of Stirling campus uniek. Het bevindt zich op een landgoed van 330 hectare met een eigen meer en kasteel, omgeven door het prachtige Schotse platteland. Dit zorgt voor een ontspannen, vredige sfeer. En met 11.000 studenten zul je een groot deel van de gemeenschap daar voelen.

Het MacRobert Arts Centre is het culturele centrum van de campus. Met een eigen openbare kunstcollectie en theater, waar u live komedie- en dansvoorstellingen kunt bekijken. Er is ook een bioscoop die indie- en Hollywoodfilms afspeelt.

Op zoek naar een leuke plek om vrienden te ontmoeten op de campus? Er zijn drie coffeeshops en tien restaurants en bars om uit te kiezen. Geniet van een zelfgemaakte maaltijd - kies uit Italiaans, Amerikaans, Brits en traditioneel Schots eten. Bekijk live sport, neem deel aan een pubquiz of zing je hartje uit bij karaoke!

Geen ochtendmens? Geen probleem. Met 24/7 toegang tot computers op de campus kun je studeren op het moment dat het beste bij je past. Elk café heeft WiFi-toegang, dus u kunt uw laptop meenemen en daar ook studeren.

De universiteitsbibliotheek heeft meer dan 300.000 boeken, 46.000 e-books en 45.000 e-journals. De Study Zone biedt 24/7 toegang tot studieruimtes, pc's en printfaciliteiten - alles wat je nodig hebt voor succesvolle studies! En de Carrière- en Employability-service biedt specialistisch advies van faculteitsgerichte loopbanen en employability-consultants.

Regelmatige lichaamsbeweging is een geweldige manier om gelukkig en gezond te blijven tijdens je studie. U hebt toegang tot een zwembad van 50 meter, een fitnessruimte en een volledig uitgeruste fitnessruimte, buitenplaatsen en squash- en tennisbanen. Wil je een hand proberen op golf? Een driving range en een golfbaan met negen holes omringen Airthery Castle voor u. Je zult meer dan 50 sportclubs en verenigingen vinden om deel te nemen aan Stirling.

Wilt u een boek kopen? Een vlucht regelen? Een recept verzamelen? Je kunt het allemaal op de campus doen. Het winkelgebied heeft een bank, reisbureau, boekwinkel, supermarkt en apotheek.

U voorbereiden op succes

Misschien studeer je in het Verenigd Koninkrijk anders dan je gewend bent. Maak je geen zorgen, de vriendelijke docenten zijn er om je te helpen aanpassen. Ze laten u zien hoe u uw onderzoek uitvoert en verwijzen naar uw bronnen.

Je krijgt veel oefening en ondersteuning bij het schrijven van academische essays en het doen van presentaties. Als de tijd daar is, ben je klaar voor je diploma.

Een geweldige plek om te leren

Word lid van een community van studenten uit meer dan 115 landen. Omdat het een campus-gebaseerde universiteit is, is de sfeer vriendelijk, sociaal en hechte. Stirling was de nummer 1 voor 'een goede plek om te zijn' (ISB 2012).

De universiteit doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je de beste studentenervaring in het Verenigd Koninkrijk hebt. Ze werken nauw samen met studenten om de best mogelijke service en opleidingen te bieden. Daarom hebben ze in de QS Stars University Ratings van 2014 een 5-sterren excellentieprijs voor onderwijs, faciliteiten en inclusiviteit behaald.

Een studiecentrum voor u ontworpen

Je vindt het INTO Center in het hart van de campus, op slechts enkele minuten van de belangrijkste University of Stirling bibliotheek, sportcentrum en studentenvakbond.

Bezorgd om weg te wonen van huis? Het is niet nodig om te zijn. Wanneer je met iemand wilt praten, ga dan naar het INTO-centrum. De ondersteunende diensten zijn daar gevestigd. Heimwee hebben? Probleem met uw accommodatie? Wat het probleem ook is, ze zijn er voor u wanneer u ze nodig hebt.

Verhuizen naar een nieuw land is een grote stap, maar ze helpen je om je erbij neer te zetten. Het vriendelijke ondersteuningspersoneel zal je helpen om een ​​Britse bankrekening te openen en je te laten registreren bij een dokter. Hulp nodig bij uw visum? Kom langs bij een van de visumworkshops en ze zullen het samen regelen.

Hoe zit het met vrienden maken? Wonen in studentenhuisvesting betekent dat je altijd de kern van de actie zult zijn. Je maakt vrienden vanaf het moment dat je op de campus aankomt. Je medestudenten kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Het INTO-centrum organiseert leuke activiteiten en uitstapjes voor u en uw nieuwe vrienden. Dit geeft je een geweldige hechtingstijd buiten het klaslokaal. Vergeet niet dat je kunt toetreden tot een van de 100 clubs en verenigingen van de universiteit. Ze zijn een geweldige manier om vrienden te maken die jouw interesses delen.

