Lees de Officiële Beschrijving

Studeer voor succes en geluk

U zult het leven in het VK willen ervaren, maar u moet zich ook concentreren op uw studie. We hebben je gedekt.

Er zijn flexibele leerplekken in het INTO-centrum en rond de campus. Bovendien heb je het historische stadje Cheltenham en de prachtige Cotswolds voor de deur. Je bevindt je in een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid.

Richt je op je studie en laat ons voor de rest zorgen.

Een rijk erfgoed en een mooie toekomst

De universiteit heeft drie campussen die verschillende schoolgebouwen bedienen en elk heeft een uniek gevoel. De Park Campus, een voormalige botanische tuin, is de thuisbasis van het INTO-centrum.

Park Campus

Park Campus ligt in het zuiden van Cheltenham en is een idyllische leeromgeving. Het stadscentrum en alle voorzieningen liggen op 15 minuten lopen. Het bevindt zich te midden van een landschapstuin van bijna 8 hectare, tuinen en sportvelden. Maar er is meer dan alleen een mooi beeld. Voorzieningen op de campus zijn onder meer een refter, een wasserette, tennisbanen, de cafébar Students 'Union, een medisch centrum en een leermiddelencentrum.

Rankings die er toe doen

De University of Gloucestershire scoort goed in gebieden die echt een verschil maken, zoals een student ondersteuning, inzetbaarheid en onderwijs. Ze staan ​​ook in de top 20 in vijf vakgebieden.

U zult profiteren van ervaren docenten met ervaring in de branche. Tijdens je studie krijg je de kans om werkervaring op te doen via het Degreeplus-initiatief van de universiteit. Werkgevers zoeken afgestudeerden met werkervaring. Daarom vindt 94% van de afgestudeerden in Gloucestershire binnen zes maanden na afstuderen een baan of een verdere studie.

Een internationale gemeenschap

Word lid van een gemeenschap van 10.000 studenten uit meer dan 60 landen. Je studeert in een ondersteunende omgeving - de universiteit staat op de 1e plaats in het VK voor hun ondersteunende diensten (ISB, 2015).

Je kunt je studie versnellen met de unieke tweejarige intensieve bachelors van de universiteit. Aangeboden in onderwerpen zoals bedrijven en recht, het is een geweldige kans om geld te besparen en sneller af te studeren.

Voor elk wat wils

UNIversal Sport biedt iedereen de mogelijkheid om betrokken te raken bij sport. Waar je ook van geniet, van rugby tot roeien, je vindt het hier in Gloucestershire. Met meer dan 35 sportclubs om deel te nemen en meer dan 80 activiteiten om uit te kiezen, zult u zeker iets vinden waar u van houdt.

Deelnemen aan een universitaire vereniging is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en mensen te ontmoeten die jouw interesses delen. De universiteit heeft meer dan 50 verenigingen waar je aan mee kunt doen, van alles, van het spelen van de ukelele tot paintball.

Het middelpunt van je eerste leerjaar

Het INTO Center is je basis voor alles wat je nodig hebt. Het is de plek waar je zult werken en socialiseren, met moderne klaslokalen, uitstekende IT-voorzieningen en een cafetaria die ruimte biedt om te kletsen met je nieuwe vrienden of om informeel groepsonderzoek te regelen.

Je vindt een studentenbelevenis en een accommodatiekantoor in het centrum en biedt een one-stop-shop voor ondersteuning bij niet-academische kwesties. Er is een heel netwerk van mensen toegewijd om je tijdens je studie te ondersteunen.

Aanpassen aan een nieuw land kan moeilijk zijn, maar het centrum heeft alle dingen die je nodig hebt om je te vestigen in een gelukkig leven in het Verenigd Koninkrijk. Je klasgenoten en leraren kunnen niet wachten om je te ontmoeten!


Je vindt het INTO Center op de campus van het park. Het is een idyllische leeromgeving op een aangelegd terrein van 1,2 hectare en tuinen.

Wat is hier? Alles wat u nodig heeft voor een gelukkig en succesvol eerste jaar. Je klaslokalen en studentondersteuningsteam zijn gevestigd in het centrum. En uw accommodatie bevindt zich op slechts een korte loopafstand.

Wanneer je moet studeren, heeft het centrum ruimtes voor rustig lezen en groepswerk. Naast de campusbibliotheek, kunt u de werkstations en printfaciliteiten van het Center gebruiken.

INTO-diensten van de University of Gloucestershire

Onderwijsfaciliteiten

Je zult lezingen en seminars bijwonen in volledig uitgeruste, moderne klaslokalen. De virtuele leeromgeving (VLE) van de universiteit ondersteunt uw studie door het aanbieden van downloads van cursusinhoud en dictaten. Je kunt de DLO gebruiken om deel te nemen aan online discussies met je klasgenoten en leraren. En, terug in de echte wereld, zijn de vriendelijke leraren ook beschikbaar voor extra ondersteuning in persoon. Je moet het gewoon vragen.


Je ondersteunen

Naar het buitenland verhuizen. Studeren in het VK. Het klinkt zo opwindend, maar de realiteit kan ook een beetje eng zijn. Dat is geen probleem. Je bent niet de eerste om dit te doen en INTO University of Gloucestershire is er voor jou. Ze hebben 10 jaar ervaring in het helpen van studenten zoals jij en ze zijn bij je bij elke stap.

Ze zorgen ervoor dat je volledig voorbereid bent voordat je naar huis gaat. Je vindt ze in hun felrode t-shirts op het vliegveld om je op te halen. Ze zullen een leuke eerste week regelen om je te helpen vrienden te maken, rond de campus te gaan en je rond te leiden in de lokale stad.

En ze zijn er nog als je eenmaal bent geregeld, helpen met je studiekeuze of het ondersteunen van visum- en immigratie-aanvragen.

De taaladviseurs kunnen u helpen als uw Engels niveau laag is wanneer u voor het eerst aankomt. Het ondersteunende personeel omvat residentiële assistenten binnen de studentenresidenties. Je hebt zelfs een noodnummer voor 24/7 toegang tot onze hulp. Je bent echt nooit ver verwijderd van een lid van ons vriendelijke student ondersteuningsteam.


Eten

U kunt ontbijten, lunchen en dineren in de refter van de hoofdcampus, en het is een geweldige plek om te ontspannen tussen de lessen door en andere studenten te ontmoeten. Daarnaast is er elke weekdag een Starbucks-bar op de campus geopend, evenals een bar voor studentenverenigingen.

Als onderdeel van je oriëntatieweek, zullen ze je rondleiden in de plaatselijke stad en de beste plaatsen om voedsel te kopen om thuis te koken.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

University of Gloucestershire

Deze cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan uw individuele ... [+]

Deze cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan uw individuele leerbehoeften, met vijf op maat gemaakte studieniveaus om ervoor te zorgen dat u de taalvaardigheid en academische vaardigheden krijgt die u nodig hebt om te slagen.

Cursus functiesAls een zeer betrokken en hardwerkende student, kun je verwachten dat je snel vooruitgang boekt met maximaal één IELTS-punt per semester door deze intensieve cursus. INTO-studenten die in december 2017 een academisch Engels afronden, maakten gemiddeld 0,8 van een IELTS-bandvoortgang.Bestudeer 30 leeruren, met 25 uur face-to-face contact en 5 uur door docenten ondersteunde online taalontwikkeling.Ontwikkeld in samenwerking met Cambridge Assessment, maakt online assessment op maat dat uw voortgang nauwkeurig kan worden gevolgd.Profiteer van interactieve lessen en kleine klassen.Gratis INTO "Get Ready for English" cursus online beschikbaar voor aankomst.... [-]
Verenigd Koninkrijk Cheltenham
Juli 2019
Engels
Voltijd
3 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Diploma

University of Gloucestershire

Bereid je voor op directe toegang tot een reeks zakelijke postdoctorale opleidingen aan de University of Gloucestershire . ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot een reeks zakelijke postdoctorale opleidingen aan de University of Gloucestershire .

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in het VK met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juli, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 12.995Klasse-uren: minimum 18 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 12 uurGemiddeld totaal per week: 18 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Cheltenham
Juli 2019
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

University of Gloucestershire

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 1 van een undergraduate-diploma in een waaier van onderwerpen, waaronder Accounting en Finance, Computing, Events Management, G ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 1 van een undergraduate-diploma in een waaier van onderwerpen, waaronder Accounting en Finance, Computing, Events Management, Geography, Law and Physical Education aan de University of Gloucestershire .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten. Lees meer over onze geld-terug-garantie.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire toepassingen, dus u kiest de beste graad voor u.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 2-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juli, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 7,880Klasse-uren: minimum 18 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Standaard: Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 12 uurGemiddeld totaal per week: 18 uur6 maanden: Engelse lessen per week: 9 uurModuleonderwijscursussen per week: 15 uurGemiddeld totaal per week: 24 uurgeïntegreerd:Moduleonderwijscursussen per week: 12 uurGemiddeld totaal per week: 18 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Cheltenham
Juli 2019
Engels
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Gloucestershire

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 1 van een undergraduate-diploma in een reeks van onderwerpen, waaronder reclame, ontwerp van computergames, grafisch ontwerp, l ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 1 van een undergraduate-diploma in een reeks van onderwerpen, waaronder reclame, ontwerp van computergames, grafisch ontwerp, landschapsarchitectuur en mediaproductie aan de University of Gloucestershire .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten. Lees meer over onze geld-terug-garantie.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire toepassingen, dus u kiest de beste graad voor u.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 2-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juli, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 12.995Klasse-uren: minimum 18 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 12 uurGemiddeld totaal per week: 18 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Cheltenham
Juli 2019
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

University of Gloucestershire

Bereid je voor op directe toegang tot het tweede jaar van een reeks niet-gegradueerden op gebieden zoals gastvrijheid, evenementen en toerisme aan de University of Glouce ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot het tweede jaar van een reeks niet-gegradueerden op gebieden zoals gastvrijheid, evenementen en toerisme aan de University of Gloucestershire .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: juli, septemberKosten: vanaf £ 12.995Klasse-uren: minimum 18 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 12 uurGemiddeld totaal per week: 18 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Cheltenham
Juli 2019
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Gloucestershire

Bereid je voor op directe toegang tot het tweede jaar van een reeks niet-gegradueerden op gebieden zoals Accounting, Business en Marketing aan de University of Gloucester ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot het tweede jaar van een reeks niet-gegradueerden op gebieden zoals Accounting, Business en Marketing aan de University of Gloucestershire .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juli, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 12.995Klasse-uren: minimum 18 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 12 uurGemiddeld totaal per week: 18 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Cheltenham
Juli 2019
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Gloucestershire

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 2 van een reeks creatieve niet-gegradueerden in gebieden zoals mediaproductie, reclame, computergebruik, grafisch ontwerp en fo ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 2 van een reeks creatieve niet-gegradueerden in gebieden zoals mediaproductie, reclame, computergebruik, grafisch ontwerp en fotografie aan de University of Gloucestershire .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: juli, septemberKosten: vanaf £ 12.995Klasse-uren: minimum 18 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 6 uurModuleonderwijscursussen per week: 12 uurGemiddeld totaal per week: 18 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Cheltenham
Juli 2019
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO University of Gloucestershire
Address
University of Gloucestershire The Park, Cheltenham
GL50 2RH Cheltenham, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website