INTO University of Stirling Services

De gloednieuwe onderwijsfaciliteit werd in september 2017 geopend. Faciliteiten die in het centrum beschikbaar zijn, zijn onder andere:

  • Welkomstdesk - open van maandag tot vrijdag 8.30-17.30 uur.
  • Lezingstheater - een grote polyvalente zaal waar je lessen in collegestijl zult hebben.
  • Leslokalen - 10 leslokalen, allemaal uitgerust met interactieve elektronische schermen.
  • Sociale ruimtes - veel ruimtes rond het centrum waar je kunt ontspannen en rondhangen met vrienden.
  • Learning Resource Centre (LRC) - toegang tot studiemateriaal, zoals boeken, tijdschriften en kranten, evenals computers en printfaciliteiten.
  • INTO Café and Restaurant - serveert een verscheidenheid aan drankjes met internationale studenten in gedachten.


Moderne, interactieve klaslokalen

Elk klaslokaal heeft de nieuwste leertechnologie. De bureaus hebben ingebouwde computers die op de interactieve whiteboards zijn aangesloten, dus het is gemakkelijk om erbij betrokken te raken. Je zult niet alleen zitten en naar iemand luisteren - je zult het leren door te doen. Je zult van alles houden.


Leren buiten het klaslokaal

Je hebt ook toegang tot Succeed, de virtuele leeromgeving van de universiteit. Dit betekent dat je dictaten en cursusinhoud onderweg kunt downloaden. En u kunt deelnemen aan online discussies met klasgenoten en uw docenten.

Het Learning Resource Centre is een speciale leerruimte met studiegebieden en items om te lenen. Je vindt er boeken, dvd's, tijdschriften, cd's en kranten. Wilt u iets afdrukken of scannen? Kom langs bij het Learning Resource Center.


Cafés op de campus

Het is belangrijk om regelmatig pauzes te nemen tijdens het studeren. Voor tijden dat je moet tanken, vind je drie verschillende cafés en tien verschillende eetgelegenheden op de campus.

Je vindt overal lichte maaltijden zoals broodjes, salades en soepen. Als je iets vullers nodig hebt, zijn er hamburgers, pizza's, nacho's en shoarma-wraps. Je bent nooit te ver verwijderd van een versgezette koffie, lunch of een snack.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

University of Stirling

Deze cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan uw individuele ... [+]

Deze cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan uw individuele leerbehoeften, met vijf op maat gemaakte studieniveaus om ervoor te zorgen dat u de taalvaardigheid en academische vaardigheden krijgt die u nodig hebt om te slagen.

Cursus functiesAls een zeer betrokken en hardwerkende student, kun je verwachten dat je snel vooruitgang boekt met maximaal één IELTS-punt per semester door deze intensieve cursus. INTO-studenten die in december 2017 een academisch Engels afronden, maakten gemiddeld 0,8 van een IELTS-bandvoortgang.Bestudeer 30 leeruren, met 25 uur face-to-face contact en 5 uur door docenten ondersteunde online taalontwikkeling.Ontwikkeld in samenwerking met Cambridge Assessment, maakt online assessment op maat dat uw voortgang nauwkeurig kan worden gevolgd.Profiteer van interactieve lessen en kleine klassen.Gratis INTO "Get Ready for English" cursus online beschikbaar voor aankomst.... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Het 6-maands Pre-masterprogramma verbetert je Engelse taal en ontwikkelt je onderzoeks- en studievaardigheden ter voorbereiding op postdoctorale studie. Het biedt een dir ... [+]

Het 6-maands Pre-masterprogramma verbetert je Engelse taal en ontwikkelt je onderzoeks- en studievaardigheden ter voorbereiding op postdoctorale studie.

Het biedt een directe route naar een breed scala van masteropleidingen aan de University of Stirling . Je zult je Engelse taalvaardigheid verbeteren, de nodige studie- en onderzoeksvaardigheden ontwikkelen en gewend raken aan het leven en studeren in het Verenigd Koninkrijk voorafgaand aan je postgraduaat.

Cursus functiesEen specialist Pathway die actief leren in uw gekozen gebied biedt.Kies uit een reeks voortgangsopties, met gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten.Kies uit ons 6 maanden of 9 maanden durende programma, afhankelijk van uw Engelse taalniveau.Zich aanpassen aan studeren in het VK met een sterke focus op studievaardigheden en postdoctorale onderzoeksvaardigheden.Ontvang extra Engelse taalcursussen als u een lager niveau Engels hebt.Begeleiding bij uw universitaire aanvragen en de mogelijkheid om vertegenwoordigers van universiteiten te ontmoeten op onze jaarlijkse plaatsingsbeurs.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 2 VoorwaardenStartdata: 2019: januari, april; 2020: januari, maartKosten: vanaf £ 10,050Klasse-uren: gemiddeld 20 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 14 uurGemiddeld totaal per week: 20 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Januari 2020
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Diploma

University of Stirling

Bereid je voor op directe toegang tot een postgraduaat in een reeks van Business, Finance of Sport gerelateerde onderwerpen aan de University of Stirling . ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot een postgraduaat in een reeks van Business, Finance of Sport gerelateerde onderwerpen aan de University of Stirling .

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in het VK met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 15,075Klasse-uren: gemiddeld 20 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 14 uurGemiddeld totaal per week: 20 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Bereid je voor op directe toegang tot een postdoctorale graad in een reeks van onderwerpen, waaronder sociaal onderzoek, onderwijs, mediabeheer en publicaties aan de Univ ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot een postdoctorale graad in een reeks van onderwerpen, waaronder sociaal onderzoek, onderwijs, mediabeheer en publicaties aan de University of Stirling .

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in het VK met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 15,075Klasse-uren: gemiddeld 20 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 14 uurGemiddeld totaal per week: 20 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Bereid je voor op directe toegang tot een postdoctorale graad in een reeks van gespecialiseerde en technische onderwerpen aan de University of Stirling . ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot een postdoctorale graad in een reeks van gespecialiseerde en technische onderwerpen aan de University of Stirling .

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in het VK met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 15,075Klasse-uren: gemiddeld 20 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 14 uurGemiddeld totaal per week: 20 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

University of Stirling

Bereid je voor op directe toegang tot het tweede jaar van een niet-gegradueerde opleiding in een breed scala van onderwerpen, waaronder Accounting, Business, Economie, Fi ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot het tweede jaar van een niet-gegradueerde opleiding in een breed scala van onderwerpen, waaronder Accounting, Business, Economie, Finance, Management en Marketing aan de University of Stirling .

Met deze Pathway heb je ook de mogelijkheid om door te stromen naar een van de zeven andere vooraanstaande Schotse universiteiten. Als je voor deze optie kiest, kun je doorgaan naar jaar 1 of jaar 2 van je studie, afhankelijk van de universiteit die je kiest.

Cursus functiesEen specialistisch programma dat u helpt om de kennis en vaardigheden voor uw gekozen graad te ontwikkelen.Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten - lees meer over onze geld-teruggarantie.Onze klassen zijn kleiner dan je normaal op de universiteit zult ervaren, dus je hebt meer tijd met je leraren.Je hebt universitaire lessen voor vakgerichte modules, om je te helpen je aan te passen aan het studeren in het VK.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 15,075Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 15 uurGemiddeld totaal per week: 21 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Bereid je voor op directe toegang tot het tweede jaar van een bachelordiploma in een breed scala van onderwerpen, waaronder media, journalistiek, politiek, sociologie, ps ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot het tweede jaar van een bachelordiploma in een breed scala van onderwerpen, waaronder media, journalistiek, politiek, sociologie, psychologie en sportwetenschappen aan de University of Stirling .

Met deze Pathway heb je ook de mogelijkheid om door te stromen naar een van de zeven andere vooraanstaande Schotse universiteiten. Als je voor deze optie kiest, kun je doorgaan naar jaar 1 of jaar 2 van je studie, afhankelijk van de universiteit die je kiest.

Cursus functiesEen specialistisch programma dat u helpt om de kennis en vaardigheden voor uw gekozen graad te ontwikkelen.Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten - lees meer over onze geld-teruggarantie.Onze klassen zijn kleiner dan je normaal op de universiteit zult ervaren, dus je hebt meer tijd met je leraren.Je hebt universitaire lessen voor vakgerichte modules, om je te helpen je aan te passen aan het studeren in het VK.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 15,075Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 15 uurGemiddeld totaal per week: 21 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 2 van een undergraduate-diploma in een breed scala van onderwerpen aan de University of Stirling of de universiteit van Dundee ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 2 van een undergraduate-diploma in een breed scala van onderwerpen aan de University of Stirling of de universiteit van Dundee in slechts zes maanden.

Cursus functiesEen specialistisch programma dat u helpt om de kennis en vaardigheden voor uw gekozen graad te ontwikkelen.Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten - lees meer over onze geld-teruggarantie.Onze klassen zijn kleiner dan je normaal op de universiteit zult ervaren, dus je hebt meer tijd met je leraren.Je hebt universitaire lessen voor vakgerichte modules, om je te helpen je aan te passen aan het studeren in het VK.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 4 jaarStartdata: 2019: januari, april; 2020: januari, maartKosten: vanaf £ 10,050Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 15 uurGemiddeld totaal per week: 21 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Januari 2020
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Bereid je voor op directe toegang tot het tweede jaar van een undergraduate-diploma in een breed scala van onderwerpen, waaronder Biological Sciences, Computing, Wiskunde ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot het tweede jaar van een undergraduate-diploma in een breed scala van onderwerpen, waaronder Biological Sciences, Computing, Wiskunde en Software Engineering aan de University of Stirling . Met deze Pathway heb je ook de mogelijkheid om door te stromen naar een van de acht andere vooraanstaande Schotse universiteiten. Als je voor deze optie kiest, kun je doorgaan naar jaar 1 of jaar 2 van je studie, afhankelijk van de universiteit die je kiest.

Cursus functiesEen specialistisch programma dat u helpt om de kennis en vaardigheden voor uw gekozen graad te ontwikkelen.Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten - lees meer over onze geld-teruggarantie.Onze klassen zijn kleiner dan je normaal op de universiteit zult ervaren, dus je hebt meer tijd met je leraren.Je hebt universitaire lessen voor vakgerichte modules, om je te helpen je aan te passen aan het studeren in het VK.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 15,075Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 15 uurGemiddeld totaal per week: 21 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

University of Stirling

Aangeboden op een geïntegreerde basis, voltooi je een voorbereidingsjaar en voer dan jaar 2 van je bachelordiploma in aan de University of Stirling . Er zijn verschillend ... [+]

Aangeboden op een geïntegreerde basis, voltooi je een voorbereidingsjaar en voer dan jaar 2 van je bachelordiploma in aan de University of Stirling . Er zijn verschillende vakken beschikbaar, waaronder Accounting, Business, Economics, Finance, Management en Marketing. Een flexibele modulaire diplomastructuur betekent dat u uw opties open kunt houden en uw diploma kunt afstemmen op uw interesses en ambities. Als een enkel studieprogramma kunt u één visum aanvragen voor de volledige duur van uw programma.

Cursus functiesEen specialistisch programma dat u helpt om de kennis en vaardigheden voor uw gekozen graad te ontwikkelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten - lees meer over onze geld-teruggarantie.Onze klassen zijn kleiner dan je normaal op de universiteit zult ervaren, dus je hebt meer tijd met je leraren.Je hebt universitaire lessen voor vakgerichte modules, om je te helpen je aan te passen aan het studeren in het VK.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Aangeboden op een geïntegreerde basis, voltooi je een voorbereidingsjaar en voer dan jaar 2 van je bachelordiploma in aan de University of Stirling . Er zijn verschillend ... [+]

Aangeboden op een geïntegreerde basis, voltooi je een voorbereidingsjaar en voer dan jaar 2 van je bachelordiploma in aan de University of Stirling . Er zijn verschillende onderwerpen beschikbaar, waaronder Media, Journalistiek, Politiek, Sociologie, Psychologie en Sportstudies. Een flexibele modulaire diplomastructuur betekent dat u uw opties open kunt houden en uw diploma kunt afstemmen op uw interesses en ambities. Als een enkel studieprogramma kunt u één visum aanvragen voor de volledige duur van uw programma.

Cursus functiesEen specialistisch programma dat u helpt om de kennis en vaardigheden voor uw gekozen graad te ontwikkelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten - lees meer over onze geld-teruggarantie.Onze klassen zijn kleiner dan je normaal op de universiteit zult ervaren, dus je hebt meer tijd met je leraren.Je hebt universitaire lessen voor vakgerichte modules, om je te helpen je aan te passen aan het studeren in het VK.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Aangeboden op een geïntegreerde basis, voltooi je een voorbereidingsjaar en voer dan jaar 2 van je bachelordiploma in aan de University of Stirling . Er zijn verschillend ... [+]

Aangeboden op een geïntegreerde basis, voltooi je een voorbereidingsjaar en voer dan jaar 2 van je bachelordiploma in aan de University of Stirling . Er zijn verschillende vakken beschikbaar, waaronder Biological Sciences, Computing, Mathematics and Software Engineering. Een flexibele modulaire diplomastructuur betekent dat u uw opties open kunt houden en uw diploma kunt afstemmen op uw interesses en ambities. Als een enkel studieprogramma kunt u één visum aanvragen voor de volledige duur van uw programma.

Cursus functiesEen specialistisch programma dat u helpt om de kennis en vaardigheden voor uw gekozen graad te ontwikkelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten - lees meer over onze geld-teruggarantie.Onze klassen zijn kleiner dan je normaal op de universiteit zult ervaren, dus je hebt meer tijd met je leraren.Je hebt universitaire lessen voor vakgerichte modules, om je te helpen je aan te passen aan het studeren in het VK.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands